Здравей Гост

Транзитен Сатурн тригон Юпитер

• 5 Отговора
  • 2640 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзитен Сатурн тригон Юпитер
« -: Декември 08, 2011, 01:02:18 am »
Това е един доста интересен аспект от гледна точка на астрологията...., защото за Сатурновия цикъл се  случва в общи линии 3  пъти...Нещо повече тригоните са хармонични аспекти , свързани с периоди на късмет...
Двете планети са свързани със социалната сфера...В мунданен план заемат 9-ти дом/знака на Стрелеца/ и 10-ти дом /знака на Козирога/....
На мен ми предстои тригон на транзитен Сатурн към натален Юпитер. В натала Сатурн управлява 2-ри , а се намира в 3-ти...,Юпитер е в 7-ми /можем да го приемем и в 8-ми/ , а съуправлява 1-ви....Тригона идва от 11-ти...
Нещо още , което ме впечатлява...Транзитния Юпитер е в аспект с к2 /козирог/.... ::) :805m:
Ще се радвам да чуя Вашата интерпретация за предстоящия аспект.... :-*

Споделете събития при транзити в картата Ви на Сатурн към Юпитер...

Приятно писане.... :-*

Re: Транзитен Сатурн тригон Юпитер
« Отговор #1 -: Декември 08, 2011, 11:05:16 am »
При този аспект със Сатурн транзит тригон Юпитер е добре да се постави първия камък върху които ще се гради нещо.
Деиства наи много до една седмица. Принципа му е -
БАВНО И СИГУРНО ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛТА С ТЪРПЕНИЕ И ПОСТОЯНСТВО! :x_94:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Декември 08, 2011, 11:56:53 am »
Мерси много Доби... :-*

« Отговор #3 -: Декември 08, 2011, 12:24:32 pm »

В мунданен план заемат 9-ти дом/знака на Стрелеца/ и 10-ти дом /знака на Козирога/....

В моя натал Юпитер е в 9-ти, а Сатурн в 10-ти дом  :) Юпитер управлява 3-ти дом, в който е и интерсептиран Козирог. Транзитен Сатурн ще направи тригона към Юпитер от 1-ви дом, току-що ми кацна на АС-то. Предполагам ще търся нови посоки в живота си, по-голяма нужда от разширение и професионална реализация. Като цяло виждам тригона като благотворно време за постигане на дългосрочни цели...
« Последна редакция: Декември 08, 2011, 03:10:01 pm от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Декември 08, 2011, 01:33:24 pm »
Да не повярваш, транзит на Сатурн и на мен е донесъл положителни неща! Сега погледнах, че при последния му тригон към Юпитер съм забременяла. Тригона идва от 6-ти дом, Сатурн по натал е в 8-ми, управител на 11-ти. Юпитер е на К11, управител на 9-ти и 10ти дом.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Декември 08, 2011, 03:55:04 pm »
Да не повярваш, транзит на Сатурн и на мен е донесъл положителни неща! Сега погледнах, че при последния му тригон към Юпитер съм забременяла. Тригона идва от 6-ти дом, Сатурн по натал е в 8-ми, управител на 11-ти. Юпитер е на К11, управител на 9-ти и 10ти дом.

Уау...,добре , че не е свързан с домовете на бременноста....,но и при мен вероятно вече е късно... ;D :P