хора много съм възмутена и искам да си изплача мъката и беса

днес рано сутрин ми звъня една приятелка - 7:30 сутринта

/аз съм безработна и си спя до късно/. не и вдигнах телефона, защото ми се спеше адски много. когато станах по-късно намерих бележка от нея в скайп "часа ми на раждане е друг - или 7:15 или 7:30. провери го и кажи има ли разлики от старата карта!"
звъннах и, но тя не вдигна. но аз се хванах да правя ректификация - ако си спомняте вие правихте ректификацията на моята карта. аз хабер си нямам от това, но следих с искрен интерес от вас как се прави и реших да се пробвам. играх си около 3 часа. сами знаете какъв зор е, а за мен още повече. още в началото успях да се свържа с нея и да я питам за датите на раждане на децата и, за съпруга и и за брака и. когато приключих и се обадих с примерният час до който бях достигнала. и знаете ли какъв беше коментара и

тя - не мога да разбера защо ме питаш за дати! какъв астролог си ти като не можеш да познаеш една дата и събитието!
аз - аз никога не съм твърдяла, че съм астролог - още има много да уча, а и ректификация не съм правила никога, но за нея трябват дати и събития. аз не съм ясновидец

тя - оооооооо аз много мога да споря по тази тема /имайте си в предвид, че тя няма никакъв хабер от астрология/, но сега не ми се занимава.
аз - не можеш да спориш, защото не разбираш нищо!
тя - мога да споря и то много!
и аз накрая и казах, че ме е накарала да побеснея, и че не желая да говоря с нея и и затворих телефона.
Господи, още съм бясна... никога не оценява това, което правя за нея - когато и да се обади "виж ми хороскопа, че ми е тъпо днес!" и аз го правя... ебаси ужаса ... а сега черна неблагодарност, че и подигравки ...