Здравей Гост

Слънчево затъмнение серия Сарос 14 N 25.11.2011

• 15 Отговора
  • 3808 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Серия Сарос 14 Северна
Едно много странно семейство затъмнения, възвестяващо остър период на объркване в личните взаимоотношения, неочаквани събития във финансовата сфера и евентуална болест. Несподелена любов, отчаяние объркване, енергийно изтощение, странен обрат на събитията. Не трябва да се взимат важни решения по отношение на предстоящи събития, тъй като съществу,ва твърде голямо объркване и вероятно разочерование, за да може да се напрови правилна преценка.

Затъмнението е частично...Градуса е ....2*21мин...Знака е стрелец....

Моля Ви някой да качи карта.... ::) :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Слънчево затъмнение серия Сарос 14 N 25.11.2011
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2011, 01:40:08 pm »
http://darkstarastrology.com/solar-eclipse-november-2011/

интересен е този линк за затъмнението.

И отделно искам да ви препоръчам да видите филма Хъбъл, ако не сте го гледали вече..
Изключителни кадри заснети с телескопа Хъбъл... Невероятно е, това е нещо което трябва да се види!

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2011, 03:09:49 pm »
по въпроса със затъмнението, имам и още един въпрос.
следите ли тези затъмнеия къде попадат и в карите на различните прогресии.
по-специално въпросът ми е за третичните и минорни прогресии също.
при третичните затъмнението попада точно върху нептун, управител на 7-ми от тр.прогр.
при минорните движението на луната, което е градус на ден, попада върху МЦ натално и е в съвпад с това затъмнение също..
за вторичните прогресии и дирекции направо не знам - там е в съвпад с меркурий, слънце, юпитер, МЦ..

за затъмнение допустим ли е орбис 3, 4 градуса или само 1, 2?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2011, 03:16:40 pm »
по въпроса със затъмнението, имам и още един въпрос.
следите ли тези затъмнеия къде попадат и в карите на различните прогресии.
по-специално въпросът ми е за третичните и минорни прогресии също.
при третичните затъмнението попада точно върху нептун, управител на 7-ми от тр.прогр.
при минорните движението на луната, което е градус на ден, попада върху МЦ натално и е в съвпад с това затъмнение също..
за вторичните прогресии и дирекции направо не знам - там е в съвпад с меркурий, слънце, юпитер, МЦ..

за затъмнение допустим ли е орбис 3, 4 градуса или само 1, 2?

За затъмнение и 5* да отпуснеш според мен не е грешка...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Ноември 04, 2011, 03:27:17 pm »
Благодаря Марая,
Да, сега погледнах - 5 градуса за основни аспекти, 2 градуса за минорни, 1 градус за паралел и контрапаралел.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #5 -: Ноември 04, 2011, 03:39:26 pm »
И аз благодаря, Марая! Досега съм смятала, че само 1-2 градуса е допустимият орбис! Даже щях да отговоря по този начин! :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Ноември 04, 2011, 04:02:31 pm »
Да Ви кажа , аз като представител на Мажорно неаспектиран Юпитер и с Луната съм така...Пускам 5*...Първо защото е бърза и второ защото я свързвам преди всичко с подсъзнанието и емоционалния живот..,а тук няма ограничения.... ::)

И въобще съм на принципа...Отпусни орбисите..,дай му на човека , ако съумее да използва -добре...,ако не...за негова сметка.... :) ;)

За нищо! :-*
Много ме радвате и двете...,защото сте от моята кръвна група...или "търсещите"астролози...,а не буквоядите... :P...Между впрочем в този форум последните липсват...и това е супер! ;D

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #7 -: Ноември 05, 2011, 07:02:47 am »
Много страховито това затъмнение :o ::),а при мен е в съвпад с Нептун(Г5) във 2-ри дом и в точен почти до мин. тригон към МЦ

« Отговор #8 -: Ноември 05, 2011, 07:53:36 am »
Серия Сарос 14 Северна
Едно много странно семейство затъмнения, възвестяващо остър период на объркване в личните взаимоотношения, неочаквани събития във финансовата сфера и евентуална болест. Несподелена любов, отчаяние объркване, енергийно изтощение, странен обрат на събитията. Не трябва да се взимат важни решения по отношение на предстоящи събития, тъй като съществу,ва твърде голямо объркване и вероятно разочерование, за да може да се напрови правилна преценка.

Много плашещо ми изглежда,в точен съвпад със СЛВ,май ще съм принудена да взимам решения  :(

« Отговор #9 -: Ноември 05, 2011, 07:57:16 am »
Ето и картата  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Ноември 05, 2011, 09:21:24 am »
акцент върху стелиума в стрелец :( точно върху нат. Уран кв. към нат. Луна, асц. на затъмнението по средата на стелумчето в стрелец... лол и вертекс върху нат. мс  ::)

а и с оглед, че меркурий е ретро наистина има тенденция за объркване, недоразумения, а и Нептун е възтановил нормалното си движение
« Последна редакция: Ноември 05, 2011, 09:32:29 am от Fairy »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #11 -: Ноември 05, 2011, 09:43:02 am »
  Това ми съвпада с прогресивното ми  Слънце :o :o :o    Това нещо сигурно действа, защото ей така съм си избрала интуитивно много важни  разговори 2,3 дни преди този съвпад.  А не знаех, че има затъмнение И при мен е във втори дом. 

Тук откривам обаче друго. Затъмнението си го има и си предстои на тази дата  ГРадус 2,21 в СТрелец.   Прогесивното ми Слънце е преминало през този градус и е в 4 гр. 21 секунди  на СТрелец. Допускам, че ректификацията не е съвсем точна , но да приемем , че е.  Нещо друго ми прави впечатление . Ако това затъмнение има такава характеристика  при мен объркването в това отношение е от година някъде.  А развръзката ще е два , три дни преди затъмнението.  И решението ми може да се окаже много грешно.

Има някаква връзка градус година със Затъмнението. И ако е от него , то си действа предварително. Другата връзка е ,че месец след раждането ми на 2 ноември също е имало Слънчево Затъмнение.  Пак ноември месец и е бил много критичен период. Ще го доуточня като градуси и ще пиша. При мен Затъмненията действат .  ::) :o

Другите планети ще видя в какви аспекти са били и ще напиша утре.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #12 -: Ноември 05, 2011, 10:56:48 am »
         Може и за мен да се получи интересно - засега няма да подхождам предубедено гледайки картата на затъмнението и това къде попадат точки в натала ми....  ::) ще видим на 25-и  ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #13 -: Ноември 05, 2011, 01:20:00 pm »
Затъмнението е в точна квадратура с Хирон и съвпад с ЮЛВ, а и попада в 8-мия ми дом. Направо не ми се мисли...  ???

« Отговор #14 -: Ноември 07, 2011, 10:01:08 am »
Серия Сарос 14 Северна

При мен е в съвпад с АС на 4, 29 гр.Стрелец. Освен това - тр.Луна полусекстил тр.Венера, квадрат тр.Нептун.
Странно е, но всичко написано по-горе се отнася до мен. Все пак имам усещането, че решения ще се взимат и то няма да е трудно... Даже сега започва да ми "просветва" преди ст.Нептун - къде точно съм се заблуждавала и за какво.. :P