Здравей Гост

11-11-11-11:11

• 20 Отговора
  • 4482 Прегледи
*

akruks

Re: 11-11-11-11:11
« Отговор #15 -: Ноември 06, 2011, 12:32:17 am »
Марая, молбите навсякъде биват чути, когато са отправени с искрена вяра...
Моята икона на Св. Мина доста време стоеше на бюрото точно до монитора на стария компютър, защото все не можех да реша на коя стена и място да я сложа, а в този период по скайпа се запознах с последната си тръпка  :), защото често се случваше тогава да отмествам поглед от екрана към иконата и да се моля за мен и децата... А напоследък ми се изпълняват молби, изречени в един сравнително нов квартален параклис.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Ноември 06, 2011, 12:52:22 am »
Марая, молбите навсякъде биват чути, когато са отправени с искрена вяра...
Моята икона на Св. Мина доста време стоеше на бюрото точно до монитора на стария компютър, защото все не можех да реша на коя стена и място да я сложа, а в този период по скайпа се запознах с последната си тръпка  :), защото често се случваше тогава да отмествам поглед от екрана към иконата и да се моля за мен и децата... А напоследък ми се изпълняват молби, изречени в един сравнително нов квартален параклис.

Съгласна и не съвсем... :)...Когато енергията е концентрирана и мястото на което се произнася се зарежда по един магичен и мистичен начин...Това следва да бъдат чисти места...без негативна намеса...изпълнени с вяра и благодарност!

*

akruks

« Отговор #17 -: Ноември 06, 2011, 01:06:58 am »
Именно, за концентрация става на въпрос и за чистота- чиста вяра може да се концентрира и на нечисти места, в много случаи, когато положението е било напечено за даден човек, въпрос на живот и смърт, молбите му са го спасявали...
Скоро четох една малка книжка "Чудеса на божия милост"  с описани случаи от офицер при боеве в Чечня.
А иначе действително груповите молитви са много мощни, чела съм за направени изследвания в болница в Америка- при едни и същи случаи на инфаркт, за половината пациенти група християни се молили ежедневно, и те са се възстановили в пъти по-бързо от другата половина пациенти- факт!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #18 -: Ноември 06, 2011, 10:25:39 am »
Параклиса се намира в София...В кв. Обрадовци...Бог да я прости майка Златка- монахинята...имаше голяма "сила"...В манастира има 3 параклиса...Иконата на СВ.Мина е чудотворна...Това е една от най-чистите икони...В единия от трите параклиса има аязмо...Водата е лековита...Много жени /бездетни/ са постигнали щастието си след божествената намеса и молбите към най-бързия светец до Бога....

Да, наистина в Обрадовци се позиционира манастира - бях позабравил това наименование, в последните години всички свикнахме с името кв. Бенковски, но Обрадовци е бившето село... да не проточвам, но най-точно казано това е мястото, даващо правилното местонахождение. Иначе Св. вмч. Мина, както е кръстен манастира, както и самата едноименна икона спомагат за лечение на множество здравословни проблеми и всякакъв тип страдания сред вярващите.
            Няма да забравя, миналата година, 11. 11. 2010-а беше един четвъртък, съвсем без да имам тогава представа ей така първосигнално след дълъг работен ден запалихме с мойта половинка съвсем импулсивно към Светата обител да запалим по свещичка и да се помолим, без да знаем какъв ден е, какво се чества.. преди това на Света Богородица посетихме този манастир... та съвсем първосигнално и импулсивно, както стават доста неща при мен предложих и поехме този курс.
            За 11.11 т.г. - със сигирност пак ще мина през това място да се помоля.

Коко...,Моля те...,ако отидеш на 11.11.11. , запали една свещичка заради мен...и кажи на СВ.Мина...че имам нужда от помощта му...нека се погрижи за мен...Знам , че няма да ме забравиш! :-*

Подготвям тема със специални афирмации за 11-11-11-11:11...мисля , че колкото повече хора се включат...толкова по-леко ще преминем...през фунията.... ;D

Разбира се, че няма да те забравя, Марая  :)  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #19 -: Ноември 11, 2011, 07:31:44 pm »
         Речено-сторено, Марая :)
         Имаше днес изключително много хора, опашките бяха двойни на фона на миналата година, но наистина аз и малко по-късно успях да се организирам след работните ангажименти да отскоча - към 18ч, а тепърва логично нарастваше бройката на вярващите и прииждащите :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Ноември 11, 2011, 07:41:53 pm »
         Речено-сторено, Марая :)
         Имаше днес изключително много хора, опашките бяха двойни на фона на миналата година, но наистина аз и малко по-късно успях да се организирам след работните ангажименти да отскоча - към 18ч, а тепърва логично нарастваше бройката на вярващите и прииждащите :)

БЛАГО-ДАРЯ Коко! :-*

Нека ти се върне жеста стократно...Моята енергия пътува към акаша с положителни вибрации за теб и близките ти.... :-*