Здравей Гост

Практика

• 142 Отговора
  • 51235 Прегледи
Re: Практика
« Отговор #105 -: Ноември 10, 2011, 10:15:14 pm »
Tanya, извинявай за въпроса, но ми стана любопитно. Тя има ли сключен брак и деца в брака? (питам го и за доуточняване на часа на раждане).
А и нали тази тема предполага практическа насоченост, затова си позволих да любопитствам.  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #106 -: Ноември 11, 2011, 12:07:04 am »
Tanya, извинявай за въпроса, но ми стана любопитно. Тя има ли сключен брак и деца в брака? (питам го и за доуточняване на часа на раждане).
А и нали тази тема предполага практическа насоченост, затова си позволих да любопитствам.  :)
Има един неуспешен брак и едно дете  :)

« Отговор #107 -: Ноември 11, 2011, 10:53:28 am »
Значи евентуално часът на раждане може да мръдне с около 3 минутки по-късно.

« Отговор #108 -: Ноември 11, 2011, 11:27:39 am »
Всъщност при нея АС е на границата, такива карти винаги поставям под въпрос, ако не са ректифицирани.
До 18.47 АС и МС са в мутабелни знаци, после минават в кардинални. Но дори ако е АС Риби, тя има достатъчно качества за борбеност и амбиция за успех - Слънце в съвпад с Марс и квадрат със Сатурн, които попадат в Гокленови зони. А тъй като не съм я виждала и не зная нищо за нея, ми е трудно да предположа кой АС би й паснал повече. В тази карта акцентът не е върху духовното развитие, за нея има по-важни цели в живота, които да следва ("болни амбиции"/в което няма нищо лошо, де).

*

issidorra

« Отговор #109 -: Ноември 11, 2011, 12:21:35 pm »
Здравейте!
Не съм се включвала отдавна, защото в момента чета като"замаяна", понеже декември месец ми предстоят много важни изпити (кандидатствам за докторантура в ИУ Варна), вчера разбрах кога са изпитите и ще помоля който има време и желание, да хвърли едно око на картата за конкретния ден (19.12), тогава е най-тежкият изпит и доста съм притеснена да ви призная, макар че за мен това нещо не е на всяка цена, ако стане, стане, ако не здраве да е, но все пак ще съм благодарна на всички, които споделят какво виждат. Часът на раждане може да има отклонения максимум 10 минути.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #110 -: Ноември 11, 2011, 01:08:00 pm »
Ще го вземеш! ;) :-*

« Отговор #111 -: Ноември 11, 2011, 02:31:32 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 11, 2011, 05:40:20 pm от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #112 -: Ноември 11, 2011, 02:37:56 pm »
Всъщност при нея АС е на границата, такива карти винаги поставям под въпрос, ако не са ректифицирани.
До 18.47 АС и МС са в мутабелни знаци, после минават в кардинални. Но дори ако е АС Риби, тя има достатъчно качества за борбеност и амбиция за успех - Слънце в съвпад с Марс и квадрат със Сатурн, които попадат в Гокленови зони. А тъй като не съм я виждала и не зная нищо за нея, ми е трудно да предположа кой АС би й паснал повече. В тази карта акцентът не е върху духовното развитие, за нея има по-важни цели в живота, които да следва ("болни амбиции"/в което няма нищо лошо, де).
И аз не съм сигурна за АСЦ-та, но заради силното сексуално излъчване предположих, че Риби би и паснал по-добре, тъй като управителят Нептун е в 8-ми дом.. От друга страна изгряващите Риби, често се носят по течението, а тя определено не е такъв тип жена.. Благодаря ти за интерпретацията  :) Може интересът й към окултното да е временно явление - Нептун все още е в квадратура към Луната и в 8-ми дом..

« Отговор #113 -: Ноември 11, 2011, 04:23:13 pm »
И аз не съм сигурна за АСЦ-та, но заради силното сексуално излъчване предположих, че Риби би и паснал по-добре, тъй като управителят Нептун е в 8-ми дом..

Венера в 5 дом и Луна в 8ми, особено в аспект с Нептун или Плутон, могат да бъдат достатъчно условие за сексуално излъчване, независимо в кой дом се намира управителят на Асцендента.  А при нея и Марс е в съвпад със Слънцето. Сексапилът в женска карта не е само по Венера/Луна, обикновено го дават и марсови аспекти или Марс на видно място в хороскопа.
« Последна редакция: Ноември 11, 2011, 04:26:43 pm от my`temptation »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #114 -: Ноември 11, 2011, 04:30:24 pm »
И аз не съм сигурна за АСЦ-та, но заради силното сексуално излъчване предположих, че Риби би и паснал по-добре, тъй като управителят Нептун е в 8-ми дом..

Венера в 5 дом и Луна в 8ми, особено в аспект с Нептун или Плутон, могат да бъдат достатъчно условие за сексуално излъчване, независимо в кой дом се намира управителят на Асцендента.  А при нея и Марс е в съвпад със Слънцето. Сексапилът в женска карта не е само по Венера/Луна, обикновено го дават и марсови аспекти или Марс на видно място в хороскопа.

Вярно...,не се бях сетила до сега... ;D..Или при мен е Плутон.... ::)

Утре къде ще пием по едно питие...,е ние с едно не можем с теб? :-*

« Отговор #115 -: Ноември 11, 2011, 04:50:13 pm »

Където кажеш  :), стига да не е преди обяд... нали знаеш, че тогава трудно ставам.  ;D

« Отговор #116 -: Ноември 11, 2011, 04:53:12 pm »

----
Не му зная точния час на раждане, поставих 12.00 на обяд.

Без час на раждане не бих рискувала да правя здравни прогнози, особено за изхода от дадено заболяване.

По транзити можем да видим какви тенденции има, но те не са достатъчни да предположим какъв ще е резултатът.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #117 -: Ноември 11, 2011, 05:00:52 pm »

Където кажеш  :), стига да не е преди обяд... нали знаеш, че тогава трудно ставам.  ;D

О.К. Ще ти звънна по-късно.... :-* Към 23 часа...

А и , ако се подкараме от обяд...до къде ще се докараме...до вечерта... ;D ;)

*

issidorra

« Отговор #118 -: Ноември 11, 2011, 05:15:21 pm »
Ще го вземеш! ;) :-*

:'( :'( :'(
Марая, благодаря ти много за положителния отговор, преди малко ходих до университета по работа и разбрахм, че заедно с мен на изпита ще се явява и едно момиче, което е завършило бакалавър Туризъм, магистър Туризъм и сега кандидатства за докторантура Туризъм. Аз съм завършила МИО - бакалавър и магистър и като мой плюс мога да посоча, че имам практически опит в областта на туризма (занимавам се с маркетинга на един хотел). Е, познайте от 1 път кого ще предпочетат - нея или мен? То въпросът си е направо риторичен, но съм решила и ще отида, не мога са се отказвам точно сега, но много ми падна тонусът
« Последна редакция: Ноември 11, 2011, 05:19:34 pm от issidorra »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #119 -: Ноември 11, 2011, 06:26:54 pm »
Качвам карта на един мъж, много интересна личност. Виждате ли възход вслужебното му положение скоро или напротив?