Здравей Гост

Ретрограден Меркурий в Стрелец

• 17 Отговора
  • 4143 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Ретрограден Меркурий в Стрелец
« Отговор #15 -: Ноември 27, 2011, 05:30:05 pm »
наистина е голям екшън.. сетих се миналата седмица точно, когато меркурий беше стационарен, компютъра ми започна да се рестартира и да си прави своеволия и то когато най-малко трябваше.

така е при ретро Меркурий не е желателно да се подписват нови договори, документи - по-скоро е време да се коригират грешки и да се гледат пропуски.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #16 -: Ноември 27, 2011, 05:45:24 pm »
наистина е голям екшън.. сетих се миналата седмица точно, когато меркурий беше стационарен, компютъра ми започна да се рестартира и да си прави своеволия и то когато най-малко трябваше.

така е при ретро Меркурий не е желателно да се подписват нови договори, документи - по-скоро е време да се коригират грешки и да се гледат пропуски.

Вярно е това, но ако от доста време си искал нещо - може да се подпише договор. Преди 5 години пред дъщеря ми се отвори възможност да се прехвърли на по-добра работа, за която беше кандидатствала преди време. Не ставаше да каже на човешките ресурси да изчакат, докато ретро Меркурий стане отново директен. И до ден днешен работи в същата фирма и се развива  повече от чудесно в професионално отношение, но това го считам по-скоро като довършване на нещо от миналото. То сега и Юпитер е ретро, изобщо - супер!

« Отговор #17 -: Декември 14, 2011, 02:37:07 pm »
Днес в аптеката срещнах съученик от моя роден град който не съм виждала поне 30 години, едвам се познахме, и разговора от ученическите години какви бандюги и хулигани сме били преди, неусетно премина към болестите заради които се виждаме там. Аз със пакет носни кърпи в ръцете и придържайки си главата, а той си подпираше кръста заради някакво сецване. След като се разделихме проверих мерка и установих както си и мислих, че е стационарен, иди кажи че не е шегобиец, как се променя живота,  съучениците си вече ги срещам по аптеките, а не по баровете :57: