Здравей Гост

Мидпойнти на сексуалната съвместимост

• 27 Отговора
  • 8115 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мидпойнти на сексуалната съвместимост
« -: Ноември 14, 2011, 01:47:40 am »
Марс/Луна , Марс/Плутон , Марс/Лилит , Марс/Венера
Плутон/Луна , Плутон/Венера , Плутон/Лилит

Напоследък си правя едни такива шантиклерски изследвания...,но май работят... ;D
В синастричната карта търся мидпойнти или правя синастрия с мидпойнти...И все повече ме изумяват отговорите....
Бихте ли погледнали и споделили имали ли сте някакви интересни аспекти с партньор с които сексуалната съвместимост е била според очакванията Ви....И къде и как са били засегнати въпросните мидпойнти....Нещо интересно при транзити? ::) :-*

Re: Мидпойнти на сексуалната съвместимост
« Отговор #1 -: Ноември 14, 2011, 08:24:38 am »
Марс/Луна - 2ри дом, Везни, Марс/Венера - 5ти дом, Стрелец, Марс/Плутон - 4ти дом,  Скорпион, Марс/Лилит- 4ти дом Стрелец, Плутон/Луна - 2ри, Дева, Плутон/Венера - 5ти, Стрелец, Плутон/Лилит - 4ти, Стрелец

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #2 -: Ноември 14, 2011, 08:47:50 am »
Марс/Луна , Марс/Плутон , Марс/Лилит , Марс/Венера
Плутон/Луна , Плутон/Венера , Плутон/Лилит

Напоследък си правя едни такива шантиклерски изследвания...,но май работят... ;D
В синастричната карта търся мидпойнти или правя синастрия с мидпойнти...И все повече ме изумяват отговорите....
Бихте ли погледнали и споделили имали ли сте някакви интересни аспекти с партньор с които сексуалната съвместимост е била според очакванията Ви....И къде и как са били засегнати въпросните мидпойнти....Нещо интересно при транзити? ::) :-*
Интересно, наистина може би има някаква НЕслучайност.Установявам, че мой мидпойнт марс- плутон е в съвпад с луна на бивш партньор- емоционално интензивни сексуални отношения, но по- скоро с разрушителен характер, марс- лилит- точна опозиция на негов уран /още разсъждавам точно как се е проявила/...ще разгледам и другите

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Ноември 14, 2011, 11:27:00 am »
         Интересно, ще проверя и ще споделя какви са резултатите и закономерностите при мен  :P

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #4 -: Ноември 14, 2011, 11:46:35 am »
Значи там, където плутон доминира в аспектите с мидпойнтите, връзката бих могла да обобщя като много "психо"... ;) и тук говоря само за точни аспекти  само съвпад и опозиция.Много ми се иска някой да сподели от опит как намира аспектацията на лилит, защото имам налице /по друг повод/ такъв съвсем точен аспект- мой лилит с мидпойнт венера- марс?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Ноември 14, 2011, 02:20:24 pm »
По принцип всеки мидпойнт свързан със сексуалността е прекалено чувствителен при транзити и прогресии...Мисля , че ПР.Луна играе много важна роля...при отключване на аспекти към мидпойнтите.... ::)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #6 -: Ноември 14, 2011, 02:32:20 pm »
По принцип всеки мидпойнт свързан със сексуалността е прекалено чувствителен при транзити и прогресии...Мисля , че ПР.Луна играе много важна роля...при отключване на аспекти към мидпойнтите.... ::)
Но в какъв период се проявява, според теб това, Марая, при точния аспект или? Да поясня- в момента установявам съвпад на прогр. луна с мидпойнт плутон луна и същевременно- съвпад на другата пр. луна  с мидпойнт слънце- луна, но...нищо ???
« Последна редакция: Ноември 14, 2011, 02:37:50 pm от Nova »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Ноември 14, 2011, 02:43:09 pm »
Но в какъв период се проявява, според теб това, Марая, при точния аспект или? Да поясня- в момента установявам съвпад на прогр. луна с мидпойнт плутон луна и същевременно- съвпад на другата пр. луна  с мидпойнт слънце- луна, но...нищо ???

Градус апликация...точен съвпад...При разходящ не съм го забелязала.... ::) В момента  ги изследвам....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #8 -: Ноември 14, 2011, 03:02:01 pm »
Марс на мъжа ми е в точен съвпад с мидпойнта ми Плутон / Венера. Когато се запознахме транзитната Лилит е била в съвпад с мидпойнта Марс / Луна, а транзитен Хирон опозиция на мидпойнта Марс / Венера.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Ноември 14, 2011, 03:10:35 pm »
Марс на мъжа ми е в точен съвпад с мидпойнта ми Плутон / Венера. Когато се запознахме транзитната Лилит е била в съвпад с мидпойнта Марс / Луна, а транзитен Хирон опозиция на мидпойнта Марс / Венера.

Би ли погледнала и неговата карта? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #10 -: Ноември 15, 2011, 01:28:02 pm »

Би ли погледнала и неговата карта? ::)
Неговият мидпойнт Плутон / Лилит е в съвпад с моя Марс / Луна, така че в деня на запознанството ни е имало транзит на Лилит върху двата пойнта. Неговият мидпойнт Марс / Лилит е в точен съвпад с моята Луна. Лилит и при двамата, аспектират много от планетите на другия.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #11 -: Ноември 17, 2011, 10:40:25 pm »
          Някои повече от сериозни попадения можем да заключим впредвид фактите тук... за мен лично коментирам държа да уточня разбира се :) И повече.. не знам впредвид извадката на база на която си правя тези изводи..... ::) но да речем в позиция на доближаваща се към представителността в сферата на астро- сферата :) :)  И какво последващо на база на тези повърхностни изводи се питам аз  ::)  ::) 
« Последна редакция: Ноември 17, 2011, 10:44:36 pm от kokolino »

« Отговор #12 -: Декември 15, 2011, 10:50:30 am »
Коя двойка е по-съвместима аспекти на 1вата: МП Марс-ЛУна съвпад Юпитер, Марс-Луна съвпад Плутон, Марс-Венера с Плутон, Плутон-Луна с АСЦ, Плутон-Луна с ИЦ, Марс-Лилит с К5, Плутон-Венера с Нептун и Плутон -Венера с Плутон.
2ра- Марс-Плутон съвпад с К3, Марс-Плутон с Плутон, Сатурн, Юпитер,  Луна-Марс с Луна, Луна - Марс с Плутон, Мрас-Лилит с Плутон, Венера-Марс със Сатурн,  Плутон-Венера с АСЦ (двоен), Плутон-Лилит със Сатурн, Плутон-Лилит с К5.

« Отговор #13 -: Декември 15, 2011, 08:10:19 pm »
Венера / Марс
Любовна страст, обожаване, съблазняване, обича силно

Ключови думи: Любовна сила, инстинкт за размножаване, съблазнителни мотиви, секс, обединяване на половите, може да си позволи финансово.

Символ: Любовната стрела на Амур. „Аз те обичам“, „Аз те искам“.

Психологични съответствия:
+ Страстна любов, силно обожание, хармонично изживяване на сексуалните нужди заедно с другия.
- Силна дисхармония в изживяването на страстите, склонност към прекомерна възбудимост, незадоволени желания, постоянен стремеж към покоряване, липса на тактичност, горещи страсти с бързо изстудяване.

Социологични съответствия: Влюбени хора, полови връзки, хора с еротично излъчване.

Биологични съответствия: Sympathikus und Parasympathikus - Вегетативни функционни смущения особено черва и бъбреци, аномалия при менструацията, мастурбирането. Склонност за разширени вени. Инстинкт за размножаване.

Венера/Марс е най сексуалниа МП, и ако попадне вурху луната, води до забременяване. Може да се каже дори най страстния секс, особено върху слънцето или върху юпитер, където ргазъма е сигурен. Важи също и за пложителни аспекти при дирекции и прогресии между венера и марс.  :58: :798m: :829: :1034: :x_94:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #14 -: Декември 15, 2011, 08:33:06 pm »
Имам въпрос към Доби..Възможно ли е да е объркала програмата някои мидпойнт...Като пример, търсих Венера/Марс, които са съответно на 10,36* и 26,39* в скорпион. Мислех, МП трябва да се намира на 18, 37* в скорпион, но се оказа в телец на 18, 36*...Извинете ме за невежеството... ::)