Здравей Гост

Авторитета в натала

• 5 Отговора
  • 1780 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Авторитета в натала
« -: Ноември 28, 2011, 01:57:17 am »
Сатурн...Луна....или и нещо друго? ::)

Къде и как намираме авторитета? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Авторитета в натала
« Отговор #1 -: Ноември 28, 2011, 06:49:21 am »
Сатурн, Юпитер (че как без него, макар тук да е авторитета в смисъла на "ангел хранител") и у10? как мислиш?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Ноември 28, 2011, 01:37:01 pm »
Преди всичко според мен СЛЪНЦЕ е авторитета , както и Сатурн....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2011, 01:48:23 pm »
за Сатурн ясно :) големия татко ;)

но Слънцето може би, но то не е ли по-скоро селф-авторитет? Като смисъл на АЗ-а, неговото изразяване или не изразяване? Ще се радвам да обясниш :)

« Отговор #4 -: Ноември 28, 2011, 11:49:59 pm »
Преди всичко според мен СЛЪНЦЕ е авторитета , както и Сатурн....

Сатурн и Слънце според мен.

Юпитер има значимо място в картите на духовници с висок сан в някоя религиозна институция, а не толкова при светски авторитет или свързан с обществена йерархия.

Но не казвам, че Юпитер няма принос в създаването на положителен и лъскав имидж -  по Юпитер е "раздутият", "напомпан" авторитет, т.е. изкуствено създаден и поддържан фалшив образ. По Юпитер са и "парашутистите", т.е. спуснати отгоре началници и мениджъри протежета, които не притежават необходимите качества да управляват.

Разбира се, в картата на човек, който се намира на по-високо стъпало в духовната еволюция, Юпитер има съществено значение, не бива да се подценява.

Марс и Плутон, особено във връзка със Слънцето, също могат да дадат "авторитет", например в криминалните среди.  ;D Но вече от редица други фактори зависи от коя страна ще е нативът - мафиот или антимафиот.  ;D

« Последна редакция: Ноември 28, 2011, 11:52:07 pm от my`temptation »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #5 -: Декември 02, 2011, 08:58:34 pm »
         Мога да споделя от наблюдения върху натални карти на няколко лица при които има напрегнат аспект между Сатурн и Марс, както и силно наранен Сатурн, изолиран или в падение/заточение, че освен липсата на аторитет или неговото минимално количество, то честа проява са напрегнатите отношения с властни личности... в една от картите имам съмнения за сериозни проявления на жестокост от страна на притежателя й, за съжаление не мога да я открия в момента, но когато успея смятам да я кача, за да чуя и вашето мнение във връзка с моето предположение :)