ми нищо съществено не открих за моя пойнт, но ми направи впечатление, че венера/уран в картата на първа среща е в съвпад с неговия и моя юпитер :thinking:
в солара ми за този период сатурн е 26* 47' дева, а моя мидпойнт венера/уран е дева 28*, слънце/асц ми е дева 26*31', слънце/плутон дева 26*
миналата година соларен меркурий е в съвпад с този пойнт в натала ми, интересното е че солара ми започва на 2окт., а точно тогава се запознах с майка му в нета и научих мнооого истини за котарака, които не знех 
при него тогава соларен сатурн е правел съвпад с този ми пойнт
опаа, неговата пр. луна е била в съвпад с наталния ми пойнт наскоро, когато по негов си уранов начин си декларира чувствата /асц му е водолей/ 
за да не се разсърди пак, че гледам само на себе си, погледнах сега неговия венера/уран 15* дева, може да се каже съвпад с моя асц 13 *51 дева, а когато се срещнахме за пръв път транзитен сатурн беше 15* дева, минаваше през негов 7д. в долен квадрат с негово слънце в 4д.
по натал негов сатурн/нептун 29* дева е в съвпад с моя венера/уран 28* дева
ами това видях, до толкова са ми познанията
Maraя ти ми взе думите, мога само да потвардя това което ти каза и допалвам с откъс от урани4еската БИБЛИЯ.
Венера УранОбича свободата, любовна възбуда, внезапно влюбване, хубава изненада
Принцип: Любовна свобода, финансови изненади, внезапни запознанства, спонтанни развлечения, спонтанно даване на пари, „хубав” стрес.
Символ: Купуване на свободата. Танц на хормоните. Нервен костюм.
Психологични съответствия: + Голяма възбудимост в любовния живот, бързо покачване на усещанията и чувствата, художествени заложби (ритъм, музика, танци), обича по оригинален и необичаен начин, свободно и независимо отношение в любовта.
- Своенравен в любовта, странни склонности, непостоянство, нервност поради подтиснати желания.
Социологични съответствия: Хора на изкуството, екстравагантни хора, любовно приключение, хора които са придирчиви в избора на партньора си и насладите, млад партньор.
Биологични съответствия: Ритъма на либидото и сексуалния живот. Неочаквано създаване на потомство, раждане.