Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848940 Прегледи
*

veshti4ka

Re: "Говорилня"
« Отговор #1000 -: Март 06, 2009, 04:22:53 pm »
Синухе, този сайт е страхотен  ;D  преди много време го бях намерила и после загубила. мерси, че го намери отново  ::)

това са точките на живота и са много верни:
1. Ще получиш тяло.
2. Ще усвояваш уроци.
3. Няма грешки, има само уроци.
4. Урокът се повтаря, докато бъде научен.
5. Усвояването на уроци няма край.
6. "Там" не е по-добре от "Тук".
7. Другите са само огледала, които ни отразяват.
8. Само от теб зависи как ще изживееш живота си.
9. Всички отговори са вътре в теб.
10. С раждането си ще забравиш всичко това.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1001 -: Март 06, 2009, 04:26:30 pm »
Радвам се  :)

А за тези точки, съм пуснал статия във форума подробно тук http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2820.0.html   ;)

*

veshti4ka

« Отговор #1002 -: Март 06, 2009, 04:33:23 pm »
ммм дааааааа ама аз съм си хроничен заплес  ;D ;D ;D  аз пуснах статията в блога си и пуснах линка към сайта... много е ценен като инфо  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1003 -: Март 06, 2009, 05:01:25 pm »
много полезно и много благодаря!май всички бели идват от липсата на грижа към аурата!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1004 -: Март 06, 2009, 07:19:47 pm »
Това го видях в друг форум, но го пускам, за да му се порадваме и тук.

Транзит на късмета

гатанка: кой е този транзит който като го хванеш си пожелаваш нещо и когато отлети се сбъдва? (евентуално ;) )

Отговор тук:
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=311040&USER_ID=22052

Ама животинката знае през кои градуси да мине, бре!  :P ;D  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #1005 -: Март 06, 2009, 07:24:47 pm »
хехееееееееее готина калинка и се е цъцнала върху Спика а  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #1006 -: Март 06, 2009, 07:25:35 pm »
хехееееееееее готина калинка и се е цъцнала върху Спика а  ;D ;D ;D ;D ;D

Цъцнала се е и върху Слънчицето ми  :P  :P  :P

*

veshti4ka

« Отговор #1007 -: Март 06, 2009, 07:29:04 pm »
на мен ми се видя върху Спика  ;D  ама аз упорито не слагам очила тъй че споко  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #1008 -: Март 06, 2009, 08:16:52 pm »
На мен ми се е цъцнала върху наталния Марс на 29 Везни.

« Отговор #1009 -: Март 06, 2009, 08:26:51 pm »
На мен ми се е цъцнала върху наталния Марс на 29 Везни.

добре, че щъка разкрачено  ;D  ;D  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1010 -: Март 06, 2009, 09:33:12 pm »
Това го видях в друг форум, но го пускам, за да му се порадваме и тук.

Транзит на късмета

гатанка: кой е този транзит който като го хванеш си пожелаваш нещо и когато отлети се сбъдва? (евентуално ;) )

Отговор тук:
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=311040&USER_ID=22052

Ама животинката знае през кои градуси да мине, бре!  :P ;D  :P

Имаше такава тема тук във форума.  :)
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1016.0.html
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1011 -: Март 06, 2009, 09:46:31 pm »
E, Lillie, това е било 2006-та. Мен ме е немало тогаз. Това е било преди хаоса  ;D

*

crazy_666_999

« Отговор #1012 -: Март 09, 2009, 09:39:45 pm »
Търся си линкчета към интересни книжки свързани с астрологията.Ако можете помагайте :)

*

veshti4ka

« Отговор #1013 -: Март 09, 2009, 10:13:50 pm »
хора много съм възмутена и искам да си изплача мъката и беса  :'( :'( :'(

днес рано сутрин ми звъня една приятелка - 7:30 сутринта  :o /аз съм безработна и си спя до късно/. не и вдигнах телефона, защото ми се спеше адски много. когато станах по-късно намерих бележка от нея в скайп "часа ми на раждане е друг - или 7:15 или 7:30. провери го и кажи има ли разлики от старата карта!"
звъннах и, но тя не вдигна. но аз се хванах да правя ректификация - ако си спомняте вие правихте ректификацията на моята карта. аз хабер си нямам от това, но следих с искрен интерес от вас как се прави и реших да се пробвам. играх си около 3 часа. сами знаете какъв зор е, а за мен още повече. още в началото успях да се свържа с нея и да я питам за датите на раждане на децата и, за съпруга и и за брака и. когато приключих и се обадих с примерният час до който бях достигнала. и знаете ли какъв беше коментара и  :o

тя - не мога да разбера защо ме питаш за дати! какъв астролог си ти като не можеш да познаеш една дата и събитието!
аз - аз никога не съм твърдяла, че съм астролог - още има много да уча, а и ректификация не съм правила никога, но за нея трябват дати и събития. аз не съм ясновидец  >:(
тя - оооооооо аз много мога да споря по тази тема /имайте си в предвид, че тя няма никакъв хабер от астрология/, но сега не ми се занимава.
аз - не можеш да спориш, защото не разбираш нищо!
тя - мога да споря и то много!
и аз накрая и казах, че ме е накарала да побеснея, и че не желая да говоря с нея и и затворих телефона.

Господи, още съм бясна... никога не оценява това, което правя за нея - когато и да се обади "виж ми хороскопа, че ми е тъпо днес!" и аз го правя... ебаси ужаса ... а сега черна неблагодарност, че и подигравки ...  >:( >:( >:( >:( >:(

*

Инти

• 2068
« Отговор #1014 -: Март 09, 2009, 10:17:11 pm »
И ти е искрена и предана приятелка въпреки това?

И аз съм в отбора на начинаещите. Един път съм се пробвала да изчислявам като луда, и да гледам три часа карти да разбера асцендента на майка, че и на Таро гледах накрая, и дори до астролог се допитах за консултиране в тази област неизследвана все още от мен, прилики с характер, събития, телосложение и нищо накрая ::) Колебая се сега между два знака.

*

veshti4ka

« Отговор #1015 -: Март 09, 2009, 10:18:01 pm »
вече се съмнявам в този факт  :-\

*

Инти

• 2068
« Отговор #1016 -: Март 09, 2009, 10:22:58 pm »
Приложи и някои друг тест за приятелство.

*

veshti4ka

« Отговор #1017 -: Март 09, 2009, 10:29:00 pm »
а пък колко пъти ме е обвинявала в психологично залитане заради факта, че чета астрология и езотерика... едва ли не ме изкарва с психично отклонения и така нататък .... изкарвала ме е извън нерви заради това...

другите ми приятелки ме приемат такава каквато съм, но тя все забележки ми прави ... останалите може и да не разбират нищо от тези неща, но поне не ме тровят и не ме карат да се променям .... уффффффф просто се чувствам кофти и това е....

не искам да прилагам тестове за приятелство - не ми е в стила... може и много да я обичам, но има неща дето не мога да ги подмина със затворени очи....

*

veshti4ka

« Отговор #1018 -: Март 09, 2009, 10:30:54 pm »
но сега в едно поне за нея съм сигурна - асцедента и е в лъв и Марс в лъв на 3-4 градуса от Ас-то... слънцето в рак изобщо не омекотява тази комбинация.....

*

Инти

• 2068
« Отговор #1019 -: Март 09, 2009, 10:33:31 pm »
а пък колко пъти ме е обвинявала в психологично залитане заради факта, че чета астрология и езотерика... едва ли не ме изкарва с психично отклонения и така нататък .... изкарвала ме е извън нерви заради това...

О и аз имам такъв приятел, последния път ми писа сума време за да ми докажел как астрологията била измислена наука. Същите изрази използваше и срещу мен, след едночасов разговор по телефона започна да се замисля, а на втория разговор ,който трая 10 мин ми каза:"Вероятно има и нещо вярно", говорихме и за номерология и астрология.