Здравей Гост

Темата в соларната карта

• 32 Отговора
  • 6009 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Темата в соларната карта
« Отговор #15 -: Ноември 25, 2011, 09:16:53 pm »
         Качвам един достатъчно показателен мой изминал солар, може да го дискутираме и съответно попрактикуваме по него  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Ноември 25, 2011, 10:12:30 pm »
Тук е имало начало на нова връзка с жена...въздушен знак... ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #17 -: Ноември 25, 2011, 10:20:27 pm »

:72:

И още някои съществени неща...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #18 -: Ноември 25, 2011, 10:27:55 pm »
          Но шапка ти свалям, Марая как го закова, че беше въздушен знак мацката  :clap:  Направо още недоумявам как ме откова в десетката  :o  :o

http://www.youtube.com/watch?v=UzDcM4k-Yrk  - едно свежарско поздравче от мен за всички тук  ;)  8)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #19 -: Ноември 26, 2011, 12:43:44 am »
Искам да попитам Таня дали раждането е било трудно щом като Сатурн е в 8 соларен дом?
Да, много трудно раждане, проточи се много дълго  :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #20 -: Ноември 26, 2011, 08:12:21 pm »

Аз мога да добавя още нещо.
Ти според мен не си от София, преместил си се да живееш тук, сменил си жилището си, може би с известна помощ от родителите си. Имал си начало и на нова работа тук.
А връзката ти е започнала малко след рождения ти ден.
 ;D

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #21 -: Ноември 26, 2011, 08:47:59 pm »
Ето я и моята за тази година.Почнах нова работа.Срещнах нови хора и потенциални "любими" :D
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Ноември 27, 2011, 12:34:04 am »
          Но шапка ти свалям, Марая как го закова, че беше въздушен знак мацката  :clap:  Направо още недоумявам как ме откова в десетката  :o  :o

http://www.youtube.com/watch?v=UzDcM4k-Yrk  - едно свежарско поздравче от мен за всички тук  ;)  8)

;D :-* ;) Мерси....за песничката...

Утре ще кажа още нещо , което ме впечатли по картата....

« Последна редакция: Ноември 27, 2011, 11:41:25 am от Марая »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #23 -: Ноември 27, 2011, 06:29:34 pm »

Аз мога да добавя още нещо.
Ти според мен не си от София, преместил си се да живееш тук, сменил си жилището си, може би с известна помощ от родителите си. Имал си начало и на нова работа тук.
А връзката ти е започнала малко след рождения ти ден.
 ;D

И аз мога да добавя още нещо - 14-о поред поколение по бащина линия съм от земите в Софийско, Антена :) С известна помощ ( в случая с изцяла помощ) на едните ми баба и дядо притежавам имотите, които имам към момента в тази територия :)
            А иначе работата ми като старт на работа е в София, по-късно в Будапеща и сега пак в София... може би не задълго  ;D ;D
            Иначе си права за връзката ми, Антена, съвсем малко преди рождения ми ден започна, но след него се позадълбочи :) :)
« Последна редакция: Ноември 27, 2011, 06:40:07 pm от kokolino »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #24 -: Ноември 27, 2011, 06:34:45 pm »

Ще е интересно за всички ни, Марая, все пак темата е за "темата в соларната карта", на всички ни ще е ползотворно по тази само констелация да разсъждаваме, както и разбира се ти и още някои от най-компетентните в този форум да се включите :) :)
« Последна редакция: Ноември 27, 2011, 06:36:21 pm от kokolino »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #25 -: Ноември 27, 2011, 09:00:50 pm »

;D
e хубаво Коколино, при всички случаи има преместване на дом, път и т.н, затова предположих, че може би пътешествието е било от един град в друг на територията на Бг :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Ноември 28, 2011, 01:15:44 am »

Ще е интересно за всички ни, Марая, все пак темата е за "темата в соларната карта", на всички ни ще е ползотворно по тази само констелация да разсъждаваме, както и разбира се ти и още някои от най-компетентните в този форум да се включите :) :)

Прави силно впечатление през настоящия солар....,че са водени дела за наследство от страна на единия родител...вероятно майката. Възможен е бил и развод в дома....
Екцентрично и непредсказуемо поведение...,глаоболие и приказки...за които си носил отговорност...са били спътници на периода...Проблеми с братовчед и братовчедка...
Жената е провокирала мислитети с думи....умеела е да говори....и да изрази мислите си...,но не и чувствата си...,или онова...което ти си търсил....е липсвало в един момент....
Живота в две къщи през годината...ти се е струвал смешен...понякога.... ;D :-*
Много работа и промени в работната обстановка...Ухажорка  на работната място.... ;D....

« Отговор #27 -: Ноември 28, 2011, 08:06:57 am »
не знаех че при ретро меркурий ставам невидима- и тук и в другата тема за соларите :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Ноември 28, 2011, 01:29:19 pm »
не знаех че при ретро меркурий ставам невидима- и тук и в другата тема за соларите :P

;D

Според мен си започнала нова работа през тази година...Поела си повече отговорност по отношение на дома си.... :P

« Отговор #29 -: Ноември 28, 2011, 03:44:01 pm »
ха, то това съм го написала и в темата за плутон в соларната карта :P