Здравей Гост

Практика

• 142 Отговора
  • 51234 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Практика
« Отговор #90 -: Ноември 06, 2011, 10:40:53 am »
Имам един въпрос към пишещите тук, ако на някой му се занимава, естествено!:) Другата седмица съм на интервю за  работа/искам да сменя сегашната, защото не се чувствам добре там/. Качвам карта на събитието, ще ви помоля за коментари. Предварително благодаря !:)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #91 -: Ноември 06, 2011, 10:43:08 am »
Качвам и моя натал с транзити и прогресии за всеки случай.:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #92 -: Ноември 06, 2011, 11:20:37 am »
                   Аз доста се озадачавам да си призная, но имаш шансове си мисля :) В хорара е интересна опозицията по оста AC-DC на Луната и Слънцето, но виждам имаш този аспект и по натал все пак ; Сатурн У10 в 6и, тригон към Нептун... липсва ми честно казано мажорно аспектиране на Луната в този момент и по-точно търсех аспекти към Юпитер, Сатурн, които биха могли да наклонят везните в посока възможности за развитие на тази работна позиция, както и финансовата част  ::) Но виждаме, че прогрерсивната Луна ще смени своя знак скоро скоро и е в разходящ куинконс към наталното MC, според мен и да не е точно тази работа за която кандидатстваш, то скоро имаш шанса да си намериш по-одбра опция :)
                  P.S. Не знаех, че си Скорпион с AC Скорп ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #93 -: Ноември 06, 2011, 11:24:00 am »
Много благодаря, Коколино.  Без да искам съм сложила стара карта на транзити и прогресии, усетих се, когато порчетох написанто от телб. Тазди, която съм качила е къв 5 септември. Сега ще сложа правилната карта, там луната е точно аспектирана от транзитен Юпитер, който е управител на 2- натален дом, а прогруесивната ми Луна е в първите градуси на Водолея. дано стане, ако не -здраве да е.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #94 -: Ноември 06, 2011, 11:44:48 am »
а и Юпитер е в съвпад с Луната... но си мисля, че реално шансовете са ти след като се обърне Юпитер, прог. Луна е сменила знак, което обяснява и желанието за промяна

в хорара има Сатурн в 6-ти дом, което си е на забавяне.. сигнификатора на работата (Мерк) е в съвпад с Венера, които скоро сменят дом т.е. отговора няма да се забави
« Последна редакция: Ноември 06, 2011, 11:48:20 am от Fairy »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #95 -: Ноември 06, 2011, 11:52:12 am »
Казано честно и аз така мисля. Още повече работата е във  финансова институция в ИТ дирекция. Фирмата е голяма, а системата - тромава, ако стане - ще е след нова година. Ще пиша, когато имам резултат, независимо от отговора.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #96 -: Ноември 06, 2011, 11:53:40 am »
Много благодзаря и на двамата за включването!:)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #97 -: Ноември 10, 2011, 04:10:06 pm »
Мислите ли, че тази жена има окултни способности? Изуми ме Луната - Скорпионска, в 8-ми дом и съвпад с Нептун  :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #98 -: Ноември 10, 2011, 05:27:16 pm »
Таня,
Какво стана с теб? До къде доведе нещата....? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #99 -: Ноември 10, 2011, 05:59:05 pm »
Таня,
До кривата круша... Чакам опозицията на Сатурн към натален Меркурий другия месец да ми донесе някакво раздвижване  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #100 -: Ноември 10, 2011, 07:18:03 pm »
Таня,
До кривата круша... Чакам опозицията на Сатурн към натален Меркурий другия месец да ми донесе някакво раздвижване  :-*

;D...Опозицията не я чакай...,търси някоя и друга квадратура.... ;) ;D

« Отговор #101 -: Ноември 10, 2011, 08:11:40 pm »
Мислите ли, че тази жена има окултни способности? Изуми ме Луната - Скорпионска, в 8-ми дом и съвпад с Нептун  :o

Интуитивна и впечатлителна, но с острия си език може да си създава доста неприятели.
Луна в 8 дом не винаги дава окултни способности, а в съвпад с Нептун може да даде и някаква зависимост, ако е акцентиран мутабелният кръст.

Ако говорим за някакъв вид окултизъм или духовни практики, би могла евентуално да прояви интерес към нетрадиционната медицина, йога, специални упражнения и др. Или да се увлече от "показната" страна на вярата и духовността. Медитацията може по-трудно да й се удава, защото има тенденция умът й да е неспокоен, ще трябва да съумее да го приведе в балансирано състояние.

Амбициозна личност, умее да се справя в трудни ситуации, стига да не позволява емоцията да я ръководи. Дадена й е доста борбеност, макар че може и да не личи на пръв поглед. И е трудна за опониране, има склонност да се увлича по спорове, за всичко може да намери аргументи.

« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 08:14:16 pm от my`temptation »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #102 -: Ноември 10, 2011, 08:58:59 pm »

Интуитивна и впечатлителна, но с острия си език може да си създава доста неприятели.
Луна в 8 дом не винаги дава окултни способности, а в съвпад с Нептун може да даде и някаква зависимост, ако е акцентиран мутабелният кръст.

Ако говорим за някакъв вид окултизъм или духовни практики, би могла евентуално да прояви интерес към нетрадиционната медицина, йога, специални упражнения и др. Или да се увлече от "показната" страна на вярата и духовността. Медитацията може по-трудно да й се удава, защото има тенденция умът й да е неспокоен, ще трябва да съумее да го приведе в балансирано състояние.

Амбициозна личност, умее да се справя в трудни ситуации, стига да не позволява емоцията да я ръководи. Дадена й е доста борбеност, макар че може и да не личи на пръв поглед. И е трудна за опониране, има склонност да се увлича по спорове, за всичко може да намери аргументи.
Благодаря, My temptation! Точно такава е, каквато я описваш - борбена, с остър език, лидер. Тук зависимостта е съвсем буквално по 8-ми дом - силна сексуалност, но и зависимост от това....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #103 -: Ноември 10, 2011, 09:01:27 pm »
Таня,

;D...Опозицията не я чакай...,търси някоя и друга квадратура.... ;) ;D
Скоро квадратури не се очертават, освен да изчакам Сатурновия възврат следващата година, дано помъдрея до тогава  ;D

« Отговор #104 -: Ноември 10, 2011, 09:20:55 pm »
Тук зависимостта е съвсем буквално по 8-ми дом - силна сексуалност, но и зависимост от това....

Да, при нея сексуалността би трябвало да е подчертана - Венера е в 5 дом в тригон с Нептун, а в 8ми има съвпад Луна/Нептун, макар и в съседни знаци. Тригоните също дават зависимости, дори се случва по-трудно да се овладяват в сравнение с квадрата или опозицията (често го наблюдавам при Венера в тригон с Плутон).