Здравей Гост

Практика

• 142 Отговора
  • 51167 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Практика
« Отговор #135 -: Януари 01, 2012, 12:47:31 am »
ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!  :829:

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #136 -: Януари 01, 2012, 02:10:45 am »
Какво ще кажете за тази карта, много ми е интересно...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #137 -: Януари 01, 2012, 03:14:07 pm »

Интересна карта... ::)
Нептун на АСЦ дава индикации за трудно разбран човек....Много магнетичен...
Доста аспектирано слънце...И от опита си мога да споделя...,че когато участва в напрегната конфигурация...е гаранция за успешен човек... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #138 -: Януари 01, 2012, 04:53:36 pm »

Интересна карта... ::)
Нептун на АСЦ дава индикации за трудно разбран човек....Много магнетичен...
Доста аспектирано слънце...И от опита си мога да споделя...,че когато участва в напрегната конфигурация...е гаранция за успешен човек... ::)
Картата е на Долорес Кенън, която от 40 години се занимава с хипноза, регресия, изследва НЛО, автор на множество книги. Пътува и изнася лекции по цял свят. Снощи за пръв път четох за нея.. Много интересна личност, а мисля, че картата е показателна за интереса й към окултното и честите пътувания зад граница.

« Отговор #139 -: Януари 06, 2012, 10:29:34 am »
Качвам карта на човек, който на указаната дата на транзитите заживя втори живот - падна със стълба , която се счупи от 3-ти етаж.  Казвам втори живот, защото се отърва само с чупене на бедрена кост, а нещата можеха да са много по зле.Предполагам ще има какво да научим от картата. :)
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

« Отговор #140 -: Януари 06, 2012, 10:30:16 am »
Качвам карта на човек, който на указаната дата на транзитите заживя втори живот - падна със стълба , която се счупи от 3-ти етаж.  Казвам втори живот, защото се отърва само с чупене на бедрена кост, а нещата можеха да са много по зле.Предполагам ще има какво да научим от картата.  :)
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #141 -: Януари 06, 2012, 11:28:04 am »
Торони...,качи нова карта моля те...Тази въобще не мога да я видя...При увеличение ми се размазва на екрана... ;D

« Отговор #142 -: Януари 06, 2012, 12:40:47 pm »
Ето сега мисля, че ще е ОК. ;D