Здравей Гост

Добрите страни на Плутон

• 26 Отговора
  • 5270 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Добрите страни на Плутон
« Отговор #15 -: Ноември 17, 2011, 06:51:05 pm »
транзита на Сатурн през натален Плутон буквално не го забелязах, мина съвсем като на шега.

Как да го усетиш? ::) Ти си прекалено много венерина...И с тоя Нептун на МЦ...няма как да стане...Той е дар от боговете...
А аз имам добра новина... :P :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #16 -: Ноември 17, 2011, 06:53:00 pm »
 ::) :) really?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Ноември 17, 2011, 06:54:53 pm »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #18 -: Ноември 17, 2011, 06:56:56 pm »
 :P :-*
ok v skype

« Отговор #19 -: Ноември 27, 2011, 08:48:26 pm »
Инстинкта за оцеляване и самосъхранение,които са вродени това не се учи.Унищожава някои уж любими ,но ненужни неща.За да възкръсне новото трябва старото да бъде унищожено,колкото и да е болезнено.Имам стилум в Скорп няма как да мразя Плутон по точно Плутоновите аспекти ги преживявам ,дават ми енергия и желание за живот което се появява ,когато трябва да оцелея или да продължа след тоталните сривове.С две думи за мен Плутон е сила за живот невероятно болезнена но сила .

*

akruks

« Отговор #20 -: Декември 01, 2011, 10:42:21 pm »
Предстои ми квадрат на транзитен Плутон към възлите. Нещо да споделите ако сте го преживели.
ами преживяла съм го, когато започнах 9-ти клас - тогава изкарах първата двойка през живота си и го преживях много трагично  :'(
като цяло периодът, особено в спортната ми кариера, беше много ползотворен, движех в големи компании във всички сфери на живота, изживявах се като душата на компанията  :)
при мен плутон е на асц. и ми дава голяма сила и енергия, ако трябва този съвпад да го илюстрирам с животно, това е хамелион- постоянна трансформация според външните обстоятелства
в натала ми плутон е диспозитор на марс и нептун, които са в точен съвпад 2'
« Последна редакция: Декември 01, 2011, 10:52:02 pm от akruks »

*

akruks

« Отговор #21 -: Декември 01, 2011, 10:46:46 pm »
А-а-а, и още нещо - съвпад Слънце - Плутон в синастрията - това е разковничето за мен, поне ;)
имам го този съвпад- моето слънце  с неговия плутон
в книгата за синастрия на Подводни има цяла страница за този съвпад- накратко по-тежко е за човека с плутон, но след трансформацията ще е по-успяващ и популярен благодарение намесата на слънцето

« Отговор #22 -: Декември 02, 2011, 11:37:50 pm »
Само за добрите му страни...ми се иска да поговорим... ;D

Плутоне е наи добрия терапефт в хороскопа! :33: :41: :85:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Декември 03, 2011, 12:56:27 am »
Терапефт.... ::)...Оооо...на хирурзите...терапефти ли им казвате.... :P ;D

« Отговор #24 -: Декември 03, 2011, 09:30:42 am »
Терапефт.... ::)...Оооо...на хирурзите...терапефти ли им казвате.... :P ;D

За мен хирурзите са касапите - Марс, а плутон е дългосро4ната терапиая или както вие казвате - трансформация! :13:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #25 -: Декември 03, 2011, 10:41:09 am »
Плутон е психо-терапевт :) без много угризения ще изчовърка и най-мрачните детайли от подсъзнанието :)) Най-добрият детектив според мен. Умее да изкара на яве най-скритите мотиви.

Чувала съм, че добре отработен (бих казала висша преработка) давал свободна воля ;) 

според мен Плутон не работи агресивно когато се трансформира нещо. Хубавото, че всичко става бавно и постепенно, а колкото е по-осъзнато, толкова болката е по-малка или поне не толкова груба.

ааа да забравих, че преработката на Плутон може да бъде доста приятна ;) (казва го Венерка с кв. Плутон  :898m: http://www.youtube.com/watch?v=17T_L3hsD54 ) :P
« Последна редакция: Декември 03, 2011, 04:24:06 pm от Fairy »

« Отговор #26 -: Декември 03, 2011, 09:01:08 pm »
Плутон е психо-терапевт :) без много угризения ще изчовърка и най-мрачните детайли от подсъзнанието :)) Най-добрият детектив според мен. Умее да изкара на яве най-скритите мотиви.

Чувала съм, че добре отработен (бих казала висша преработка) давал свободна воля ;) 

според мен Плутон не работи агресивно когато се трансформира нещо. Хубавото, че всичко става бавно и постепенно, а колкото е по-осъзнато, толкова болката е по-малка или поне не толкова груба.

ааа да забравих, че преработката на Плутон може да бъде доста приятна ;) (казва го Венерка с кв. Плутон  :898m: http://www.youtube.com/watch?v=17T_L3hsD54 ) :P

Верно е, от друга страна носи и приятни и забавни мъки. :clap: