Здравей Гост

Подарък за Фейри

• 24 Отговора
  • 6203 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Подарък за Фейри
« Отговор #15 -: Август 06, 2012, 06:28:26 pm »
Благодаря ви ;)

Fairy, браво и от мен :)
Само една забележчица-избери си: optimisation or optimization

;D не ти разбрах забележцицата ;) и двете думички са прекалено пренаситени в гугълчо ~ 94 милиона за "optimization", на 98 за "s" варианта :))) сайтчето е по-скоро "бля-бля", но ако ще залагам на нещо в тази област аз бих избрала не SEO, а интернет маркетинга или управление на сайтовете - две области, които са много по-обемни, искат малко повече от оптимизиране на html код ;) .. дълго е де, предполагам разбираш какво имам предвид.  ;)

« Отговор #16 -: Август 07, 2012, 08:37:33 am »
Според мен си я разбрала, но за всеки случай-z-повече за американския пазар-другите ще ги дразни; s-british-американците не са свикнали, важното е да има консистентност
Това е лично мнение-ти си знаеш най-добре

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #17 -: Август 09, 2012, 04:58:56 pm »
Според мен си я разбрала, но за всеки случай-z-повече за американския пазар-другите ще ги дразни; s-british-американците не са свикнали, важното е да има консистентност
Това е лично мнение-ти си знаеш най-добре

имаш право :) - няма как да се угоди на всички ;), а и не е нужно де, важно е съдържанието .. а за грешките - правописни или стилистични все ще се намери някой, който ехидно да се подхилква ако си разменил буква или си объркал книжовното изписване, важно е да сме позитивни и да пишем преди всичко за тези, които биха искали да научат нещо ;)

между впрочем как мислите дали началото на септември или октомври е подходящо време за смяна на работното място?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Декември 04, 2012, 05:05:02 pm »
 ;D почти си се отчетох за миналата година :)

слоарно от вчера, календарно от днес остарях с още една... дето не ми личат  ;D

качвам си карта.. 

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #19 -: Декември 04, 2012, 08:12:31 pm »
         Феърииииии, да си жива и здрава, много щастлива и обичана да се чувстваш ти пожелавам. Наред с това ти желая да дерзаеш с хъс и да се развиваш професионално, да имаш много готини и истински моменти с най-близките човечета, както и да се чувстваш истинска и жива... И весело тази вечер ;D  ;D  :898m: :860: :926m:
         А след малко не само по солара - по него вече споделих няколко думи преди няколко месеца, сега ще мобилизирам и други способи... ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #20 -: Декември 04, 2012, 08:24:04 pm »
Много творческа, и важна година  за развитието ти като цяло . Много отговорности , учене и успешно доказване.  В личен план  ще се чувстваи много обичана и щастлива, ще се почувстваш доста  удовлетворенa от свършеното от теб самата, Слънце във втори дом,. Застъпена и остта 2/8  дом, като АС попада във 8 дом. Възможно управление на чужди пари. Ще си бързо действаща и непредсказуема, СЛВ съпад с Уран, ще си с оригинални идеи творчески мисли през периода, което ще помага също много. Ученето е силно застъпено през годината, в един по- широк план. И по някакъв начин ще си свързана все с правни въпроси. Ще се ограмотяваш и в тази насока ли???  Луната високо горе  мисля,  ще донесе една "лъвско усещане " в добрия смисъл и в къщи и навън.  Вертекс в съвпад с Плутон  донася според мен един добър обрат. :-* :-*
« Последна редакция: Декември 05, 2012, 01:13:28 am от milla_m »
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #21 -: Декември 06, 2012, 04:04:06 am »
Фейри,  на патеричка, но от сърце честито порастване! Все така оптимистична и позитивна да те чета и занапред! Късмет и здраве! :829:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #22 -: Декември 08, 2012, 10:41:20 am »
Благодаря ти Дани, надявам се да е така.. не си давам ентусиазма и позитивизма лесно.. Дано всички тук се радваме на добро здраве...

Благодаря ти Мила, то както тръгна соларната... хаха сигурно цяла година ще е застъпена тази тема по 9-ти  ::) (напоследък ми се мота една муха като един вариант на развитие.. свързана е с 9-ти дом, но ще видим де)
За правни въпроси не знам.. ще имам и такива предмети, но не се очертава чак сериозно изучаване на право. Може да е свързано по някакъв начин с документи ... ще се разбере :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #23 -: Декември 19, 2012, 08:20:06 am »
Интересно ми е дали виждате нещо интересно .. и да кажем необичайно в началото на годината? Напоследък ми пълнят тиквата с едни бръмбъри ... както Мила пише свързани са с 2-8 и правото до някъде? Може би нещата ще се разберат в началото на януари. (ще разказвам де)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #24 -: Януари 06, 2013, 02:29:26 pm »
Ученето е силно застъпено през годината, в един по- широк план. И по някакъв начин ще си свързана все с правни въпроси. Ще се ограмотяваш и в тази насока ли???  Луната високо горе  мисля,  ще донесе една "лъвско усещане " в добрия смисъл и в къщи и навън.  Вертекс в съвпад с Плутон  донася според мен един добър обрат. :-* :-*

Миличка, по повод едни наскорошни разговори с ъъъ юпитеров тип, е напълно възможно да се осъществи едно дълго пътуване (за около 5-6 месеца), което ще е свързано с обучение и работа иии еворпа де... като правна институция? Как мислите? Разбира се всичко е само и изключително на ниво приказки, а и с оглед патето не съм сигурна, че ще се реша на такава стъпка..., от друга страна това начинание ще е много позитивно за соларната луна в 10-ти...

с две думи виждате ли голямо пътуване в средата или в края на годината?