Здравей Гост

Екваториален асцендент - EQA

• 34 Отговора
  • 6241 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Екваториален асцендент - EQA
« Отговор #30 -: Октомври 30, 2011, 04:28:44 pm »
ако не греша, според мен е на около два градуса от наталната ти венера, и предстои прогресивната луна да мине през него.
ако някой, който има програма го погледне също, ще стане ясно дали съм права в изчисленията...  8)

Лелее..., сериозно ли? ::)...Искаш да кажеш , че е на 27* в козирог...,а ДСЦ на 27* в рак....

Та ЕТО ГИ ЕКЗОТИКИТЕ в които често ме обвиняват...традиционалистите /копи-пейст/ ;D...Вижте колко точно е всичко...,как е подредено... :o ;D

Американски астролог Майкъл Maнкейси вярва, че полярната ос на ASC означава сътрудничеството ни с много, свързва ни  с обществените норми и традиции, на колективното несъзнавано, пример за подражание. KoАСЦ също се  свързва с невербалната комуникация, езика на тялото, екстрасензорните  възприятия.
« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 04:32:50 pm от Марая »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #31 -: Октомври 30, 2011, 04:37:41 pm »
 :)
какви екзотики, това са си други измерения.
в случая традиционалист означава чел недочел и на всичкото отгоре и нежелаещ да разбере нещо повече, а това има само едно име - глупост ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Октомври 30, 2011, 04:49:43 pm »
:)
какви екзотики, това са си други измерения.
в случая традиционалист означава чел недочел и на всичкото отгоре и нежелаещ да разбере нещо повече, а това има само едно име - глупост ;)

:72:...Та...и аз така мисля...,че са едни ТЪНКОСТИ...,дето са много важни за предсказателната астрология..., както и за астро-психологията.... ::)

Момичета с програмките...Я , ако обичате да "чекнете" къде ми е по прогресии всичката убавиня.... ;D..

Ко , Полярен..,екваториален.... ??? ::)

« Отговор #33 -: Октомври 30, 2011, 05:07:42 pm »
Това са по прогресии:
КоАсц- 2*01  Козирог
Екваториален- 28*07  Козирог
Полярен -13*48 Лъв

Качвам ти пак картата...
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Октомври 30, 2011, 05:27:50 pm »
Това са по прогресии:
КоАсц- 2*01  Козирог
Екваториален- 28*07  Козирог
Полярен -13*48 Лъв

Качвам ти пак картата...

Мнооого благодаря! :-*

Е кВо излиза...Екваториален съвпад натална Венера...Полярен тригон Слънце..КО-ти вече във втори натален дом.... :o