Здравей Гост

Ретро Марс в Дева 24.01.2012 - 14.04.2012

• 20 Отговора
  • 4444 Прегледи
Ретро Марс в Дева 24.01.2012 - 14.04.2012
« -: Ноември 04, 2011, 11:26:13 am »
Къде е този транзит във вашите карти?

Марс става ретро на 23 Дева и отново директен на 3 дева.

При мен на градуса на обръщането му ретро прави квадрат с луната и опозиция със слънцето и от 2-ри ще се върне обратно в първи дом, където отново ще тръгне директно.
На това отгоре и в солара ми за следващата година ще е ретро в първи натален и 8ми  :o соларен.
Нямам идея как точно ще се отрази ама не съм ентусиазирана, честно :(

На това отгоре кандидатствам за нова работа и по всяка вероятност точно през този пероид ще се решава окончателно избора.

Марс ми е диспозитор на Венера, която е У10, предишния му ретро цикъл в лъв през първи и назад в 12-ти беше кошмар.
« Последна редакция: Ноември 15, 2011, 01:48:53 pm от sladurka »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Ретро Марс 24.01.2012 - 14.04.2012
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2011, 11:35:02 am »
Транзита е в 10-ти дом в картата ми...И като се има в предвид , че имам изключително силен и супер аспектиран марс без никакви забележки...,се чудя каква ли активност ще ме тресе.... ???

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2011, 11:59:12 am »
Плеи мен е е в 10-и дом също. Там са ми е Плутон и Уран в съвпад, на всичко отгоре Марс в натала ми е в квадрат с Уран, иначе си е в 1-и дом, в Стрелец. И аз кандадствам за нова работа, даже съм на интервю другата седмица, ако еветуално се договорим с фирмата, ще трябва да започна точно тогава... Какво ли ме чака...Както винаги голям и четвъртит ще е, извинявам се за израза....:) Всичко го има в натала.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2011, 12:12:24 pm »
Плеи мен е е в 10-и дом също. Там са ми е Плутон и Уран в съвпад, на всичко отгоре Марс в натала ми е в квадрат с Уран, иначе си е в 1-и дом, в Стрелец. И аз кандадствам за нова работа, даже съм на интервю другата седмица, ако еветуално се договорим с фирмата, ще трябва да започна точно тогава... Какво ли ме чака...Както винаги голям и четвъртит ще е, извинявам се за израза....:) Всичко го има в натала.

Без извинения... ;D Което е факт си е факт...А , ако е хептен мекичък и хептен мъничък...как ще обърнем внимание... ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #4 -: Ноември 04, 2011, 12:32:10 pm »
:) И аз си мислех същото - ако е малък и мек е по-зле, така че да не плача!;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Ноември 04, 2011, 12:32:32 pm »
при мен наталния е в дева на 24,10 ::) тамън да приключи 2-годишния период ама не :))) още малко ще си поседи в 11-ти дом ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #6 -: Ноември 04, 2011, 12:39:49 pm »
при мен наталния е в дева на 24,10 ::) тамън да приключи 2-годишния период ама не :))) още малко ще си поседи в 11-ти дом ;D

Твоята работа като в оня лаф "точно да й го вкарам и тя взе, че не дойде":) Явно ще трябва да поработиш над проблмите на 11-и дом, нЕма лабаво при планетите!

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Ноември 04, 2011, 01:12:58 pm »

Твоята работа като в оня лаф "точно да й го вкарам и тя взе, че не дойде":) Явно ще трябва да поработиш над проблмите на 11-и дом, нЕма лабаво при планетите!

така си е :) а и като си знам луната в риби  ;D голямо отработване ще падне то ясно нещата около 7, 11 ще се въртят (шшш да не вземем и 12 и 8 ми да месим, че купона ще е пълен.. ама както е задухал вятъра нищо не се знае, знае ли се  ;D)
ама пък като се замислим.. ще има да го обмисляме до края на април, той марс в дева това го умее най-добре ;)

« Отговор #8 -: Ноември 04, 2011, 06:08:49 pm »
Транзита на ретро Марс ще е в 11ти, нямам планети там, единственият апликиращ съвпад като е ретро ще бъде полусекстил със Сатурн. Иначе Марс ми е У на 6ти и 7ми, диспозитор на Луна, Меркурий и Уран и е в съвпад с МЦ. Може би при мен ретро фазата няма да е осезателна.
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Ноември 04, 2011, 06:31:28 pm »
 EEeeeee сега пък и това. Хубаво ще се разходи в 11 дом. Навсичко отгоре ще направи квадратура със себе си точно в градуса ретрограден.  ::)23 дева , 23 стрелец. |И съвпад с Плутон и Уран.  Квадратурата към з дом , управител на седми. ::)  А и през Венерата ще мине. Ще направи опозиция с Луна.

Почва ги наред. ;D  И какво да не правим при ретро фаза или да правим. ::) Знам, че не се купува техника . Нещо друго да споделите  ::) Събития , че ще  има по 7, 11 , 5 ще има,  ще ги казвам .

Не бях се сетила, че се задава и той. :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Ноември 04, 2011, 07:31:52 pm »
ами че то 5,7,11 все на партньори и любови си е..  ;D

по принцип (освен любимото ми оправдание за мърморко) Марс в Дева си е малко студен, но само на пръв поглед, но пък за сметка на това е логичен и аналитичен, малко прекалява с работата - иска всичко да е изпипано до перфекционизъм - тук си мисля, че ретроградието би могло да ни се отрази като изцеждане на енергиите, умора, прекалена рутина. Прекалено вдълбаване в ежедневните проблеми, всекидневните сивоти, издребняване

и така и така се разписах за тоз убостник :))) (липсва ми писането напоследък ;) )

започвам от тук - пиша в движение тъй, че извинявам се ако има някакви грешки
Какво може "не достойният" Марс в Дева
- на ти е с практическите проблеми, където се иска логически, технически, анализаторски подходи;
- инат е и още как, но умее деликатно да налага волята си т.е. не се впуска в директен двубой, може леко и аналитично да изложи всички аргументи.
- не е прибързан във вземането на решения, прави това едва когато е сигурен (пфу и квадратура към стрелец ::) - току виж си отработя това), всички марсови решения са взети едва когато ситуацията е внимателно анализирана от всички, всички страни окраски, възможности (и между впрочем рядко говори за това),  едва когато е сигурен, че "това е правилното" решение подхожда към действие - активността зависи разбира се от аспектите и домовете където се намира и които управлява този господин. Тук бих искала да подчертая, че е от съществено значение къде е Мерк и какви аспекти има той - за мен лично наскоро открих, че често нещата, които мисля за интуиция всъщност са логика на бързи обороти (уран съвпад мерк.... ;) );
- според мен Марс дева умее да действа ловко (отново меркурий е важен), подвижен е, но обича да е подреден - на бюрото му ще намерите купища списъци, бележки, приложения, практични съвети ... ;
- често изглежда не особено силен и издръжлив физически (тук според мен ключово е къде е Марс под или над хоризонта), но на практика Марс е доста дисциплиниран и ако избере физическа дейност трудно се отказва, упорит е и някакви си коремни преси, когато прецени не са му проблемни ха-ха ;) още повече този марс умее да се грижи за здравето си и то отлично - знае кога, какво ;)
- такам къде тема за марс без Секс . На тази тема има също доста спорове. Подобно на Венера в козирог изглежда студен, но всъщност е доста сексуален, нагонът му е силен  :-[, тъй де, плутон много, много не дава да се пише на тази тема, дори и в секса този Марс има стремеж към перфекционизъм, претендира, че е и техничар в сферата на секса, а при добри аспекти и страст не му липсва.
- изглежда не достоен, но този Марс обича винаги да е в движение (все пак е под диспозиторството на мерк), непрекъснато прави нещо - от каране на кола (мотор), до чопкане на семки, да пише, да гледа - а с комбинация с огнено слънце цъ-цъ всичко ако може едновременно (и после защо е изтощен а).

продължавам хи-хи
По-горе писах, че има значение къде е Меркурий (дори и да нямате марс в дева мисля, че ще помогне)
и така Марс в Дева и Мерк в

Огън и съответните домове обича да се налага (налага волята си), чрез активност, бърз, адекватен, практичен, като мушица, често твърди, че знае и умее повече от колкото е в действителност  :-[, малко има склонност да се изхвърля и надценява, обича да помага.
Земя - тук е най-практичен, има си свои трикове за всичко, техничар е, обича стандартните решения, подхожда професионално ъъъ към почти всичко ;)
Въздух действа активно когато трябва да помага на хората, има огромен списък от практични контакти, рационален, логичен, организаторски умения.
Вода  - най-активен е със своите практични решения при емоционални/семейни проблеми

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #11 -: Ноември 04, 2011, 07:41:37 pm »
та да допълня според мен ретро Марс ще действа на по-дълбоко и дори изтощително ниво в дома където попада и съответно и където е Меркурий ;), но не изключвам и точно обратното поведение т.е. - антианалитично, антипрактично и т.н.

Re: Ретро Марс в Дева 24.01.2012 - 14.04.2012
« Отговор #12 -: Ноември 15, 2011, 01:49:29 pm »
цък :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Ноември 15, 2011, 01:52:12 pm »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #14 -: Ноември 16, 2011, 12:22:31 am »
В момента транзитен Марс е на АЦ.... Спектакъла ще е в 1 дом и май ще имам доста да посвърша там, че ще стигне до К2 и ще тръгне обратно...като начало (да не пропусна да добавя, че Марая отново се оказа права ::) ;)) реших отновода сменям жилището....нищо, че преди година го смених ;D, сега търся по-близо до работата ми.