Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847150 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: "Говорилня"
« Отговор #920 -: Февруари 20, 2009, 11:41:43 pm »
За мултикомпозита сме писали тук http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2036.0.html  ;)

Ако още имаш проблеми с изготвянето му,кажи.

Аз се втрещих ,след като си направих един важен мултикомпозит !  :o Не очаквах такава точност ...

*

Nebesna

« Отговор #921 -: Февруари 20, 2009, 11:54:42 pm »
Исках да кажа, че в астрокома се получава разминаване между картата на първите двама, изготвена в опция обикновен композит и след това в мултикомпозит. Позициите на планетите не са същите, а уж методът е един и същ (мидпойнт метод).

*

Nebesna

« Отговор #922 -: Февруари 20, 2009, 11:58:04 pm »
Разбрах, къде е проблема. Тя програмата си хваща по подразбиране някакви данни на трети човек и построява нова карта.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #923 -: Февруари 20, 2009, 11:58:49 pm »
А как изобщо се тълкува по правило комбин и композит, с тия верно не съм работила никога.

*

Nebesna

« Отговор #924 -: Февруари 21, 2009, 12:08:55 pm »
А как изобщо се тълкува по правило комбин и композит, с тия верно не съм работила никога.

Нали не смяташ, че някой има толкова свободно или излишно време та да обясни цялата теория. Вземи си книгата на М.Марч и Дж. Макевърс "Техники на синастрия". Там има обяснено и за композита и са дадени примери за тълкуване на сложни карти.

*

kaily

• 5145
« Отговор #925 -: Февруари 21, 2009, 02:05:40 pm »
Смятам, смятам.  ;D
Нали не смяташ, че имам толкова свободно време да изчета цяла книга, че и да я осмисля.  ;D

Всъщност основното си го намерих вчера с гугъля, гледа се почти като натална карта. Наистина астрологията не ми е цел в живота, а само средство.  :)

*

Nebesna

« Отговор #926 -: Февруари 21, 2009, 04:26:25 pm »
Смятам, смятам.  ;D
Нали не смяташ, че имам толкова свободно време да изчета цяла книга, че и да я осмисля.  ;D

Всъщност основното си го намерих вчера с гугъля, гледа се почти като натална карта. Наистина астрологията не ми е цел в живота, а само средство.  :)

Добре си направила. Това е най-лесния начин, при това -безплатен.

« Отговор #927 -: Февруари 23, 2009, 07:01:41 pm »
 ;D Днес сестра ми отново влезе в числото на трудещите се люде на държавата . Вече един час време , както се е върнала се заливам от смях.
Представи си ,казва ми тя . Влизам на новото си работно място и започвам да се трудя ,но в един момент си увисвам като сопол в учудване . Краката и ръцете не ме слушат ,туловището ,което съм отпрала не се промушва през места ,които трябва да преминавам .
Решавам да се катеря по една стълба и със замах се опитвам да си вдигна крака ,да ,да ама не . Не иска мам...  му да се вдига .
Започвам да се чудя, дали да не си хвана крачола на панталона и да го повдигна  с ръка  ??? .
Побеснях от яд ,защото в главата си имам отработени навици за тегло 57-62 килограма ,които не мога напасна на проклетото си близо 90 килограмово туловище .

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
В този момент е потънала в размисли върху новооткрития си проблем и има "най-умното"  изражение на лицето ,което съм виждал през целия ни съвместен живот.

« Последна редакция: Февруари 23, 2009, 07:38:30 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Nebesna

« Отговор #928 -: Февруари 23, 2009, 07:33:16 pm »
Така е. мозъкът е запомнил предишните и размери и сега трябва да свиква с новите пропорции. Голям смях. ;D ;D ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #929 -: Февруари 23, 2009, 07:41:10 pm »
Може пък да й е по-лесно ако просто си върне старите килограми, вместо да си променя навиците.  :) Много жени са успели, включително и аз.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #930 -: Февруари 23, 2009, 07:43:34 pm »
Кайли, адашке, какво стана с теб и астроложката. Шефа ти доволен ли е?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #931 -: Февруари 23, 2009, 07:45:38 pm »
Може пък да й е по-лесно ако просто си върне старите килограми, вместо да си променя навиците.  :) Много жени са успели, включително и аз.
Сигурно това ще направи ,защото като и гледам телешкия гняв ,който изсипва върху собствената си глава , нещата се насочват в тази посока. ;D ;D ;D ;D

(Ще ми се да видите какъв колорит е  ;D ;D ;D,колко е ядосана ,а няма на кого да си го изкара и рие копита в прахта  ;D ;D ;D)

« Отговор #932 -: Февруари 23, 2009, 07:50:34 pm »
Ха,ха ,ха ...............ще ревна от смях . Току що и предложиха да вечеря ................ малееееее,какъв бясен поглед отправи на чинията  ;D ;D ;D ;D

« Отговор #933 -: Февруари 23, 2009, 07:58:32 pm »
Ха,ха ,ха ...............ще ревна от смях . Току що и предложиха да вечеря ................ малееееее,какъв бясен поглед отправи на чинията  ;D ;D ;D ;D

Аз като човек минал диетата /впрочем, какво стана с нейната?/ знам, че е отвратително някой постоянно да изпитва волята ти и да те изкушава с храна.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #934 -: Февруари 23, 2009, 08:06:14 pm »

Аз като човек минал диетата /впрочем, какво стана с нейната?/ знам, че е отвратително някой постоянно да изпитва волята ти и да те изкушава с храна.
Продължава ,но работата и бившите и трудови навици я изненадаха ;D.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #935 -: Февруари 23, 2009, 08:20:33 pm »

Продължава ,но работата и бившите и трудови навици я изненадаха ;D.
Смей се , ама знаеш ли какво е едно теле да е на диета?!  ;D ;D Е, аз нямам засега такъв проблем,но знам,че ако трябва да съм ще стана много зла. ;DИ за за да не ме стяга шапката се хванах днес и ме подстригаха, доста се подкъсих.Доволна съм. :-[ :)

*

Nebesna

« Отговор #936 -: Февруари 23, 2009, 09:58:28 pm »
Хумористично описание на Скорпиона.

http://jamez.hit.bg/Scorpio.htm

*

kaily

• 5145
« Отговор #937 -: Февруари 23, 2009, 10:20:18 pm »
Аз съм доволна. Структурира ми някои неща, не каза нещо, което и сама не го знам, ма ми ги структурира.
И рече, че съм роден духовен водач, така че се налага да си диря стадо изсред вас.  ::) ;D
И на Док му повтори почти думите по оня там случай, та сега имам потвърждение двустранно. Само за времето рече, че било сега. Ми той Юпи ми прави съвпад натална Венерка скоро. А дали...а дано... ::)

*

Nebesna

« Отговор #938 -: Февруари 23, 2009, 11:22:16 pm »
Цитат
И рече, че съм роден духовен водач, така че се налага да си диря стадо изсред вас.

Кашлюк, кашлюк! :)

« Отговор #939 -: Февруари 23, 2009, 11:23:31 pm »
Аз съм доволна. Структурира ми някои неща, не каза нещо, което и сама не го знам, ма ми ги структурира.
И рече, че съм роден духовен водач, така че се налага да си диря стадо изсред вас.  ::) ;D
И на Док му повтори почти думите по оня там случай, та сега имам потвърждение двустранно. Само за времето рече, че било сега. Ми той Юпи ми прави съвпад натална Венерка скоро. А дали...а дано... ::)
Може ,но според мен ще е легализирано по-късно  :P