Здравей Гост

Сватба

• 38 Отговора
  • 7897 Прегледи
*

Неактивен danni

• 477
Re: Сватба
« Отговор #30 -: Юли 01, 2011, 08:54:16 pm »
Доколкото знам е първи, те от три-четири години са заедно, действително е прагматична и не го крие, а на моменти е срамежлива и доста глезена.От майка и знам, че са имали проблем с баща и, който са преодолели с времето, живеят заедно за сега

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #31 -: Юли 02, 2011, 08:09:45 pm »
СВАТБАТА щЕ Е НА 27 АВГУСТ !!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :08: :57: :57: :57: :13: :13: :13:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Юли 02, 2011, 08:13:58 pm »
СВАТБАТА щЕ Е НА 27 АВГУСТ !!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :08: :57: :57: :57: :13: :13: :13:

Много се радвам на успехите ти... :-* ;D

Дай картата... :P

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #33 -: Юли 02, 2011, 08:24:25 pm »
Стигат ли само транзитни, до сега се \"дзверих\" в транзитите ;D ;D ;D
A kolko nervi mi kostva6e da ne kazvam.........

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #34 -: Юли 02, 2011, 08:31:00 pm »
eto progresii i direkcii  :-* :-* :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Юли 02, 2011, 08:42:30 pm »
Знаеш ли кое ми е интересно... ::) Или часовете не са точни...или и аз не знам.... ???
Никъде в нито една от картите не виждам точен аспект с кардиналния кръст...ДСЦ, МЦ.... :o

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #36 -: Юли 02, 2011, 10:26:15 pm »
Марая, на сина ми часът е точен, защото часовника в момента на раждане беше срещу мен и 3 часа го гледах докато да родя...Сина ми е роден преждевременно на 7 месеца и половина, лекарите не даваха гаранция за живота му до 10 ден, след това му записаха и име. За снахата не знам, майка и вчера ми го каза. Виждам че соларния му АС е в съвпад с наталната Юнона и мисля това за показателно. На снахата транзитен СЛВ е на градус от МЦ и нат. Уран, който е в съвпад. Прогресивен Юпитер, Веста и Карма са на АС.... А какво мислиш за съвпада на натален Уран с МЦ :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Юли 02, 2011, 10:35:32 pm »
Марая, на сина ми часът е точен, защото часовника в момента на раждане беше срещу мен и 3 часа го гледах докато да родя...Сина ми е роден преждевременно на 7 месеца и половина, лекарите не даваха гаранция за живота му до 10 ден, след това му записаха и име. За снахата не знам, майка и вчера ми го каза. Виждам че соларния му АС е в съвпад с наталната Юнона и мисля това за показателно. На снахата транзитен СЛВ е на градус от МЦ и нат. Уран, който е в съвпад. Прогресивен Юпитер, Веста и Карма са на АС.... А какво мислиш за съвпада на натален Уран с МЦ :)

:'( :'( отглеждам го....вече много години...цели 45...Не мога да бъда обективна за него...Просто не мога...Той е и Прозрение и Проклятие... :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #38 -: Юли 02, 2011, 10:44:16 pm »
Знаеш ли кое ми е интересно... ::) Или часовете не са точни...или и аз не знам.... ???
Никъде в нито една от картите не виждам точен аспект с кардиналния кръст...ДСЦ, МЦ.... :o

Надявам се да не решат отново да отменят сватбата щото вече....немам нерви. Днес цял ден се занимавах да им уредя ресторант, венчавка, украса и се справих......., но следващ път нема да има, да си минават по реда и да не се занимавам повече с тях