Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847865 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: "Говорилня"
« Отговор #660 -: Февруари 11, 2009, 05:08:19 pm »
Не твърдя,че безплатния обяд е обикновена практика,а че се случва и за това казах и дзен-не само заради това,а че платен или не труда ако е даден сам по себе си създава ефекта.А и понякога се случва да помогнем чрез астрология или друга система в някои определени моменти когато обстоятелствата го изискват т.е. не говоря за типичния случай на работа с клиент.Което не означава,че намесата/помощта не е "професионална".Важи и за лекари и за психолози и т.н.

Иначе-да,невинаги можем да бъдем на честотата на клиента,но за това астрологията е полезна в своята обективност.
Да не говорим и че не всеки изхожда и от истинско търсене...

« Отговор #661 -: Февруари 11, 2009, 05:10:46 pm »
Аз да питам ,някой от вас има ли дипломи от някоя школа? ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #662 -: Февруари 11, 2009, 05:17:00 pm »
Аз да питам ,някой от вас има ли дипломи от някоя школа? ???

Тук вече наистина ме разсмя. Посочи ми коя българска акредитирана институция ги дава? Хайде да не казвам как се купуват астрологични дипломи. Изкарваш платения курс и готово.  ;D

ЗЪБОЛЕКАР, а ти имаш ли диплома за стоматолог?
Можеш да се титуловаш както си искаш, нали се сещаш? Въпросът е да си наистина добър в това, което правиш. С други думи, да правиш това, за което си призван.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #663 -: Февруари 11, 2009, 05:18:05 pm »
В този живот-не и нямам намерение (макар че ми предлагаха в един момент).Не че няма ползи-но казах те са за тези,които се нуждаят от тях,а и не само-нещата са строго индивидуални,за някои едно обучение може и да е желателно и дори наложително, но когато астрологията ти е призвание по съдба,то си идва и без дипломи,а без него и с 10 дипломи "кел' файда".Само се замислете колко от професионалните астролози в античността и не до там далечното минало са имали някакви дипломи.Не омаловажавам обучението по принцип. ;)

« Отговор #664 -: Февруари 11, 2009, 05:20:33 pm »
Най-вероятно съм бил привлечен от хороскопа на Алена ,защото намирам общи неща между моята натална карта и нейната .
и при двамата Юпитер е кацнал на АСЦ, и двамата имаме Слънце съвпадащо с Хирон,Сатурн и при двамата е разположен във втори квадрант .И двамата имаме секстили между Слънцата и Марсовете,тригони меркурий/нептун .
има и още ,но няма да изброявам ;D

« Отговор #665 -: Февруари 11, 2009, 05:22:53 pm »
 ;D няма да задълбавам в темата защо питах за дипломите ;D ;D ;D

« Отговор #666 -: Февруари 11, 2009, 08:46:07 pm »
Да му се не види и аспектите и чудесиите ,но днес цял ден ме сърби езика да питам Скарлет едно нещо.
Ти, що настръхна като герест петел срещу темата ?
Стигна чак до там ,че тръгна да се допитваш до членове на БАА. Каква ти е на теб ползъта джанъм или искаше да ми лъснеш с професионални познанства ;D :P

И сега ,щото чакам Скарлет да ми скочи на бургия ,но щото ме е мила и съм си я приел като част от семейството (както и всички ,които пишат в този форум и които чрез интернет влизате в дома ми и сте ми близки),веднга и се подмазвам ;) ;D
http://www.youtube.com/watch?v=wzi6ED776Iw&feature=related

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #667 -: Февруари 11, 2009, 09:54:13 pm »
визитната картичка на астролога следва да бъде неговата натална карта.че труда на астролога е скъп е факт,не само заради времето ,което отнема направата на хороскопа,а и заради много други неща.има разбира се сериозни астролози  у нас,за който това не е хоби , а професия.познавам много астролози с различни тарифи и различно тълкуване на аспектите.има и такива,които взимат за един разговор по 20лв.половин час празни приказки и като  разберат,че разбираш се стряскат.има и други,които взимат по 300лв,но когато разберат,че ти имаш познания казват: не е колегиално,оставете,каквото обичате.така,че всичко е въпрос на избор-пазарна икономика ;D.
в астрологията етичноста е задължителна.
кодекс?това ме учудва,а че в патентното ведомство е регистрирана професия е факт.впрочем така е на много места по света. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #668 -: Февруари 11, 2009, 10:40:54 pm »
Да му се не види и аспектите и чудесиите ,но днес цял ден ме сърби езика да питам Скарлет едно нещо.
Ти, що настръхна като герест петел срещу темата ?
Стигна чак до там ,че тръгна да се допитваш до членове на БАА. Каква ти е на теб ползъта джанъм или искаше да ми лъснеш с професионални познанства ;D :P

И сега ,щото чакам Скарлет да ми скочи на бургия ,но щото ме е мила и съм си я приел като част от семейството (както и всички ,които пишат в този форум и които чрез интернет влизате в дома ми и сте ми близки),веднга и се подмазвам ;) ;D
http://www.youtube.com/watch?v=wzi6ED776Iw&feature=related

Док,нямам намерение да скачам като петле.Не знам какво ми става.Може би,защото съм водна зодия и лично аз не обичам ровенето в душата на човека публично.Нищо повече.А питането ми за кодекса няма връзка с темата.Просто се сетих,че всяка организация си има такъв."Кат каза г...а,та се сетих-кой си избърса задника с моя чорапогащник?" Това е откъс от един виц. :)
 И,естествено,че няма лошо да се анализират хороскопи на астролози от гледна точка на техните качества.Но малко ми се поизвъртя темата и ......така го почувствах.Аз също ви чувствам близки.Напоследък и мен ме налегнаха много промени,загуби близки познанства/така да ги нарека/,защото аз трудно допускам човек за истински приятел.Мислиш за него едно,а той се оказва подлец,опитва се да те манипулира с минали грешки и изказвания... и те така.Само че,аз съм от хората,които колкото и пъти да паднат,толкова пъти ще станат.И колкото пъти сгреша,толкова пъти ще намеря сили да кажа"прости ми-сгреших". Айде,стига,че ще взема да се разчувствам и ще ревна. И ти благодаря много за прекрасното парче,страхотно е.Знаеш,как да се подмазваш тиииии...Хайде кажи,че нямали нищо общо синастриите. :-* :)

« Отговор #669 -: Февруари 11, 2009, 10:48:55 pm »
 ;D Ех ,Скарлет ,Скарлет  .............сега какво шъ земиш да мъ предизвикаш да си направя синастрия с г-жа Тилкова  ;D ;D ;D.
Майтапа настрана ,но чак след като "измърка " се сетих да погледна какво аджеба общо има нейния хороскоп с моя и бая съвпадъци си открих ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #670 -: Февруари 11, 2009, 10:52:30 pm »
Абе, Скарлет, майтап няма, но и аз се притесних, че може да сме те засегнали. Нерядко ми се случва да приемат реакциите ми за конфликтни, макар и да са продиктувани по-скоро от благородни мотиви... Да не говорим колко пъти думите ми са били изопачавани с една или друга цел. Но нейсе, те знаят защо.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #671 -: Февруари 11, 2009, 10:58:42 pm »
Абе, Скарлет, майтап няма, но и аз се притесних, че може да сме те засегнали. Нерядко ми се случва да приемат реакциите ми за конфликтни, макар и да са продиктувани по-скоро от благородни мотиви... Да не говорим колко пъти думите ми са били изопачавани с една или друга цел. Но нейсе, те знаят защо.  ;)
Реакциите ти не са конфликтни.Нали знаеш приказката за Раците:"Само един човек ме разбра и то погрешно."   ;D   А поизчезнах,защото имах събрание.

*

Skarlet

« Отговор #672 -: Февруари 11, 2009, 11:03:12 pm »
;D Ех ,Скарлет ,Скарлет  .............сега какво шъ земиш да мъ предизвикаш да си направя синастрия с г-жа Тилкова  ;D ;D ;D.
Майтапа настрана ,но чак след като "измърка " се сетих да погледна какво аджеба общо има нейния хороскоп с моя и бая съвпадъци си открих ;D ;D ;D
  Не,беее,Док.Имах предвид,че твоето Слънце е в съвпад с моята Луна,това си е си е сериозна работа. Знаеш как да ми размекнеш сърцето,чо то и без това е тъжно напоследък.А да ме питаш защо,не знам.Не говорех за твоята и на г-жа Тилкова синастрията.Ма,че си български реотан.  ;D

« Отговор #673 -: Февруари 11, 2009, 11:08:01 pm »
Ами на мен акъла ми тая вечер е разпилян на хиляда места и реотана ми е не български ,ами направо албански .
Ма пък що да не си направя синастрия с госпожата ,като се изчерпят темите за бистрене ,току ме прихванала музата и взема да го сътворя  :-\ ??? ;D

« Отговор #674 -: Февруари 11, 2009, 11:08:25 pm »
Реакциите ти не са конфликтни.Нали знаеш приказката за Раците:"Само един човек ме разбра и то погрешно."   ;D   А поизчезнах,защото имах събрание.
;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #675 -: Февруари 11, 2009, 11:14:44 pm »
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Не ми се смей! Хората си пият вечер питието,а аз.....по събрания.На това ли ми се смееш? Ма,сега си сипах една биричка. Няма лошо,направи си синастрия и с нея,но ще забравиш да ми сгряваш душата в трудни моменти с някоя попла песничка.Умееш го,калпазанино.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #676 -: Февруари 11, 2009, 11:17:05 pm »
И аз от червено винце вече съм на биричка...  и ако така продължавам  :P ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #677 -: Февруари 11, 2009, 11:21:25 pm »
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Не ми се смей! Хората си пият вечер питието,а аз.....по събрания.На това ли ми се смееш? Ма,сега си сипах една биричка. Няма лошо,направи си синастрия и с нея,но ще забравиш да ми сгряваш душата в трудни моменти с някоя попла песничка.Умееш го,калпазанино.  ;D
"Само един човек ме разбра и то погрешно." От тая реплика не моа си събра мислите в главата  ...........рева от смях ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #678 -: Февруари 11, 2009, 11:25:51 pm »
"Само един човек ме разбра и то погрешно."

И аз така(много се смях ,за съжаление)-това си е цяла сентенция на Рака  ;D

И аз от червено винце вече съм на биричка...  и ако така продължавам  :P ::)

Бе,тази вечер само аз ли съм "трезвеник"?  ::) Така е -нямам акцент вода в хороскопа си ,пък и Уран не е по пиенето много (единствената ми планета във воден знак).Дори не обичам алкохол,само червено вино на вечеря и то на приятелско събиране. :)

*

Skarlet

« Отговор #679 -: Февруари 11, 2009, 11:31:42 pm »
Бе,тази вечер само аз ли съм "трезвеник"?  ::)
Вземи си бележка и се поправи.Който се цепи от колектива.....после колектива му го .......  ;D