Здравей Гост

Ос на взаимоотношенията в наталната карта

• 4 Отговора
  • 3342 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
В наталната карта тази ос се свързва с асцендента/изгряващия знак/ и десцендента /залязващия/....
Хармонично поставените управители на тази ос са доказателство за добри взаимоотношения и контакти в живота на натива...
Наред с това слънцето/аза/ и луната /чувствата/ са онези светила които способстват изявата на диспозиторите...
Та да поговорим за тази ос..Споделете къде и как са поставени управителите на 1-7ми , в кой знаци попада оста , в кои знаци се намират и управителите , как са аспектирани? И как усещате взаимоотношенията си ....,кое Ви дава възможното отлично контактуване..,кое Ви пречи?
При кои транзити сте отчитали събития , касаещи тази ос...и какви?

Приятно писане... :-*

*

Romantica

Re: Ос на взаимоотношенията в наталната карта
« Отговор #1 -: Юни 25, 2011, 10:29:03 pm »
При мен оста 1/7 - риби (упр. на К11, козирог)/дева (упр. в 1 дом на АС, риби).

Трудно ми е да общувам с всеки, няма ли общи теми и интереси просто ми е невъзможно. Познатите ми задължително са по-възрастни от мен. Не обичам подигравки и подмятания. Определям се като трудна. По ала-бала приказки, колкото да си губим времето не си падам  ;D

Най-вълнуващата и показателна среща с изключително успешна, и потапяща комуникация  ;D при мен беше преди ~3 г. Когато срещнах момчето, което харесвах - риби/Ас дева. Случи се при точния съвпад на тр. Сатурн към Вертекса в 7 дом...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 25, 2011, 10:58:48 pm »
При мен оста 1/7 - риби (упр. на К11, козирог)/дева (упр. в 1 дом на АС, риби).

Трудно ми е да общувам с всеки, няма ли общи теми и интереси просто ми е невъзможно. Познатите ми задължително са по-възрастни от мен. Не обичам подигравки и подмятания. Определям се като трудна. По ала-бала приказки, колкото да си губим времето не си падам  ;D

Най-вълнуващата и показателна среща с изключително успешна, и потапяща комуникация  ;D при мен беше преди ~3 г. Когато срещнах момчето, което харесвах - риби/Ас дева. Случи се при точния съвпад на тр. Сатурн към Вертекса в 7 дом...

А има ли хора с които общуваш по-леко...И знаеш ли нещо за техните карти...Имаш ли такива изводи?Би ли погледнала... ???

*

Romantica

« Отговор #3 -: Юни 25, 2011, 11:13:32 pm »
А има ли хора с които общуваш по-леко...И знаеш ли нещо за техните карти...Имаш ли такива изводи?Би ли погледнала... ???

Случва се, но нямам техни данни. Със зодия лъв общувам най-трудно, както и с везни  ;D
Пълно удовлетворение съм имала с комуникацията си с въпросното момче. При синастрията - Луна съвпад Мерк., Мерк. съвпад Мерк., Венера съвпад Мерк., Мерк. тригон Плутон... май отидох в друга тема, извинявам се :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 26, 2011, 01:32:27 pm »
Аспект на Вертекс...-  ::) ...интересно е Сатурн как го е дал.... ;D