Здравей Гост

11-11-11-11:11

• 20 Отговора
  • 4481 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
11-11-11-11:11
« -: Ноември 05, 2011, 12:33:25 am »
11-НОЕМВРИ 2011-та...11:11мин.  ;D

От нумерологична гледна точка числото 11 е така нареченото "царско число" Определени школи го редуцират и свеждат до 2-ка или числото на Луната.....По принцип се свързва с просветление, излизане от рационалното, чувствителност, но и непрактичност, вечно търсещи мистерията на живота..... Числото 11  съдържа в себе си всичките  характеристики на 2. 11 е число с огромни очаквания  за центъра на вниманието. Родените на 11 смятат себе си за лидери....Величието и саморазрушението са ръба на бръснача по който вървят. Страданията от фобии са присъщи на 11. Вярата следва да бъде мото на 11. Числото 11 е на планетата – Прозерпина , в гръцката митология тя е съпруга на Плутон, символа и е отворената врата . Цвета на 11 е сребрист. Растение - глухарче....

;D/От много време не съм разсъждавала номерулогично...може би около 30г... :o или 25....лелеее- четвърт век/.....

16 лунен ден - символ пеперуда...гълъб стълба...Един от най-добрите дни.....
От астрологична гледна точка поставям карта и с час 11:11мин...Просто защото ми е любопитно какво представлява космическото послание за днешния ден....

/Ще замоля някой да качи карта.... :( ???/

Междувременно , ако нещо интересно е отбелязано и в картите Ви за този ден...Бихте ли споделили....

Според християнската религия на този ден се чества Св.великомъченик  Мина...Или най-бързия светец до бога...войн, покровител на семейството, сираците и бездомните, пазител на пътуващите на дълъг път, воините и лечителите.

Св. Мина закриля и жените, затова на този ден те се молят пред иконата на светеца за здравето на децата си, за радост и благополучие в дома.

На този ден, на който се почитат и светците Виктор и Викентий, празнуват всички с имена Виктор, Виктория, Мина, Минка и Минчо.

« Последна редакция: Ноември 05, 2011, 01:46:40 am от Марая »

*

Неактивен tanya

• 917
Re: 11-11-11-11:11
« Отговор #1 -: Ноември 05, 2011, 12:46:01 am »
Ето карта  :-* Аз съм родена на 11-ти и пътя на живота ми е 11, всичко написано по-горе е вярно, с изключение на това, че никога не съм се изживявала, като лидер..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Ноември 05, 2011, 12:59:41 am »
Шестнадесети лунен ден.....
Символ – пеперуда, гълъб, стълба (пътят на вертикалното възкачване, висшата точка на Лунния път), Психея (олицетворение на човешката душа в Древна Гърция).
Това е много чист ден – ден на справедливостта, духовното пречистване, на хармонията между астралното и физическо тела. През този ден се препоръчват всякакви физически упражнения, способстващи хармонията, която води до необратими процеси - както физически, така и психически. Счита се, че викането, безцеремонното поведение трябва да бъдат напълно изключени през този ден. Трябва да се запазва спокойствие, не трябва да нарушавате вътрешния комфорт и мир в душата си с никакви странични действия, понеже символът на този ден е умереност. Шестнадесети лунен ден е един от дните за Посвещаване на проповедниците. Злоба, агресивност, завист, проявявани през този ден водят до падение. Противопоказан е също сексът.
Този ден е много важен за приемане на кардинални решения в живота. Един от най-добрите дни за встъпване в брак и за възпитаване на децата. Много е благоприятен за хората на творческия труд – по това време у тях възникват най-добрите идеи. Това е ден на обновяване на кръвта, и нейното заболяване е признак на духовно замърсяване. За това говори и мръсотията, полепнала към дрехите.
Не се препоръчва употребата на животинска храна (освен риба), гъби, не трябва да се колят птици.
През този ден е много полезно да се прави всичко, което е свързано с чистотата: да се мие пода, да се бърше прахта, да се взема душ. Деня е благоприятен също за пътешествия и продажба на животни.
Много е важно, на кой ден настъпва пълнолунието – на 15-и или 16-и лунен ден. Ако пълнолунието настъпва на 15-и лунен ден, то следващите две седмици ще бъдат обезпокояващи и възбуждащи в емоционално отношение. А ако настъпва на 16-и лунен – обратно, ще има мир, спокойствие, умиротворяване, духовно издигане, удовлетвореност, равновесие.
Всички сънища, като правило, са действителни, но и изискват правилно изтълкуване.
http://www.astrohoroscope.info/moonday2.htm
« Последна редакция: Ноември 05, 2011, 01:02:44 am от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Ноември 05, 2011, 01:24:11 am »
Ето карта  :-* Аз съм родена на 11-ти и пътя на живота ми е 11, всичко написано по-горе е вярно, с изключение на това, че никога не съм се изживявала, като лидер..

Мерси Таня! :-*

Имам спомени и от мъжа си...за числото 11...,а може и да бъркам...макар , че все още си вярвам.../това в кръга на шегата/....

Сега не на шега...В картата ми правят впечатление само няколко неща...,а те са:

Критичните градуси на Марс 0*06" в Дева , Уран 0*59" в Овен и Хирон 0*39" Риби....Партилен аспект има м/у Марс и Хирон.... ??? ::)...и точен куинконс м/у Марс и Уран....
От друга страна Фазата на Луната е стара ...или намаляваща в знака на Телец с управител Венера....,която от своя страна е направила последния цикъл с Меркурий в знака на Юпитер Стрелец....и по-специално втората декада под супердиспозиторството на Марс...
Луната е в апликираща квадратура към Нептун - връх  на втората космическа квадратура в небето....

От друга страна в небесния спектакъл за 11-11-11-11-11 е заформен космически тригон м/у Марс-Юпитер и Плутон....в земни знаци....
Или акцента на Марс е от значение...според прочита ми.... ;D

В небето има 2 тао-квадрата...единия е с участието на Луната , другия е с участието на Слънцето...,като двете светила са в сепариращ аспект...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Ноември 05, 2011, 02:08:46 am »
  При мен , деня, датата на раждане , и годината  правят сбор 11  , не си спомням дали е пътят на живота, това число. И аз много отдавна не съм се занимавала с номерология. Спомням си , че името ми беше със число 6  :)

Кръстена съм на Минка ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Ноември 05, 2011, 02:42:28 am »
  При мен , деня, датата на раждане , и годината  правят сбор 11  , не си спомням дали е пътят на живота, това число. И аз много отдавна не съм се занимавала с номерология. Спомням си , че името ми беше със число 6  :)

Кръстена съм на Минка ;D

Виж обзорни теми...според моята наука... :-* Току-що качих тема.... ;D Ето какви ги върши астероида на астролога.....,който  ми е в/у нат.Мерк...., по транзити... ама и утре е ден.... :P
« Последна редакция: Ноември 05, 2011, 02:54:43 am от Марая »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Ноември 05, 2011, 02:57:42 am »
 Много вярно. Даже някъде бях споделяла ,че сгафя ли нама празно ;D

Благодаря за инфото :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #7 -: Ноември 05, 2011, 09:25:06 pm »
А най-интересното е,че венера и меркурий са на 11тия градус. ;D
Значи ,ако имате някакво събитие в този ден,то то ще бъде по венера и меркурий.Или например писмено обяснение в любов ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #8 -: Ноември 05, 2011, 10:36:18 pm »

Кръстена съм на Минка ;D

Milla_m v Sofia ima mnogo hubav paraklis na sv. Mina , mislq 4e be6e v kv. Levski, predi godini sym hodila na 2-3 pyti tam, kazvat,4e ikonata na sv. MIna tam e 4udotvorna...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #9 -: Ноември 05, 2011, 11:19:36 pm »

Кръстена съм на Минка ;D

Milla_m v Sofia ima mnogo hubav paraklis na sv. Mina , mislq 4e be6e v kv. Levski, predi godini sym hodila na 2-3 pyti tam, kazvat,4e ikonata na sv. MIna tam e 4udotvorna...
И аз съм ходила в този параклис, казаха ми, че ако се помолиш за нещо там и се сбъдва - моето желание тогава наистина се сбъдна  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Ноември 05, 2011, 11:28:20 pm »
Параклиса се намира в София...В кв. Обрадовци...Бог да я прости майка Златка- монахинята...имаше голяма "сила"...В манастира има 3 параклиса...Иконата на СВ.Мина е чудотворна...Това е една от най-чистите икони...В единия от трите параклиса има аязмо...Водата е лековита...Много жени /бездетни/ са постигнали щастието си след божествената намеса и молбите към най-бързия светец до Бога....

*

akruks

« Отговор #11 -: Ноември 05, 2011, 11:43:31 pm »
Аз на 11-ти ноември имам имен ден, а в момента годината е две хиляди и единадесета, а не единадесета, къде остава двойката при номерологичния анализ?
Освен Св. мчци Виктор и Мина, на този ден се почита и Стефанида.
В Асеновград в една от църквите също има икона на Св. Мина, в отделно помещение, където много молитви са чути.

*

akruks

« Отговор #12 -: Ноември 05, 2011, 11:47:03 pm »
Параклиса се намира в София...В кв. Обрадовци...Бог да я прости майка Златка- монахинята...имаше голяма "сила"...В манастира има 3 параклиса...Иконата на СВ.Мина е чудотворна...Това е една от най-чистите икони...В единия от трите параклиса има аязмо...Водата е лековита...Много жени /бездетни/ са постигнали щастието си след божествената намеса и молбите към най-бързия светец до Бога....
Гледала съм по телевизията преди време за това място, хора които са получили помощ там, споделяха, че без майка Златка вече не е същото...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #13 -: Ноември 05, 2011, 11:53:32 pm »

Да, наистина в Обрадовци се позиционира манастира - бях позабравил това наименование, в последните години всички свикнахме с името кв. Бенковски, но Обрадовци е бившето село... да не проточвам, но най-точно казано това е мястото, даващо правилното местонахождение. Иначе Св. вмч. Мина, както е кръстен манастира, както и самата едноименна икона спомагат за лечение на множество здравословни проблеми и всякакъв тип страдания сред вярващите.
            Няма да забравя, миналата година, 11. 11. 2010-а беше един четвъртък, съвсем без да имам тогава представа ей така първосигнално след дълъг работен ден запалихме с мойта половинка съвсем импулсивно към Светата обител да запалим по свещичка и да се помолим, без да знаем какъв ден е, какво се чества.. преди това на Света Богородица посетихме този манастир... та съвсем първосигнално и импулсивно, както стават доста неща при мен предложих и поехме този курс.
            За 11.11 т.г. - със сигирност пак ще мина през това място да се помоля.
« Последна редакция: Ноември 06, 2011, 12:01:12 am от kokolino »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Ноември 06, 2011, 12:11:30 am »

Да, наистина в Обрадовци се позиционира манастира - бях позабравил това наименование, в последните години всички свикнахме с името кв. Бенковски, но Обрадовци е бившето село... да не проточвам, но най-точно казано това е мястото, даващо правилното местонахождение. Иначе Св. вмч. Мина, както е кръстен манастира, както и самата едноименна икона спомагат за лечение на множество здравословни проблеми и всякакъв тип страдания сред вярващите.
            Няма да забравя, миналата година, 11. 11. 2010-а беше един четвъртък, съвсем без да имам тогава представа ей така първосигнално след дълъг работен ден запалихме с мойта половинка съвсем импулсивно към Светата обител да запалим по свещичка и да се помолим, без да знаем какъв ден е, какво се чества.. преди това на Света Богородица посетихме този манастир... та съвсем първосигнално и импулсивно, както стават доста неща при мен предложих и поехме този курс.
            За 11.11 т.г. - със сигирност пак ще мина през това място да се помоля.

Коко...,Моля те...,ако отидеш на 11.11.11. , запали една свещичка заради мен...и кажи на СВ.Мина...че имам нужда от помощта му...нека се погрижи за мен...Знам , че няма да ме забравиш! :-*

Подготвям тема със специални афирмации за 11-11-11-11:11...мисля , че колкото повече хора се включат...толкова по-леко ще преминем...през фунията.... ;D