Здравей Гост

Венера/Уран

• 8 Отговора
  • 2598 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Венера/Уран
« -: Декември 01, 2011, 11:57:05 am »
Мидпойнта на Венера/Уран е доста интересен ....Къде се намира в картата Ви? И имате ли наблюдения в/у интересни събития с аналогиите на двете планети?

Очаквам Доби да се включи... :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Венера/Уран
« Отговор #1 -: Декември 01, 2011, 12:27:15 pm »
Венера/Уран ми е в съвпад с Плутон и много близо до Слънце/Луна мидпойнта.
Прогресивната Луна беше в опозиция на този мидпойнт, транзитните възли в квадратура, юпитер в опозиция и тн. Искам да кажа, че имаше движение през тази точка, но нямам нищо конкретно като случка.
След много мислене се сещам само за едно ненадейно обаждане на един потенциален бойфренд :), човек с когото харесването е взаимно :) , но си остана потенциален. Та с една дума - нищо интересно ;)
Там друго ми беше направило впечателние, когато този човек ненадейно се обади, въпреки че се познаваме от години, неговата прогресивна Луна е била в съвпад с моето Слънце. А имаме и съвпад на Слънце/Луна мидпойнта, и е имал подобен транзит на Венера/Уран и той.

асро.ком е в реконструкция днес и не мога да видя повече подробности :)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #2 -: Декември 01, 2011, 01:32:50 pm »
Венера/Уран ми е в съвпад с Плутон и много близо до Слънце/Луна мидпойнта.
Прогресивната Луна беше в опозиция на този мидпойнт, транзитните възли в квадратура, юпитер в опозиция и тн. Искам да кажа, че имаше движение през тази точка, но нямам нищо конкретно като случка.
След много мислене се сещам само за едно ненадейно обаждане на един потенциален бойфренд :), човек с когото харесването е взаимно :) , но си остана потенциален. Та с една дума - нищо интересно ;)
Там друго ми беше направило впечателние, когато този човек ненадейно се обади, въпреки че се познаваме от години, неговата прогресивна Луна е била в съвпад с моето Слънце. А имаме и съвпад на Слънце/Луна мидпойнта, и е имал подобен транзит на Венера/Уран и той.

асро.ком е в реконструкция днес и не мога да видя повече подробности :)
Как чувстваш реално съвпада с плутон на този мидпойнт?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Декември 01, 2011, 02:01:08 pm »
Не бих могла да кажа как точного чувствам този съвпад, понеже там имам съсредточена цяла група от важни мидпойнти и те всички по някакъв начин си влияят..
В картата ми има един много обширен стелиум и по тази причина и мидпойнтите се припокриват, отделно там е АЦ/МЦ мидпойнта, който е много важен сам по себе си.

« Отговор #4 -: Декември 01, 2011, 02:56:27 pm »
При мен е в съвпад с южния възел.
Какво всъщност означава това? :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Декември 01, 2011, 03:02:55 pm »
Смятам , че свободните любовни отношения спокойно се вписват в този мидпойнт....,също така внезапните влюбвания , както и внезапните творчески хрумвания...

*

akruks

« Отговор #6 -: Декември 01, 2011, 09:32:11 pm »
ми нищо съществено не открих за моя пойнт, но ми направи впечатление, че венера/уран в картата на първа среща е в съвпад с неговия и моя юпитер :thinking:
в солара ми за този период сатурн е 26* 47' дева, а моя мидпойнт венера/уран е дева 28*, слънце/асц ми е дева 26*31', слънце/плутон дева 26*
миналата година соларен меркурий е в съвпад с този пойнт в натала ми, интересното е че солара ми започва на 2окт., а точно тогава се запознах с майка му в нета и научих мнооого истини за котарака, които не знех  :)
при него тогава соларен сатурн е правел съвпад с този ми пойнт
опаа, неговата пр. луна е била в съвпад с наталния ми пойнт наскоро, когато по негов си уранов начин си декларира чувствата /асц му е водолей/ :)

за да не се разсърди пак, че гледам само на себе си, погледнах сега неговия венера/уран 15* дева, може да се каже съвпад с моя асц 13 *51 дева, а когато се срещнахме за пръв път транзитен сатурн беше 15* дева, минаваше през негов 7д.  в долен квадрат с негово слънце в 4д.
по натал негов сатурн/нептун 29* дева е в съвпад с моя венера/уран 28* дева
ами това видях, до толкова са ми познанията
« Последна редакция: Декември 01, 2011, 10:10:35 pm от akruks »

« Отговор #7 -: Декември 02, 2011, 10:39:18 pm »
ми нищо съществено не открих за моя пойнт, но ми направи впечатление, че венера/уран в картата на първа среща е в съвпад с неговия и моя юпитер :thinking:
в солара ми за този период сатурн е 26* 47' дева, а моя мидпойнт венера/уран е дева 28*, слънце/асц ми е дева 26*31', слънце/плутон дева 26*
миналата година соларен меркурий е в съвпад с този пойнт в натала ми, интересното е че солара ми започва на 2окт., а точно тогава се запознах с майка му в нета и научих мнооого истини за котарака, които не знех  :)
при него тогава соларен сатурн е правел съвпад с този ми пойнт
опаа, неговата пр. луна е била в съвпад с наталния ми пойнт наскоро, когато по негов си уранов начин си декларира чувствата /асц му е водолей/ :)

за да не се разсърди пак, че гледам само на себе си, погледнах сега неговия венера/уран 15* дева, може да се каже съвпад с моя асц 13 *51 дева, а когато се срещнахме за пръв път транзитен сатурн беше 15* дева, минаваше през негов 7д.  в долен квадрат с негово слънце в 4д.
по натал негов сатурн/нептун 29* дева е в съвпад с моя венера/уран 28* дева
ами това видях, до толкова са ми познанията

Maraя ти ми взе думите, мога само да потвардя това което ти каза и допалвам с откъс от урани4еската БИБЛИЯ.

Венера Уран
Обича свободата, любовна възбуда, внезапно влюбване, хубава изненада

Принцип: Любовна свобода, финансови изненади, внезапни запознанства, спонтанни развлечения, спонтанно даване на пари, „хубав” стрес.

Символ: Купуване на свободата. Танц на хормоните. Нервен костюм.

Психологични съответствия:
+ Голяма възбудимост в любовния живот, бързо покачване на усещанията и чувствата, художествени заложби (ритъм, музика, танци), обича по оригинален и необичаен начин, свободно и независимо отношение в любовта.
- Своенравен в любовта, странни склонности, непостоянство, нервност поради подтиснати желания.

Социологични съответствия: Хора на изкуството, екстравагантни хора, любовно приключение, хора които са придирчиви в избора на партньора си и насладите, млад партньор.

Биологични съответствия: Ритъма на либидото и сексуалния живот. Неочаквано създаване на потомство, раждане.

;)
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #8 -: Декември 03, 2011, 10:46:26 pm »
МП Венера-Уран в съвпад с Парс Фортуна... Те това се казва Kъсмет :954: