Здравей Гост

Сватба

• 38 Отговора
  • 7901 Прегледи
Re: Сватба
« Отговор #15 -: Юни 28, 2011, 10:20:54 pm »
Дани,а не трябва ли все пак децата ти да го решат това?Нали те ще се женят!  :-[

Вярно е, че те ще се женят, но аз не мога да се прибирам в БГ когато те решат...за август е много по вероятно да мога да присъствам на сватбата, но за септември е изключено....
Аха,извинявай,забравих,че не са при теб  ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #16 -: Юни 28, 2011, 10:38:35 pm »
Да, Антена....толкова е трудно когато трябва да се ораганизира подобно събитие, а всички сме пръснати по света, а и те вече сменят за 2 път датата ??? ??? ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Юли 01, 2011, 01:04:35 am »
Дани , дали интуитивно или не не знам...,но 17-ти септември не е подходящ ден за сключване на брак , а камо ли за сватба... ??? Направи всичко възможно и ги накарай или да издърпат датата или да я отложат... ???

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #18 -: Юли 01, 2011, 01:08:58 am »
Blagodarq, Maraja.............i az taka mai intuitivno........

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юли 01, 2011, 01:16:03 am »
Blagodarq, Maraja.............i az taka mai intuitivno........

За нищо...действай! Мисля , че ще успееш... ;) :-*

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #20 -: Юли 01, 2011, 01:16:17 am »
Утре ще пиша, почивам и да си събера малко ума :rakeattack:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юли 01, 2011, 01:19:29 am »
Утре ще пиша, почивам и да си събера малко ума :rakeattack:

Не се ядосвай! ;) Почивай си...и спок ..каквото е трябвало да стане е станало..каквото ще трябва да стане пак ще стане...
 ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #22 -: Юли 01, 2011, 05:39:06 pm »
Днес най-после успях да науча рожденния час на бъдещата ми снаха....... ;D проведох мил разговор с майка и..... 8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юли 01, 2011, 05:47:09 pm »
Днес най-после успях да науча рожденния час на бъдещата ми снаха....... ;D проведох мил разговор с майка и..... 8)

Честито! ;D ;)

Как се добра до часа съм любопитна... ??? Мен ако ме пита сватята форгет.... ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #24 -: Юли 01, 2011, 05:52:58 pm »
По- важното е че го изкопчих най-сетне.......нали всеки желае най-доброто за своите деца, а те са ми дали "kartblansh" за организиране на сватбата.......Такива хубави местенца открих в БГ за които дори не предполагах, че съществуват
 ;D ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юли 01, 2011, 05:55:32 pm »
По- важното е че го изкопчих най-сетне.......нали всеки желае най-доброто за своите деца, а те са ми дали "kartblansh" за организиране на сватбата.......Такива хубави местенца открих в БГ за които дори не предполагах, че съществуват
 ;D ;D ;D

Сподели...това си е твоята тема...отпусни душичка и давай на воля... :-*

И мен това ме чака.... :P

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #26 -: Юли 01, 2011, 06:09:58 pm »
Дай да поразнищим картата на снахата...умно дете е, но е много инатлива, вече е дипломиран инженер, но работи като продавачка в един magazin за детски обувки. На 16 години среща с анорексията и успешно лечение. Вярва в Бог. Много трудна за създаване на нови контакти с хората. Запознала съм я с мои приятелски семейства в София, които биха и помогнали да намери по- добра работа, но тя не желае да контактува с тях... Много чаровна, но и много затворена в себе си.....на моменти инфантилна :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #27 -: Юли 01, 2011, 06:33:25 pm »
на пръв поглед ми изглежда стабилно и уравновесено момиче (луна в козирог), може би не е количествено комуникативна заради аспектът на мерк. със Сатурн - мери, преценява, трудно се изрязва, а и той самият мерк е в не от най-приказливите знаци.
ината може би е заради овенското слънце, но пък има и юпитер на асц. според мен е щедра и добродушна - още повече е и на трон.
сладурана е тя, може би трябва да внимава малко с килцата.

п.с. ако можеш пусни й само наталната.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #28 -: Юли 01, 2011, 08:25:20 pm »
Благодаря, Fairy... :-* в по-преден пост съм качила наталната с точен час на раждане с транзити за 20 август.. :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Юли 01, 2011, 08:29:00 pm »
Доста подвижна мадама...,не е момиче на което може да се разчита...Понякога е плаха и срамежлива...,но далеч не е такава...Има доста прагма в нея..., гони си интересите и си ги постига...Проблеми с единия от родителите...Това първи брак ли е? ::)