Здравей Гост

Уран тръгва на пред

• 10 Отговора
  • 2566 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Уран тръгва на пред
« -: Ноември 28, 2011, 02:54:02 pm »
между 6 и 9 (поправете ме ако бъркам) декември уран е стационарен и после тръгва на пред :)

къде е при вас? какви аспекти и събития мислите, че ще донесе? Марая често казва, че това е планета на късмета :).

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Уран тръгва напред
« Отговор #1 -: Ноември 28, 2011, 03:04:18 pm »
От мунданна гледна точка това ще бъде един изключително мощен период съпроводен с бунтове , стачки , непримирие....

В моята карта предстоят аспекти към Нодалната ос -тригон и секстил...Следващия аспект е тригон към Меркурий...В наталната карта Уран е ситуиран на МЦ, а управлява 3-ти дом...Меркурий е ситуиран в 1-ви дом стрелец , а управлява ДЦС и МЦ...
Каквото и да мисля , все не мога да го измисля.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
Re: Уран тръгва на пред
« Отговор #2 -: Ноември 28, 2011, 03:13:29 pm »
в муданен план мисля, че ще има раздвижване по отношение кризите. как мислиш?

;D то по уран предвидимо... май няма 3-ти първи току виж сделка за милионче :)

но от кога го чакам да се обърне :) да го видим какви ще ги надроби ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2011, 03:23:36 pm »
в муданен план мисля, че ще има раздвижване по отношение кризите. как мислиш?

;D то по уран предвидимо... май няма 3-ти първи току виж сделка за милионче :)

но от кога го чакам да се обърне :) да го видим какви ще ги надроби ;D

Аз мисля , че като всяка планета и Уран има право на почивка... ;D или на своя ретро период...В смисъл времето в което дълбае навътре...Кризите няма да бъдат преодолени , нещо повече...струва ми се , че ще се задълбочат...
Очаквам сериозни проблеми свързани с транспорта.... ::)
В наталната карта...Уран е там където имаме необходимост от промяна....при това радикална...Всеки негов аспект е от огромно значение и доста важен.... :)

*

Неактивен Nova

• 304
Re: Уран тръгва напред
« Отговор #4 -: Ноември 28, 2011, 03:31:59 pm »
От мунданна гледна точка това ще бъде един изключително мощен период съпроводен с бунтове , стачки , непримирие....

В моята карта предстоят аспекти към Нодалната ос -тригон и секстил...Следващия аспект е тригон към Меркурий...В наталната карта Уран е ситуиран на МЦ, а управлява 3-ти дом...Меркурий е ситуиран в 1-ви дом стрелец , а управлява ДЦС и МЦ...
Каквото и да мисля , все не мога да го измисля.... ;D
При мен първият аспект май е квадрат със сатурн...доста хард ;)

« Отговор #5 -: Ноември 28, 2011, 03:41:29 pm »
при мен няма аспектация, освен съвпада с пр. луна....но едно квадратче към натално неаспектирана венера в козирог очаквам ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Ноември 28, 2011, 03:42:56 pm »
на фона на останалите тежкари ми се струва, че квадратурите на Уран са някак си по-приемливи

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Ноември 28, 2011, 03:45:14 pm »
на фона на останалите тежкари ми се струва, че квадратурите на Уран са някак си по-приемливи
Полуквадрата се свърза с енергията на Уран....Аз смятам , че всеки аспект без значение какъв е е дар от Бога...,защото Уран преди всичко се свързва с промяната...Той не е планета на ограниченията....

*

akruks

« Отговор #8 -: Ноември 28, 2011, 04:20:44 pm »
съвпад с луна в 7д.
точен ще е пролетта на 2012, а малко след това и опозиция със слънцето- очаквам хубави промени, въреки че ще транзитира през 8-ми дом, всъщност точно там ще направи и съвпад с юпитер след някоя година
иначе уран управлява 6д. в натала и се намира в 12-ти близичко до асц  :)

« Отговор #9 -: Ноември 28, 2011, 07:03:46 pm »
При мен Уран от 0 гр. прави кв. с Юпи У5, после на 2 гр. опозе Плутон У4 и  СД Венера, после на 6 гр. опозе на Слънце У1.....

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #10 -: Ноември 28, 2011, 07:08:50 pm »
Особено важен като У на кардинална ос( ИЦ) в натала. Намира се в 12дом Везни, в момента по транзити е на К6. Чакам го да тръгне директен и след 2* да направи тригон към МЦ,може да донесе промяна в работата.