Здравей Гост

Ще влезе ли астрологията като официална наука във висшите учебни заведения?

• 9 Отговора
  • 2267 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

*

Неактивен kokolino

• 1019
         Ще да  ;) Без да гледам хорарна карта, така или иначе не съм им фен  ;D

Всяко нещо с времето си, а и този момент ще да дойде... никой за никъде не бърза или по-точната формулировка в случая отразяваща действителността - обществото не е достигнало до този момент, не го разбира и оценява все още  ;D  ;D
« Последна редакция: Ноември 21, 2011, 11:04:41 pm от kokolino »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Коки...,дебна те...да ти отправя един въпрос....

Ще ми мернеш ли соларната карта...? ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019

Меркам я в момента, слушам те с интерес, Марая  за това, което по-точно те вълнува или искаш цялостно да я мерна :P  :)
« Последна редакция: Ноември 21, 2011, 11:12:22 pm от kokolino »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Меркам я в момента, слушам те с интерес, Марая  за това, което по-точно те вълнува или искаш цялостно да я мерна :P  :)

Ми...,ако шЪ ье гарга...да е рошава... :P ;D Цялосно.... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
         Марая, цялостно динамична година ти се очертава, няма да липсват възходите и по-слабите моменти също така, както в общественото положение, така и по материалните теми  ;D  ;D
         Ще допълня в детайли, засега ми е трудно да отсея основната посока на темите в предстоящия ти солар, Марая.... то с този твоя натал, който доста ме затруднява да си призная, нормално и соларът да не е особено лесен за интерпретация  ;D  ;D
         Ще пиша  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
         Марая, цялостно динамична година ти се очертава, няма да липсват възходите и по-слабите моменти също така, както в общественото положение, така и по материалните теми  ;D  ;D
         Ще допълня в детайли, засега ми е трудно да отсея основната посока на темите в предстоящия ти солар, Марая.... то с този твоя натал, който доста ме затруднява да си призная, нормално и соларът да не е особено лесен за интерпретация  ;D  ;D

:-* мИси.... ;D :-*

Аз чакам...,ма не го знам...що му викаш труден... :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019

:-* мИси.... ;D :-*

Аз чакам...,ма не го знам...що му викаш труден... :-*

С текущото ми ниво на знания ми се струва труден за собственото ми мислене и разгадаване - доста положения и аспекти в общата картинка ги тълкувам двуяко.... това ме затруднява... засега  ;D  ;D
           От такава гледна точка говоря  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Никак не са ти бедни знанията Коко...Не се подценявай...Излез от рамките на Девата , избистри вводата на АСЦ-то си и вкарай в действие Плутон и Уран...щото го можеш.... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
Никак не са ти бедни знанията Коко...Не се подценявай...Излез от рамките на Девата , избистри вводата на АСЦ-то си и вкарай в действие Плутон и Уран...щото го можеш.... ;D

Година, която ще има с какво да те обогати, Марая - не изключвам в картинакта проблеми с най-близките, но ще трупаш неминуемо опит в трудните моменти, които май няма да са особено малко  ::) Възходи и падения бих казал пак  ;)
            А по отношение на знанията ми, както и за всяко едно друго нещо не смятам, че се подценявам, вярвам си, но винаго и в мен говори и критичното девешкото, което да ме сваля на земята, тъй като го умея и да се въздигам сам повече отколкото в реалност мога да подскоча.... то с рибките на AC не си е за учудване  ;D  ;D  А иначе определено вярвам в способностите и възможностите си, но и винаги има какво да науча и да се развия още смятам :)