Здравей Гост

Има ли начин да разбера АСЦ без час на раждане?

• 4 Отговора
  • 1709 Прегледи
Искам да разбера малко повече за един човек, знам само дата и място на раждане, но не и час :(

Re: Има ли начин да разбера АСЦ без час на раждане?
« Отговор #1 -: Ноември 17, 2011, 12:26:28 pm »
Не е лесно, но ако в живота на човека е имало катасрофа или нещо много сериозно свързано с физическото тяло - АЦ, то тогава може и да се предположи знак.
Аз пробвах на майка ми и все не ставаше до момента в който тя направи едно падане при което си пукна главата.
Уран тр. през самия АЦ  или  в твърд аспект с У на АЦ.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Ноември 17, 2011, 12:56:27 pm »
По различни събития можем да ректифицираме картата...,както и в директен контакт..../помощен/....по черти от лицето характерни за различните планети....
Събитията са: Раждане на дете , смърт на родител, сватба, развод, завършване на образование, далечни пътувания , операции....Много и различни....

« Отговор #3 -: Ноември 18, 2011, 09:20:56 am »
По черти на лицето: кръгло широко лице, червеникава кожа, пъстри, по-скоро кафяви очи, плътни устни с тъмен, почти тъмно червен цвят, високо чело, няма изразени скули. Висок, даже едър, но не дебел, с едър кокал, има корем, със сравнително дълги крайници, горда походка.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Ноември 18, 2011, 01:01:11 pm »
По черти на лицето: кръгло широко лице, червеникава кожа, пъстри, по-скоро кафяви очи, плътни устни с тъмен, почти тъмно червен цвят, високо чело, няма изразени скули. Висок, даже едър, но не дебел, с едър кокал, има корем, със сравнително дълги крайници, горда походка.

Дай го на снимка... ;D...Така както ми го описваш...може да е лъв или стрелец...,а защо не и рак... ::)