При мен Нептун(У5) е точно на К2, Нептун също дава и лесни пари. У2 ми е Плутон в 11дом Дева,добре аспектиран,в секстил с Нептун и К2. У8 е Венера във Везни,12дом в съвпад с Юпитер(съуправител на 5дом),току виж някой ден пристигне някой богат любовник от чужбина
Цитат на: zuzi в Ноември 09, 2011, 08:00:40 amПри мен Нептун(У5) е точно на К2, Нептун също дава и лесни пари. У2 ми е Плутон в 11дом Дева,добре аспектиран,в секстил с Нептун и К2. У8 е Венера във Везни,12дом в съвпад с Юпитер(съуправител на 5дом),току виж някой ден пристигне някой богат любовник от чужбина с тия поразени къщи...У5 нептун- забогатяване от контрабанда в сух режим и с помощника Юпитер- на път от чужбина куфарче с двойно дъно пълно с тебешири :haha:
Със Любезното съдействие на Фейри Издирихме причината за появата на милиардери във вашият живот H1+[D2-Jup] Жребий богатства-така наречената точка на богатство се намира във вашият 4 дом 16гр.27 сек, риби/Знак на Сатурн/ прави аспект с Марс във 2 дом тригон към Сатурн
Интересно...,не става дума за лични отношения...,а за бизнес... Кой ще метне едно очо на картата ...ми ...до петък очаквам договор....
Цитат на: Марая в Ноември 09, 2011, 02:29:26 pmИнтересно...,не става дума за лични отношения...,а за бизнес... Кой ще метне едно очо на картата ...ми ...до петък очаквам договор.... а къде е картата, че не я видя нещо :umnik:
Издирихме причината за появата на милиардери във вашият живот H1+[D2-Jup] Жребий богатства-така наречената точка на богатство
Цитат на: milla_m в Ноември 09, 2011, 05:34:34 am Със Любезното съдействие на Фейри Издирихме причината за появата на милиардери във вашият живот H1+[D2-Jup] Жребий богатства-така наречената точка на богатство се намира във вашият 4 дом 16гр.27 сек, риби/Знак на Сатурн/ прави аспект с Марс във 2 дом тригон към Сатурн Как знак на Сатурн рибите?
Ахаа....значи точката на богатството е в съвпад с Хирон?