Здравей Гост

Взаимна рецепция Сатурн-Плутон

• 4 Отговора
  • 1769 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Взаимна рецепция Сатурн-Плутон
« -: Ноември 11, 2011, 05:19:14 pm »
Доста интересна е...Наближава...Сатурн в знака на Плутон.., а Плутон в знака на Сатурн...На пръв поглед това са тежкари... ;D/аз си ги обичам повече от онези леките...дето са като чучарки...връткат градуса и гидти-бидти както казват турците/....Свикнали сме да очакваме фатализми и критични ситуации по време на транзитите на двете планети...
В смисъла им при транзити има сериозни вложени конструктивни послания.
И двете планети + Луната са планети на кармата...И двете планети са императивни и решенията им не подлежат на съмнения и дискусии...След тях...всичко е различно...
Взаимната рецепция обаче попада в знаци в които планетите имат реална предпоставка да покажат положителните си качества и онези страни , чрез които с лекота градят....
Нагледно , когато говорим за взаимна рецепция това означава , че планетите са си преотстъпили /сменили/къщите и се чувстват у дома си...Всяка една от тях има положителни и добри намерения към дома на другата и се грижи за реда и уюта на къщата...В този смисъл намирам за изключително силен и положителен периода на взаимната рецепция м/у двете планети , която в астрологическата интерпретация се приема за съвпад...

Разгледайте в кои домове ще транзитират в натала Ви? Какви аспекти предстоят? Как и по какъв начин ще засегнат домовете на чиито куспиди срещаме знаците Козирог и Скорпион? :-*

Приятно писане....

Re: Взаимна рецепция Сатурн-Плутон
« Отговор #1 -: Ноември 11, 2011, 06:24:23 pm »
при мен ще бъде сатурн в края на трети и четвърти, плутон си транзитира 5-ти.
не свързвам обаче сатурн на иц с хубави работи...пък дано не съм права. сатурн в скорпион ще съвпадне с У7, а после ще направи и опозиция с У5.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #2 -: Ноември 14, 2011, 07:52:47 am »
При мен Сатурн в Скорпион е в 1-ви дом(не знам дали ще му е много конфортно там), ще направи опозоция със наталното си положение в 7ми дом и съвпад със Слънце(У10). Плутон ще транзитира в 3ти,в секстил със Слънцето и тригон със натален Сатурн в 7ми.Промяна в статуса,партньорства,трансформация на средата.....дано да е за добро.

« Отговор #3 -: Ноември 14, 2011, 09:23:06 am »
При мен Плутон е напред-назад на К2, Козирог. На 8 * ще направи квадрат с наталната си позиция във Везни. Плутон е У12.
А Сатурн... транзитира през 11 дом. Чак октомври ще е в Скорпион, слава богу, пак 11-ти. На 3* ще е в съвпад с Уран, който е У3.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Ноември 14, 2011, 03:08:20 pm »
При мен Плутон транзитира в края на 10-ти дом, а Сатурн като навлезе в Скорпион и ще започне да аспектира със съвпади и опозиции 5 планети, направо красота  ;D На 10 градуса Скорпион ще навлезе и в 8-ми дом, така че при мен взаимната рецепсия ще е и по знак, и по дом - да видим, какво ще ми донесе  ::)