Аз и сега си флиртувам доста умело и без уран..а би ли ми казъл кой мп отговаря за любовта при мъжа?луна венера ли?
Доби ,а скоро тр сатурн ще застане на МП луна венера ,на един мъж. Какво може да му се случи?И кажи ми още за орбисите ,колко орбис се отпуска за съвпад?
Не му дава да се срещне с жени предполагам.Щом става въпрос за мп луна венера.
Цитат на: santaFe в Декември 13, 2011, 10:15:45 pmНе му дава да се срещне с жени предполагам.Щом става въпрос за мп луна венера.А бе или тя не му дава или тои се пази.
Цитат на: santaFe в Декември 13, 2011, 08:52:20 pmЦитат на: sladurka в Декември 10, 2011, 07:57:44 amпри мен миналата пролет тр. юпитер направи съвпад с този мидпойнт - такава любов ме беше разтресла....като оная песен на васил найденов и силвия кацарова, огън от любов...страшна работа.сега чакам тр. уран да направи съвпад с нея...но не са ми добри очакванията При мен тази пролет тр юпитер мина през този мидпойнт.Имаше любов.Но не ми донесе споделена .Беше несподелена.Сега като тръгне директно пак ще мине през много любовни мидпойнти....дано пък този път бъде различно по принъип първо се гледат дирекциите за годината, по точно венера. Ако там има аспекти тогава може да се гледат транзитите на юпитер, които действа 5 до 7 дена. Дирекциите показват какво ще се случи през годината, а транзитите по кое време. Пък и ако този МП е наранен, се слуъва така както се е случило. Този МП в женския хороскоп е много важен, особено ако луна, марс, уран и юпитер диекция попаднат там! :1022:
Цитат на: sladurka в Декември 10, 2011, 07:57:44 amпри мен миналата пролет тр. юпитер направи съвпад с този мидпойнт - такава любов ме беше разтресла....като оная песен на васил найденов и силвия кацарова, огън от любов...страшна работа.сега чакам тр. уран да направи съвпад с нея...но не са ми добри очакванията При мен тази пролет тр юпитер мина през този мидпойнт.Имаше любов.Но не ми донесе споделена .Беше несподелена.Сега като тръгне директно пак ще мине през много любовни мидпойнти....дано пък този път бъде различно
при мен миналата пролет тр. юпитер направи съвпад с този мидпойнт - такава любов ме беше разтресла....като оная песен на васил найденов и силвия кацарова, огън от любов...страшна работа.сега чакам тр. уран да направи съвпад с нея...но не са ми добри очакванията