Здравей Гост

Екваториален асцендент - EQA

• 34 Отговора
  • 6213 Прегледи
Re: Екваториален асцендент - EQA
« Отговор #15 -: Октомври 30, 2011, 02:28:17 pm »
Увеличих и размерите на картата, но този сайт не ми позволява да я прикача така, има ограничение за големината. Ако я запазиш на твоя компютър, обикновено програмата с която отваряш файла, ще ти позволи да го увеличиш като резолюция.

Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #16 -: Октомври 30, 2011, 02:30:14 pm »
In astrology, the Equatorial Ascendant, or the East Point, is the sign and degree rising over the Eastern Horizon at the Earth's equator at any given time. It is the point where the Earth's equator intersects the ecliptic.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #17 -: Октомври 30, 2011, 02:31:34 pm »
Марая, като отвориш картата, най-отдолу в дясно има едно рулерче, там можеш да местиш стрелката и картата се приближава и увеличава.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Октомври 30, 2011, 02:35:35 pm »
има ги в зета ;) - в табличката с виртуални планети и точки е equ-asc. има ги и другите две - со-асц (по Кох) и  Co-Asc (M. Munkasey)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Октомври 30, 2011, 02:39:22 pm »
има ги в зета ;) - в табличката с виртуални планети и точки е equ-asc. има ги и другите две - со-асц (по Кох) и  Co-Asc (M. Munkasey)

Миии... :-[ ;D..който няма Зет.... :-[....

Файри...,мога ли да помоля за бърза справка...и на другите...КОАСЦ и ПОЛЯРЕН.... :-*

« Отговор #20 -: Октомври 30, 2011, 03:07:40 pm »
Марая, Коасц- 26 градуса Скорпион, Полярен 9 градуса Рак. Тъкмо ще видим Феъри като ги изчисли, дали съвпадат. На мен ЗЕТ ми даваше някои неточности (може и аз да не съм доразбрала заради руския ;D)
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Октомври 30, 2011, 03:10:39 pm »
Марая, Коасц- 26 градуса Скорпион, Полярен 9 градуса Рак. Тъкмо ще видим Феъри като ги изчисли, дали съвпадат. На мен ЗЕТ ми даваше някои неточности (може и аз да не съм доразбрала заради руския ;D)

:o Това означава..,че Полярния ДСЦ е на 9* в козирог....Лелеее...от там ще мине Плутон...Имаше и затъмнение в този градус... :o :o...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #22 -: Октомври 30, 2011, 03:12:46 pm »
споко за плутон :)
там ми е прогресивния МЦ и соларния АС
няма да се плашиш  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Октомври 30, 2011, 03:19:49 pm »
споко за плутон :)
там ми е прогресивния МЦ и соларния АС
няма да се плашиш  ;D

Знам..само , че няма нещо на небето...и на екватора и на меридиана...и където се сетиш....да ме подмине! :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #24 -: Октомври 30, 2011, 03:27:14 pm »
ето ги

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Октомври 30, 2011, 03:31:45 pm »
ето ги

Много , много благодаря... :-* :-*

Тези чудеса...или така наречените ЧУВСТВИТЕЛНИ ТОЧКИ от западните астролози...работят в синастрията... ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Октомври 30, 2011, 03:55:37 pm »
Ето малко подробности...Поставям картата на Слънчевото затъмнение от 01.07.2011...

Точния градус е 9*12"...Бях го сънувала миналата година...Този градус е в тригон със Сатурн от картата ми и апликиращ секстил с Луната ми...

Кое ме изумява?! ??? :o Ко АСЦ по Кох е на 9*12" в Козирог. А Полярния АСЦ е на 9*12" в Рак...или в точен съвпад със затъмнението....

В синастричната карта...моя полярен АСЦ е в съвпад с Венера на партньора.... :o , както и Ко-ДСЦ/по Кох/...е в съвпад с Венерата му...

Пр. ми АСЦ...е в апликация с Ко- АСЦ и Полярен ДСЦ...Натам се е запътил по транзит и Плутон....Какво ли ще се случва пак? ::) :'(...

Това е най-трудната и тежка година в живота ми.... :(

П.П. Това чудо дали не може да се директира? ::)
« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 04:00:34 pm от Марая »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #27 -: Октомври 30, 2011, 04:09:41 pm »
не знам за апликиращия АС към полярния, но погледна ли къде ти е екваториалния асцендент по прогресии. това според мен е от значение.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Октомври 30, 2011, 04:10:32 pm »
не знам за апликирщия АС към полярния, но погледна ли къде ти е екваториалния асцендент по прогресии. това според мен е от значение.

Тцц..,не съм... ::) Къде е ? ::) ??? :(

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #29 -: Октомври 30, 2011, 04:20:33 pm »
ако не греша, според мен е на около два градуса от наталната ти венера, и предстои прогресивната луна да мине през него.
ако някой, който има програма го погледне също, ще стане ясно дали съм права в изчисленията...  8)