Здравей Гост

Добрите страни на Плутон

• 26 Отговора
  • 5269 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Добрите страни на Плутон
« -: Ноември 16, 2011, 12:10:00 am »
Само за добрите му страни...ми се иска да поговорим... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Добрите страни на Плутон
« Отговор #1 -: Ноември 16, 2011, 12:12:20 am »
Лошите ги знаем...усетили сме ги...,вероятно и осъзнали...Кой са добрите му страни...с какви прояви ги свързваме? :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #2 -: Ноември 16, 2011, 12:29:56 am »
Смелостта да разрушиш, за да започнеш нещо по-добро от кота 0  :) ;)

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #3 -: Ноември 16, 2011, 05:15:30 am »
Смелостта да разрушиш, за да започнеш нещо по-добро от кота 0  :) ;)

При съвпад на транзитен Плутон с натална Венера събрах смелост и прекратих една връзка, малко след това дойде друга любов.

« Отговор #4 -: Ноември 16, 2011, 08:41:03 am »
Това е Планетата ;) (с главно П) :P
За мен, натален Плутон в 10-ти, квадрат Слънце и Венера, това е планетата. Голяма сила ми дава, голяма издръжливост. Върнах се назад през транзита през 1-ви дом, Стрелец. Много тежко време беше, но аз имах сили за всичко, можех да местя планини. По това време е направил секстил към нат. си позиция.
Сега чакам (след 3 гр.) квадрата към наталния Плутон. Мисля си, че ще е по-лесно за мен. Някак ми се струва, че ги овладях тези енергии. Трансформация на дълбоко лично ниво, след която не си същия - много точно казано за Плутон.
 :)
А-а-а, и още нещо - съвпад Слънце - Плутон в синастрията - това е разковничето за мен, поне ;)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #5 -: Ноември 16, 2011, 05:26:55 pm »
Много си обичам, моя Плутон,по натал на 26*в Дева 11ти дом. Диспозитор е на Слънцето.когато квадратира наталното си положение и тригон към ДЦ се разведох. Труден момент,но за добро :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #6 -: Ноември 16, 2011, 06:12:53 pm »
И аз си обичам Плутон, нали съм Скропион, с Асц. - Скорпион и цял стелиум в  Скорпион. На всичко отгоре ми е в 10-и дом в съвпад с Уран в Дева. Сега е в секстил към Слънцето ми и  Меркурий, усещам как ми идва енергия за целия китайски народ , а аз и безтова си я имам - Марс в първи дом в огнен знак, в квадратура  с Уран. но си големи промени, след негов транзит нещата не са вече същите и ако успееш да овладееш енергията му, което никак не е лесно, е просто супер!

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Ноември 16, 2011, 06:14:20 pm »
При точен съвпад на транзитен  Плутон с моя натален Меркурий родих първото си дете.:)  При мен Мерк и Слънцето са в съвпад!

« Отговор #8 -: Ноември 16, 2011, 07:50:57 pm »

Ха и такива ли имало ????

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #9 -: Ноември 16, 2011, 07:59:07 pm »

Ха и такива ли имало ????

Може би се срещат при някои и такива страни  ::) При мен наталният Плутон е в кардинален знак, положително аспектиран в този 8ми натален - мога да споделя, че транзитът му и през 9и и през 10и беше доста положителен - както в образователната сфера, така и в работния старт и последващо в кариерното развитие си имаше положителен ефект върху мен  ;D Транзитният го мина секстила, сега предстои тази кармична 72-ка към наталната му позиция да направи  ;D  ;D
            Ееее, има си и минуси наталната му позиция при мен, но това няма да го споделям сега точно  ;D  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Ноември 16, 2011, 08:08:35 pm »
Преди време транзита на Плутон през МЦ донесе сбъдването на най-голямата ми мечта!

В солара ми тази година беше на соларен АС-  годината се оказа много трасформираща и определено с големи уроци за мен. Сигурно за добро...

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #11 -: Ноември 17, 2011, 06:44:10 am »
Предстои ми квадрат на транзитен Плутон към възлите. Нещо да споделите ако сте го преживели.

« Отговор #12 -: Ноември 17, 2011, 09:31:57 am »
Не знам за вас, но от както Плутон аспектира личните ми планети е ад. Почна се с тр.Плутон опозе натална Луна- У12 и ЮЛВ,  после направи с квадратура с нат. Марс- У9 , следва кв. с нат. позиция на Плутон- У4 , после със Слънце- У1- в  момента а, предстои кв. с нат. Мерк- У2, после кв. с Уран-У7
Една дълга и тежка поредица, на която не ѝ се вижда края....
Е положително влияние имаше по време на кв. към нат. Марс-У9, приеха ме да уча право.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #13 -: Ноември 17, 2011, 06:11:28 pm »
не се сещам много за времето, когато Плутон е преминавал през стрелчешката армия, но го свързвам с доста див пубертет... тогава започнах да се налагам (не знам дали е хубаво) и да си правя каквото искам. периода си беше преизпълнен с пътувания повечето с цел забавление (това мисля, че е когато Плутон е навлязъл в 3-ти дом).

като коментар с днешна дата. малко ме притеснява съвпада на тр. Сатурн с натален Плутон (и квадратурата към Венера и ис) .. но си мисля, че акцентът тук ще са реформи във финансовите дела. за добро или лошо (надявам се за добро) усещам основна промяна в отношението ми към финансите

интересно Соларния Плутон за следващата година (тя тази свърши почти) не прави аспекти към нито една планета, но е в съвпад със соларна Венера (в 12-ти соларен и 3-ти натален) сигурно настоящата връзка най-сетне ще приключи ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Ноември 17, 2011, 06:14:46 pm »
транзита на Сатурн през натален Плутон буквално не го забелязах, мина съвсем като на шега.