Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 852551 Прегледи
"Говорилня"
« Отговор #300 -: Май 01, 2007, 02:27:35 am »
Какво си открих във Фотобукета  :D  :D  :D  :D  :D  :P  :P  :P  :P

Да ме прощава АЗИС,но страшно много се смях на този продукт от БЪЛГАРИЯ

"Говорилня"
« Отговор #301 -: Май 01, 2007, 04:20:16 pm »
B) Слънцето е в съвпад с Мерка, а Марс с Уран.

Какво да очакваме?
От Мерка може би пари, много хубав ми се е настънил в 8 -ми.Скоро ще е в съвпад с наталния.

Обаче тези двама палавници Марс и Уран, нещо ми се струва че ги подценяваме. :D  :lol:  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #302 -: Май 01, 2007, 05:01:39 pm »
Цитат
Да ме прощава АЗИС,но страшно много се смях на този продукт от БЪЛГАРИЯ
Хехехе, че и в едрогабаритна опаковка  :D  :lol:  :D

П.С. Ама то с тия управляващи и политици натам отиват нещата без да сме се усетили... от онова нещо в заводски количества ще ни трябва  :angry:  
« Последна редакция: Май 01, 2007, 05:04:01 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #303 -: Май 01, 2007, 05:10:41 pm »
Правят молитва за дъжд .... ако има бури, сърдете се на пловдивските домакини ;)  :D  :D  :D  :D .В днешния облачен ден ,масово ловдивските жени са се впрегнали да си мият прозорците ; навън прокапват капки ,но явно на никой не му дреме от това  :huh:  :D  B)  <_<  

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #304 -: Май 02, 2007, 10:06:16 pm »
:lol:  :blink:  :lol:

http://www.vbox7.com/play:415e4253
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #305 -: Май 06, 2007, 12:02:51 am »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !

П.С. тежко и горко на зодийката ни днес  :(  :(  :(  :(  :D  :P  

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #306 -: Май 06, 2007, 05:57:27 pm »
Честит празник на всички именници  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #307 -: Май 11, 2007, 05:39:56 am »
:D България се класира на финала на Евровизия.

Българската песен е сред 10 песни с най- големи шансове да спечели според ВВС.

Когато сутринта разбрах новината се разплаках от радост. Надявам се да оценят подобаващо песента ни. Миналата година нашата песен беше най-добрата, но не успяхме да се класираме, дано тази година къcмета ни да е по- голям.
« Последна редакция: Май 11, 2007, 11:15:45 am от SANIELI »

*

porto_kalka

"Говорилня"
« Отговор #308 -: Май 11, 2007, 02:56:22 pm »
Цитат

Беше неземно, покоряващо, вълшебно!
ВОДА - Live от полуфинала

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #309 -: Май 11, 2007, 03:14:46 pm »
Цитат
Цитат

Беше неземно, покоряващо, вълшебно!
ВОДА - Live от полуфинала
Тя ли се е класирала? Гледах този клип и преди, много ме впечатли, толкова е завладяващ  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

porto_kalka

"Говорилня"
« Отговор #310 -: Май 11, 2007, 03:30:57 pm »
Аха, а финалът е утре вечер. Наште ще пеят под номер 21. Да им стискаме палци!  :lol:  

"Говорилня"
« Отговор #311 -: Май 11, 2007, 10:31:26 pm »
shte im stiskame zdravo palcite ,daje do iztrapvane zashtoto pesenta e mnogo xubava......uspex im jelaqqqq :D dano uspeqttt

"Говорилня"
« Отговор #312 -: Май 13, 2007, 06:35:41 am »
:D  :D  :D България се класира на пето място на конкурса Евровизия.

Това си е голям успех.

Благодарности и поздрави на Елица и Стоян за успешното представяне. :P  :P  

"Говорилня"
« Отговор #313 -: Май 13, 2007, 03:25:59 pm »
:D  :D  :D  spodelqm tvoeto mnenie........

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #314 -: Май 22, 2007, 03:32:44 pm »
*За общуването в нета* /и за хигиената му/

"Спецификата на виртуалното общуване е твърде различна от досегашните познати форми на човешко общуване. Тук се общува .... писменно. Значи четеш и написаното се отразява в съзнанието ти и ума ти и дава определени асоциации и рисува определени картини и представи.
ЗА ВСЕКИГО - ТЕ СА РАЗЛИЧНИ И ИНДИВИДУАЛНИ.
Липсват допълнителните информации, които съществуват при лични контакти в живота:
визуална картина за външния вид на човека - възраст и пол и излъчване, гримаси и др. телесни реакции.
слухова картина - интонацията на гласа, която помага да различим една мисъл казана на майтап и дружелюбно и....същата мисъл казана със злоба и осъждане.
Това са "липси" при виртуалното общуване.
Друга липса е също липсата на неограничено пространство за писане....
И като прибавим факта, че един разговор се води накъсано, на разни постинги и е лесно да се загуби нишката с течението на времето...... картината става пълна. Една картина на "окастрено общуване" на "непълно общуване" на "общуване, което допуска маса НЕДОРАЗУМЕНИЯ!"
....

Когато бъде пусната една нова тема - тя ще бъде прочетена от следните 3 категории хора-юзъри:
1.Такива, които никога не са чували за това.
Всред тях могат да се открият следните 2 категории:
а/ хора, които са с отворено съзнание и които имат искренното желание да научават нови неща постоянно.
б/ хора задръстени с разни схващания за "добро-лошо" и "правилно-погрешно" които щом видят нещо ново и автоматично се нахвърлят да го отрекат, оплюят и отхвърлят.

2.Такива, които са чували нещо по темата.
Всред тях могат да се открият следните 2 категории:
а/ добронамерени юзъри, които искат да споделят своите допълнителни бележки и информации по темата или просто да изразят несъгласие по една или друга гледна точка по един интелигентен и културен начин. Тяхното участие обогатява темата с нови гледни точки и я прави много интересна..... за всеки новодошъл.
б/ злонамерени юзъри. Това са юзъри с лични проблеми в живота и неудачи, които са ги озлобили и ожесточили. Те са станали комплексари. Никой в живота не им обръща внимание на това, което казват и....те намират в нета мястото, където да излеят своят яд, злоба и дори нихилизъм. Те умират за внимание и любов.... и го привличат в нета по най-брутални начини. С вулгарен език и псувни и крайно просташки епитети. Те могат да влезнат във всяка - и най-сериозна и приятна за всички тема и..... да я осерат за 0 време с простотиите и идиотщините си.
в/ юзъри, които само четат и не пишат нищо. Просто си траят и им стига да си обогатяват съзнанието с прочетеното.

Каква е "съдбата" на един скромен юзър попаднал на една тема?
/Никой няма всичкото време на света на разположение, за да чете всяка дума и мисъл на всеки юзър писал в темата..... и какво се получава?/
Новият посетител на една тема ще прегледа отгоре-отгоре темата и дебатите и знаете ли какво ще се получи?
В съзнанието му ще се набие .... не есенцията и смисъла на темата, а най-често това, което се повтаря многократно от юзърите писали по темата.....
Ако повечето юзъри нападнат автора на една тема и го оплюват..... този юзър ще бъде "зомбиран" от тях и ще си каже: "Тази тема не заслужава интереса ми. Този юзър е луд, глупак, изкуфял и смахнат и т.н. и т.н." И може би ще пропусне да научи нещо важно в своя живот. Нещо, което може да промени живота му към....по-добро.
Повечето юзъри са повърхностни и влизат в Клубове, за да се разтушават с празни приказки..... Но има тематични клубове, които могат да играят огромна просветителска роля за всички. Ако не се злоупотребява в тях. Да.
Всеки говори за Матрицата, за Системата, за Бели и Черни ложи и за това как ни зомбясват и манипулират разни сили и формации.... Но някой дава ли си сметка, че всеки иска да манипулира другите навсякъде и....тук в нета. Как, по какъв начин? Ами много просто:
- Това, което мисля и казвам аз е най-най-най- верното и адекватното на света. Всяка твоя мисъл, всяка твоя дума съм в състояние да оспорвам, нападна и оплюя и отрека.
- Това, което мисля и казвам аз е най-най-най- верното и адекватното на света. Всяка твоя мисъл, всяка твоя дума съм в състояние да оспорвам, нападна и оплюя и отрека.
- Това, което мисля и казвам аз е най-най-най- верното и адекватното на света. Всяка твоя мисъл, всяка твоя дума съм в състояние да оспорвам, нападна и оплюя и отрека...."

*Прочетете го няколко пъти и ще видите как то ще се фиксира в съзнанието ви.

Автор: Awaken
Копирам го от тук -
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...=collapsed&sb=5
« Последна редакция: Май 22, 2007, 03:37:07 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #315 -: Май 28, 2007, 12:30:07 pm »
Ууупс  :blink: натрапиха ми второ куче на главата, да не му е скучно на мъжкия... и с тенденция да има и малки по-нататък  :lol:
« Последна редакция: Май 29, 2007, 06:44:10 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #316 -: Май 30, 2007, 03:19:13 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

"Говорилня"
« Отговор #317 -: Май 30, 2007, 06:24:03 pm »
Цитат
тема за размисъл  :blink:
 :D Хубава и точна статия- чела съм я доста отдавна, в сп. Егоист, от Карбовски - даже скоро направи и предаване по темата -още си е актуална и ще бъде :)

"Говорилня"
« Отговор #318 -: Юни 11, 2007, 12:34:06 am »
Добре сте ми дошли от срещата !
Айде поостанете ,че от скука взех да се шаря по всякакви теми  :(  :D  

"Говорилня"
« Отговор #319 -: Юни 11, 2007, 11:04:40 am »
КАК СТЕ??? :D  
МНОГО ВЕЩИЦА!!!