Здравей Гост

Плутон в соларната карта или в картата на слънчевата революция

• 21 Отговора
  • 8819 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
ПЛУТОН и на капса ,защото това си е плуто   .
Най-високия ръст през годината е в дома от соларната карта в който попада ПЛУТОН.
Знам тази зависимост от няколко източника....
Бих искала да върнете времето две-три  години назад и да проследите домовете в които е попадал и има ли закономерност в движението му през годините....

През календарната 2008г.и соларна2007 ,моя соларен плутон е бил в съвпад с юпитер в 11-ти соларен дом.
през 2008 соларна /2009 календарна плутон е бил в 7-мия соларен дом....
през соларната 2009 и календарна 2010г. плутон е в съвпад с меркурий в соларен 5-ти дом...
а следващата 2010 соларна /2011 календарна плутон  е във втори соларен дом....

Та , намирам за абсолютно вярно твърдението на астролози от миналото ,които го наричат "най-високия ръст"...
Вие как мислите? 

транзита на плуто през 11-ти соларенгрупи с плутонов характер.фатални отношения.реализация на плановете не само благодарение на личните усилия , а и зависимост от щастливи случайности ,обстоятелства и покровители.

транзита на плутон през 7-ми соларен дом неочаквани връзки в обществото,непредвидени и тревожни усложнения, неприятни процеси съвършенно независими от волята ни. краткотрайни проблеми с брачния партньор.

транзит на плутон през 5-ти соларен дом силни страсти, плодовитост ,творчески израз ,обществена дейност и занаятия свързани с удоволствие.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Разбира се ,че невинаги събитията са положителни...,но това принципно са чувствителните места в хороскопа за соларната година...Тук сме ангажирани.., от тук всъщност усещаме като цяло годината...според мен има някаква последователност в хода му през годините....
Не съм забелязала да имам солар ,в който да няма съществено присъствие на Плутон.
Възможно е и заради това ,че при мен плутон е високопоставена планета/ууу,как само звучи  като вери импортант персън/  , а това малко или много влияе по някакъв начин и на соларния акцент....
Просто се опитвам с тая тема да анализирам и изследвам влиянието на Плутон в солара....

Акцента за годината е финансов...И наистина това е най-големия ръст...

*

Неактивен Nova

• 304
Разбира се ,че невинаги събитията са положителни...,но това принципно са чувствителните места в хороскопа за соларната година...Тук сме ангажирани.., от тук всъщност усещаме като цяло годината...според мен има някаква последователност в хода му през годините....
Не съм забелязала да имам солар ,в който да няма съществено присъствие на Плутон.
Възможно е и заради това ,че при мен плутон е високопоставена планета/ууу,как само звучи  като вери импортант персън/  , а това малко или много влияе по някакъв начин и на соларния акцент....
Просто се опитвам с тая тема да анализирам и изследвам влиянието на Плутон в солара....

Акцента за годината е финансов...И наистина това е най-големия ръст...
Принципно, може би си права.Въпрос наблюдение е конкретната му проява обаче в съответния дом.Интересното е, че в годината когато съм родила е бил в 7, а не в 5, напр. А също може би положителните явления са при благоприятни аспекти.При мен сега е в 6- и соларен, да се надяваме на добро здраве и добра работа ;D

*

Неактивен Asya

• 548
Върнах се години назад, проследявайки соларните си карти - абсолютно вярно. Не всяка година има някакво важно събитие, но винаги акцентира върху нещо, което е основна тема за периода. При мен също е високо издигната планета, а е и У на слънчевия ми знак и на хороскопа, така че.. няма празно при Плутон. Всъщност на мен той не ми е носил лоши неща. Днес четох твои писания за Нептун, че изтръпваш, когато е аспектиран той, ами така се. Май най-нетриятните нещо са ми от него. Както пише Каръл Ръшман, "избягвайте да правите предсказания, а ко е замесен Нептун." А на мен ми е в точен съвпад с Асц и  малко по-широк  със Слънцето. Но да не спамя темата.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Върнах се години назад, проследявайки соларните си карти - абсолютно вярно. Не всяка година има някакво важно събитие, но винаги акцентира върху нещо, което е основна тема за периода. При мен също е високо издигната планета, а е и У на слънчевия ми знак и на хороскопа, така че.. няма празно при Плутон. Всъщност на мен той не ми е носил лоши неща. Днес четох твои писания за Нептун, че изтръпваш, когато е аспектиран той, ами така се. Май най-нетриятните нещо са ми от него. Както пише Каръл Ръшман, "избягвайте да правите предсказания, а ко е замесен Нептун." А на мен ми е в точен съвпад с Асц и  малко по-широк  със Слънцето. Но да не спамя темата.

Не ми говори за Нептун...,че сили не ми останаха от карето АСД/ДСЦ...

Другото което ме впечатлява....е , че Плутон в солара за 2011/2012-та е в 12-ти дом.... ::) ??? :'(

*

Неактивен kokolino

• 1019
         Напълно споделям мнението, че позицията на транзитният Плутон в соларния дом се отъждествява и показва зоните с възможност за най-голям прираст, израстване, обогатяване :) Френската школа се придържа към този начин на тълкуване, както и при мен досега безпогрешно се осъществява тази зависимост в последните 6-7 години  :P
         Тази година ми е в 4-и дом Плутон и въпросите по темите на дома си работят с пълна сила  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
         Напълно споделям мнението, че позицията на транзитният Плутон в соларния дом се отъждествява и показва зоните с възможност за най-голям прираст, израстване, обогатяване :) Френската школа се придържа към този начин на тълкуване, както и при мен досега безпогрешно се осъществява тази зависимост в последните 6-7 години  :P
         Тази година ми е в 4-и дом Плутон и въпросите по темите на дома си работят с пълна сила ;D

Дай повече инфо...за Плутон в 4-ти...Моля те.... ???

*

Неактивен Antena

• 1189
Аз бих допълнила  - има ли някой спомен за солар при, който Плутон се намира на някоя от осите?
Това живо ме вълнува...

Тази година имах или може би все още е в сила, Плутон на соларен АС (точни градуси)
В кинетичния солар, който сега започна, пък е на ДС, отново съвсем точно.

За съвпада с АС не ми се говори... Не знам от този аспект или от съвпада на Сатурн със Слънцето, но тази година беше една от най-отвратителните, които помня.. (ужасна депресия)
Та ако някой каже нещо и за Плутон на ДС в солара ще съм много благодарна. (аспекта поне е хубав - голям тригон)

Позицията на Плутон в соларите ми назад в годините при важни събития:

2-ри дом опозиция соларно Слънце: почина баба ми
- 4-ти дом: преместих се да живея в чужбина за първи път
- 1-ви дом: срещнах голямата си любов
- 5-ти дом: раздяла и прекъсване на дългогодишна връзка

В текущия солар е в 3-ти дом, освен няколко кратки пътувания извън страната, нищо друго засега поне.

Антена, изглежда при мен не е бил на осите досега, или поне не през годините които проверих. При мен също годината беше ужасна, соларен Плутон в 5-ти, явно като е там ми носи нещастия.
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Nova

• 304
Аз бих допълнила  - има ли някой спомен за солар при, който Плутон се намира на някоя от осите?
Това живо ме вълнува...

Тази година имах или може би все още е в сила, Плутон на соларен АС (точни градуси)
В кинетичния солар, който сега започна, пък е на ДС, отново съвсем точно.

За съвпада с АС не ми се говори... Не знам от този аспект или от съвпада на Сатурн със Слънцето, но тази година беше една от най-отвратителните, които помня.. (ужасна депресия)
Та ако някой каже нещо и за Плутон на ДС в солара ще съм много благодарна. (аспекта поне е хубав - голям тригон)
Ако това те ползва- плутон на АС- начало на доста интензивна впоследствие любовна връзка, емоционален период с невероятен заряд, но липса на спокойствие и стабилност, но при мен в натала плутон е у5 и в този период сатурн в солара е бил в 7.Обратното, отново, ако те ползва- плутон на к7 в солара- раждане на дете.За двата периода мога да обобщя, че са силно емоционални, но под повърхността на емоциите- трудности, безпокойства...

*

Неактивен Asya

• 548
Има ли някой впечатления за соларен Плутон в 6-и соларен дом, Луната също е там, но орбисът между тях е малко повече от 10 градуса - плюс минути?

*

Неактивен Nova

• 304
Има ли някой впечатления за соларен Плутон в 6-и соларен дом, Луната също е там, но орбисът между тях е малко повече от 10 градуса - плюс минути?
При мен сега е там  ;D Акцентът за сега май е работа...Но наистина се чудя какво да мисля...Единственият хармоничен аспект е към слънцето.

*

Неактивен Asya

• 548
От вчера ми влезе в сила новият солар. Асц там е Лъв, Слънцето - в 5-и соларен сом, за Плутон и Луната вече писах. Акцентът за дома по Слънцето е ясен - правя основен ремонт, за работата - ще видим, Юпитер е в 10-и дом, дано има положително развитие. Всъщност като приключи с ремонта ще се заема с мисията да си намеря по-добра работа, че тука вече ми писна, няма какво ново да науча, а това е равносилно на умствена смърт за мене!

я да видим:
2002 (започнах връзка с мъжа ми и ми предложи брак) - 4-ти соларен, съвпад с куспидата
2003 (сключихме брак) - съврад с куспидата на 2ри соларен
2004 (преместихме се в наше жилище) 10ти соларен, но почти на куспидата на 11-ти
2008 (родих дъщеря си) - плутон в съвпад с куспидата на 12ти соларен дом, с точна опозиция със соларен марс в 6ти соларен дом
2009 (промяна в работата, доста по-успешна в сравнение с предишната, среща с ....) - плутон в 8-ми соларен
2010 (много трудна любов и болка) - плутон в 5-ти соларен
2011 (солара още не е изтекъл) - плутон в 3-ти соларен
2012 и при мен ще е в 12-ти соларен, съвпад (4градуса орбис) със соларен асцедент

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
Прегледах си соларите и установих следната закономерност - в последните години, когато Плутон е бил в 12ти или 8ми соларен дом, аз съм бил в болница. От по-старите солари също има случаи да е бил в 8и или 12ти, но тогава не е бил ъглов по транзити.