в момента пия един чай - стара тибетска рецепта за тотално пречистване на организма пък кат зема да стана една убавицааааааа малиииии ши светя в тъмното чак
Хело, аз се занимавах с билки и натурална козметика още преди 12-13 години, но ги бях зае*ала за известен период от време и сега отново си изкарах старите рецепти от прахоляка бившият ми съпруг все ме юркаше за тях и заради астрологията и психоанализата и аз се отказах от тях, но вече съм на линия отново след толкоз години
да бееееееееее чесън /повръщаш емотикон/ отврат ... чая е невероятен на вкус и няма нищо общо с чесъна козметиката която правя много се харесва - всичките ми приятелки, които са я пробвали и и стават заклети фенове но аз работя само с чисти етеричини и базови масла + билки. наскоро се оказа, че балсама ми за устни лекува и лишеи
пчелният восък е задължителен за сгъстяването на кремове и балсами. най-добър е леко оцветеният пчелен восък с примеси на прополис
"икаров" и "етерика" , а в края на месеца чакам доставка на една камара масла и гюрлюци от Индия още дори и не зная какво ще ми донесат, но определено ще е интересно и нещо, което го няма тук + голяма статуя на Ганеша
Египтянино, ма ти май си бил голям оптимист бре обогатявал шампоани хахахааааа - чи как обогатяваш едно шише химия аз се опитвам да намеря рецепта за сапун, но все удрям на камък в нета, а хората които разпитвам идея си нямат как става. не говоря за оня сапун с няква отрова дето минава за домашен де! но намеря ли рецепта за сапун - тогава ще направя и шампоан - 100% НАТУРАЛЕН ... от тези химии косата ми ще се затрие за едното чудо вече лошото е, че и във всички книги за ароматерапия и до ден днешен не можах да барна рецепта за сапун
Цитат на: veshti4ka в Февруари 16, 2009, 07:06:37 pmЕгиптянино, ма ти май си бил голям оптимист бре обогатявал шампоани хахахааааа - чи как обогатяваш едно шише химия аз се опитвам да намеря рецепта за сапун, но все удрям на камък в нета, а хората които разпитвам идея си нямат как става. не говоря за оня сапун с няква отрова дето минава за домашен де! но намеря ли рецепта за сапун - тогава ще направя и шампоан - 100% НАТУРАЛЕН ... от тези химии косата ми ще се затрие за едното чудо вече лошото е, че и във всички книги за ароматерапия и до ден днешен не можах да барна рецепта за сапун Защо не ми казваш рецептата ти за балсам за устни? Ако не искаш да кажеш точните продукти, тогава кажи поне в какво съотношение смесваш продуктите - колко плечен восък, колко масло...
хахахаааааааа Док, ама откъде ти идват тия дивотии на акъла - парче ябълка намазано с масло хахахаааа и после джуките ти да изглеждат кат на чалгарките - все едно някой се е изцвъкал върху тях хахахааааааа ох сълзите ми потекоха вече от смях виж ся хумата принципно върши работа, но за определени случаи. доколкото знам тя запечатва аурата, ако имаш пробиви... но в случая аз имах в предвид истински натурален шампоан Хело, ако искаш ще намериш, но не разчитай на мен да ти давам готови рецепти. ако искаш да изучиш начините и направата си вземи книги и учи. има си тънкости, които са много важни в определени случаи. аз не съм лектор и няма да бъда. до сега съм учила сама и никой не ми е помагал и с риск да предизвикам скандал ще кажа следното - помагам само не тези, които виждам, че учат, четат и се занимават. сдъвкана храна в ничии ръце не слагам