Здравей Гост

Един и същи знак на куспидата на съседни домове

• 20 Отговора
  • 4676 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Може и да сме разглеждали подобна тема, но аз не открих  :) Свързани ли са по някакъв начин домовете с един и същи знак на куспидата при вас? При мен нещата са съвсем буквални  :o К3 и К4 са ми в Близнаци - много пъти съм сменяла жилище, имах разправии с роднина заради имот, баща ми беше учител.. К9 и К10 съответно са в Стрелец - работих няколко години в чужбина, майка ми е от друга националност... Интересно ми е дали при всички има такава закономерност  ::)  :-*

Re: Един и същи знак на куспидата на съседни домове
« Отговор #1 -: Ноември 13, 2011, 09:12:02 am »
При мен е така с АС и 2ри дом в лъв. И ДС и 8ми дом във водолей.
Не съм наблюдавала за закономерност.
Не знам точно какво да търся като случки... ???

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #2 -: Ноември 13, 2011, 09:41:50 am »
Чела съм, че ако върховете на 5-и и 6-и дом са в един и същи знак, хобито ти може да стане твоя професия. Иначе ако имате 2 дома в един и същи знак, трябва да имоте и интерсептирани знаци, което е важно. Всъщност всичко в Астролгията е важно, понякога незначителни на пръв поглед неща, променят цялостната картина.

*

akruks

« Отговор #3 -: Ноември 13, 2011, 10:10:12 am »
Може и да сме разглеждали подобна тема, но аз не открих  :) Свързани ли са по някакъв начин домовете с един и същи знак на куспидата при вас? При мен нещата са съвсем буквални  :o К3 и К4 са ми в Близнаци - много пъти съм сменяла жилище, имах разправии с роднина заради имот, баща ми беше учител.. К9 и К10 съответно са в Стрелец - работих няколко години в чужбина, майка ми е от друга националност... Интересно ми е дали при всички има такава закономерност  ::)  :-*
Нямам два дома с еднакъв знак на куспида, но ми направи впечатление, че на едно място дават К4 да показва бащата, на друго място дават майката по този дом, както е при мен- К4 е стрелец и майка ми е стрелец и от друга националност, баща ми е телец в 9д.
На мой близък К4 и К5 са му близнаци, майка му е учителка и често сменя жилища, има имотни разправии с роднини, а работи в чужбина защото има СЛВ в 9д.  стрелец и живя с чужденка на семейни начала  5г.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #4 -: Ноември 13, 2011, 10:16:30 am »
[qu
Нямам два дома с еднакъв знак на куспида, но ми направи впечатление, че на едно място дават К4 да показва бащата, на друго място дават майката по този дом, както е при мен- К4 е стрелец и майка ми е стрелец и от друга националност, баща ми е телец в 9д.
На мой близък К4 и К5 са му близнаци, майка му е учителка и често сменя жилища, има имотни разправии с роднини, а работи в чужбина защото има СЛВ в 9д.  стрелец и живя с чужденка на семейни начала  5г.
[/quote]

Зависи мъжка или женска е каратата. Аз разглеждам 10-и дом в женската карта дом на майката, а в мъжка - на бащата. Но ако родителите са с разменени функции, може и обратното да е. Абе зависи. В Астрологията се мисли, има си насоки, другото е анализ, въпреки че понякога е много буквална.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Ноември 13, 2011, 01:17:18 pm »
Имаш ли усет за правене на пари, стабилна ценносна система? Изживявала ли си трансформация, промяна посредством партньорите в живота си?  ::)

« Отговор #6 -: Ноември 13, 2011, 01:34:10 pm »
Имаш ли усет за правене на пари, стабилна ценносна система? Изживявала ли си трансформация, промяна посредством партньорите в живота си?  ::)
Нямам никакъв усет за правене на пари :( Но имам стабилна ценностна система.Като виждам около мен ,особено близки хора каква ценностна система имат„или по-точно нямат“,направо се ужасявам и много страдам.
Да,постоянно преживявам трансформации чрез партньорите си.Получавам големи уроци.Знам,че нищо не е случайно.А най-вече ме учат неволите и несподелените любови ???

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Ноември 13, 2011, 01:51:25 pm »
Нямам никакъв усет за правене на пари :( Но имам стабилна ценностна система.Като виждам около мен ,особено близки хора каква ценностна система имат„или по-точно нямат“,направо се ужасявам и много страдам.
Да,постоянно преживявам трансформации чрез партньорите си.Получавам големи уроци.Знам,че нищо не е случайно.А най-вече ме учат неволите и несподелените любови ???
А мъжете в живота ти били ли са властни, ревниви, с изразена харизматичност и сексуалност?

« Отговор #8 -: Ноември 13, 2011, 02:23:44 pm »
Да,може да се каже.

« Отговор #9 -: Ноември 13, 2011, 03:58:41 pm »
Чела съм, че ако върховете на 5-и и 6-и дом са в един и същи знак, хобито ти може да стане твоя професия. Иначе ако имате 2 дома в един и същи знак, трябва да имоте и интерсептирани знаци, което е важно. Всъщност всичко в Астролгията е важно, понякога незначителни на пръв поглед неща, променят цялостната картина.

Връх на 5-ти и 6-ти в Близнаци, на 11-ти и 12-ти в Стрелец ;D Уча за финансист и се надявам да ми стане хоби ;D
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

« Отговор #10 -: Ноември 13, 2011, 05:42:02 pm »
Може и да сме разглеждали подобна тема, но аз не открих  :) Свързани ли са по някакъв начин домовете с един и същи знак на куспидата при вас?

Благодаря за темата Таня! Провокира интереса ми, сега ще разровя за инфо, защото при мен има Овен на куспида на 6-ти и 7-ми, както и Везни на куспида на 12-ти и 1-ви. Нямам идея как да тълкувам...
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Ноември 13, 2011, 06:29:18 pm »
Може и да сме разглеждали подобна тема, но аз не открих  :) Свързани ли са по някакъв начин домовете с един и същи знак на куспидата при вас?

Благодаря за темата Таня! Провокира интереса ми, сега ще разровя за инфо, защото при мен има Овен на куспида на 6-ти и 7-ми, както и Везни на куспида на 12-ти и 1-ви. Нямам идея как да тълкувам...
За нищо  :) За 6-ти и 7-ми ми хрумва работа в съдружие с някой, бизнеспартньорство, а също и любов на работното място. За 1-ви и 12-ти - изпитваш ли нужда от усамотение понякога?

« Отговор #12 -: Ноември 13, 2011, 06:49:56 pm »

За нищо  :) За 6-ти и 7-ми ми хрумва работа в съдружие с някой, бизнеспартньорство, а също и любов на работното място. За 1-ви и 12-ти - изпитваш ли нужда от усамотение понякога?

Всъщност досега всичките си партньори съм ги срещала на работното си място :) И наистина изпитвам нужда понякога да остана насаме със себе си и мислите си, да си почина един вид от околния свят. Явно това с домовете и куспидите им попадащи в един и същи знак е доста показателно!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #13 -: Ноември 14, 2011, 08:50:05 am »
При мен конфигурацията АС- 2 дом и ДС- 8 е точно такава...в лъв- водолей, и написаното от теб, Таня, до голяма степен е вярно...

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #14 -: Ноември 14, 2011, 09:01:07 am »

И при мен действа това,имала съм бизнеспарньорство,както изпитвам нужда от усамотение понякога.