Здравей Гост

Цикъл Мерурий/Венера октомври 2011

• 7 Отговора
  • 1992 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Цикъл Мерурий/Венера октомври 2011
« -: Октомври 31, 2011, 01:19:34 am »
Това е цикъл на хармоничното общуване , на дипломатичните отношения...период на красивите думи и на леките връзки...
Ако приемем Меркурий като планета чрез която придобиваме умението да се приспособяваме, да намираме общ език с другите да лавираме, да използваме ситуацията в своя полза то следва да проследим знака и дома на неговата изява....Ако ....Меркурий се намира в дом и знак...заедно с благоприятни планети, той ще засили тяхното положително въздействие, ако той се намира в близост  с тежки планети, той ще засили тяхното негативно влияние. Във всеки случай Меркурий е планета която стимулира намирането на  изход от всякаква ситуация, свързана с дома, където той е ситуиран, но без да излиза от рамките на обичайното, прието поведение.
Венера планетата на хармонията и красотата ни дава равновесие,.... хармония и спокойна увереност свързана с  делата на дома, където е попаднала.... Делата в тази област вървят по-добре, отколкото другаде...., при това за разлика от Слънцето и Юпитер, Венера действа незабележимо, без да привлича вниманието към делата на дома.... Всичко като че ли върви от само себе си, но в същото време по-успешно, отколкото в другите домове. В хороскопа Венера показва онова "щастие", което идва при нас само, без ...допълнителните ни  усилия.
Двете енергии поемат един цикъл макар и краткотраен...е един период в който имаме възможност...да комуникираме хармонично...Цикъла е характерен с щастливи срещи! И любов..защото съвпада се случва в скорпион...Аспекта на цикъла към управителите на знака скорпион -Плутон и Марс ще ни покаже възможностите с които разполагаме и как да употребим енергията...
Потърсете дома в който попада цикъла , както и аспектите които образува...и споделете.... :-*

« Последна редакция: Октомври 31, 2011, 01:30:28 am от Марая »

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Цикъл Мерурий/Венера октомври 2011
« Отговор #1 -: Октомври 31, 2011, 01:58:19 am »
а това чудо се случва в точен съвпад с натално МЦ и нептун, в съвпад с прогр. меркурий и слънце, в секстил с натален плутон и меркурий..  ::)
супер звучи :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 31, 2011, 02:04:02 am »
а това чудо се случва в точен съвпад с натално МЦ и нептун, в съвпад с прогр. меркурий и слънце, в секстил с натален плутон и меркурий..  ::)
супер звучи :)

Ползвай го...Аз напоследък се впечатлявам от циклите...до степен блокиране...заради синхрона с важни точки от картата..,както и аспекти към планетите.... ::)...Интересно дали нещо и покрай кариерата ти няма да се случи? ::) :-*

« Отговор #3 -: Октомври 31, 2011, 08:44:55 am »
в четвъртия ми дом, най-чувствителния...съвпада на 26-тия градус прави опозиция с юпитер в 10-ти, а юпитер е У5

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2011, 09:38:42 am »
Във 2-ри съвпад с натален Нептун(Г5) , секстил Плутон в 11-ти и Марс в 3-ти

« Отговор #5 -: Октомври 31, 2011, 07:57:01 pm »
Ми ...той...октомври свърши :)
От ноември нататък ще има ли такъв цикъл?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Октомври 31, 2011, 08:02:02 pm »
Ми ...той...октомври свърши :)
От ноември нататък ще има ли такъв цикъл?

Мдаа...имат още една среща....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Ноември 01, 2011, 07:43:11 am »
мисля, че някъде в началото на стрелец, после Меркурий се обръща  ;)

при мен мерк управляват 9-ти и 12-ти и се намира във втори... днес съм му малко сърдита, хубаво е човек да си казва истината ама май не винаги  ::). предполагам, че днешните истини (макар да не си спомням някога да съм заблуждавала в този случай) от моя страна са се видели шокиращи, изненадващи и може би ще поставят край, а може и не де, не се знае :), но по-вероятно, че нещата няма да са същите ;)
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 05:49:35 pm от Fairy »