Здравей Гост

Плутон в соларната карта или в картата на слънчевата революция

• 21 Отговора
  • 8820 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
         Напълно споделям мнението, че позицията на транзитният Плутон в соларния дом се отъждествява и показва зоните с възможност за най-голям прираст, израстване, обогатяване :) Френската школа се придържа към този начин на тълкуване, както и при мен досега безпогрешно се осъществява тази зависимост в последните 6-7 години  :P
         Тази година ми е в 4-и дом Плутон и въпросите по темите на дома си работят с пълна сила ;D

Дай повече инфо...за Плутон в 4-ти...Моля те.... ???

Давам инфо, Марая, макар и със закъснение, че снощи така отцепих та заспах седнал, че не е истина просто  ;D  ;D При мен всичко свързано с майка ми и баща ми откъм юни-юли тази година ( соларът при мен действа по-отрано принципно), та всичко свързано с комуникацията ни, отношенията като цяло върви изключително гладко и градивно, та даже и по-често започнах да ходя да ги виждам  ;D Това е най-общо за въпросите на 4и дом при мен  :)

Ето малко статистика и от мен:

1996/1997 - Плутон във 2-ри соларен - родих сина си, смяна на жилището;
2000 - натален Плутон съвпад със сол.АС, Плутон в 3-ти соларен - почина баща ми; пак сменихме жилището
2001 - Плутон в 12-ти соларен, съвпад с Нептун - родих дъщеря си.
2011 - Плутон в 7-ми соларен::)

*

Неактивен zuzi

• 145
А при мен като,че ли проекцията на натален Плутон в соларен дом е по-вярна.

1989-брак,натален Плутон в 4-ти,промяна на статуса и преместване в друго жилище.
1990-раждане на дете, в 1ви,изгряващ.
1994-ново жилище,К2 соларен в точен съвпад с натален Плутон.
1995-раждане на второто дете,в съвпад с К11 соларен.
2007-развод,в 12-ти соларен,бях се затворила в себе си и ограничих контакти.
2011-натален Плутон в 9-ти,може би излизане в чужбина или някаква преквалификация,обучение ли? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
интересно само ще маркирам основни неща за годините
наталния ми е в Първи дом

една по-стара справка 2000 завършване на училище Плутон соларен 9-ти
2001 - студентство и собствен бизне Плутон в 6-ти соларен

периода 2002-2006 ми е малко размит ако се сетя нещо ще допълвам

2007 - загубих бизнеса си и близки приятели, забременях соларен Плутон в Втори съвпад с нат. Нептун
за 2008 - родих щерката Плутон в 11-ти соларен
2009 - олей осъдих една държавна институция и си захраних сметката с не малка сума - Плутон в 8-ми соларен
2010 - не се сещам нещо съществено, по-скоро време за почивка иии Плутон в 5-ти соларен  :o
2011 - разправии с детето, роднини, документи, ориентация, нови неща... Плутон в 3-ти
2012 - ще видим Плутон в соларен 12-ти - може би развод?
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 03:51:55 pm от Fairy »

*

Неактивен tanya

• 917
И при мен изглежда Плутон маркира важните събития за годината, но гледам, че и аспектите му са показателни  :o
1994 Плутон е бил в 4-ти соларен дом, опозиция на Слънцето и Луната - почина майка ми
1995 Плутон във 2-ри соларен дом, част от Тао със Слънцето и Марс - почина баща ми
2000 Плутон в 11-ти, опозиция на Марс в 5-ти - първата ми връзка с мъж Овен
2008 Плутон в 1-ви дом - забременях

Плутона си е Плутон, където и да се яви, не е напразно, важно е обаче да се отбележи че събитието винаги се свързава с дома който управлява натала...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Плутона си е Плутон, където и да се яви, не е напразно, важно е обаче да се отбележи че събитието винаги се свързава с дома който управлява натала...

Не съм забелязала това...,По-скоро рефлексно се усеща дома където е ситуиран в натала...както и транзитния дом....

Ако направим транзитна решетка например:

Плутон тригон Луна
-------------------------
управлява: 12-1I 8 /