Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847249 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re: "Говорилня"
« Отговор #1020 -: Март 09, 2009, 10:43:53 pm »
Всеки има такива близки в обкръжението си и често точно те са много полезни. В езотеричната литература пише какво ли не  ;), понякога колкото и добре да е описан някакъв процес, ние не можем да го разберем правилно и се получават комични ситуации. Тези приятели често ни задържат тук и сега. Аз се радвам, че ги имам.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

veshti4ka

« Отговор #1021 -: Март 09, 2009, 10:50:21 pm »
в езотериката ако не разбирам нещо хич и не се занимавам с него... а много неща в нея не са ми интересни... аз си живея тук и сега, но в живота на всеки има моменти, когато иска да остане насаме със себе си и мислите си - това не е причина да се нахвърлям върху такъв човек и да го пращам на психиатър едва ли не... аз не обвинявам никого за пристрастията му или философията му - ако мисля, че е грешно му казвам какво мисля и това е - не го тровя, ако не разбирам философията му - искам да ми обясни за да разбера, ако пък ли ми е приятел - просто го приемам такъв какъвто е - дори и да е за психиатрия....

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1022 -: Март 09, 2009, 10:58:31 pm »
Вещичке, и мене са ме пращали на психар и то хора, от които въобще не съм очаквала. Аз затова не говоря с всеки за астрология, езотерика и като цяло внимавам какво приказвам вече. Не всеки може да бъде толерантен. Някои приятели даже може да решат, че те спасяват и предпазват по този начин, шарен свят.

*

veshti4ka

« Отговор #1023 -: Март 09, 2009, 11:03:41 pm »
Кали, това е приятелка от 18 години насам  :(   не е кой да е - тя ми знае и бенките по дупето ....

« Отговор #1024 -: Март 09, 2009, 11:09:27 pm »
Кали, това е приятелка от 18 години насам  :(   не е кой да е - тя ми знае и бенките по дупето ....

Да, но това твое хоби те разделя от нея и тя не може да го сподели. ЗАтова го умаловажава. Проста ревност  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1025 -: Март 09, 2009, 11:09:50 pm »
Ще ти олекне ли ако ти кажа, че при мен беше майка ми.../тя ми е майка от 32 години/
Съжалявам, наистина, но на всички ни се случва.

*

veshti4ka

« Отговор #1026 -: Март 09, 2009, 11:34:32 pm »
може и да сте прави .... ще видим - времето ще покаже  :)

*

Nebesna

« Отговор #1027 -: Март 09, 2009, 11:40:58 pm »
може и да сте прави .... ще видим - времето ще покаже  :)

Спри да говориш с нея на астрологична тематика. Тя никога няма да ти бъде съмишленик и вероятно се дразни, че имаш по-различни от нейните интереси. Говорете си на други теми. Все пак не си струва да зачерквате 18 годишно приятелство. С този Марс на Асцендента, тя ще продължи да спори и ще те накара да се почувстваш пораженец.

*

veshti4ka

« Отговор #1028 -: Март 09, 2009, 11:48:03 pm »
Слънце в първи дом и пораженец хахахаааааааааааа  ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #1029 -: Март 09, 2009, 11:50:23 pm »
Слънце в първи дом и пораженец хахахаааааааааааа  ;D ;D ;D ;D

Ами, аз го разбирам това за Слънцето в първи дом, ама тя едва ли ще го разбере,..... ако ме разбираш...

*

veshti4ka

« Отговор #1030 -: Март 09, 2009, 11:58:29 pm »
всъщност току що осъзнах, че не ми пука  ;D
или ме приема такава или не ... аз я приемам с всичко, освен в случаите когато ми се държи като настойник на малко олигофренче  >:(

а кажете вие мацки от форума - на Док намерих някои натали на хубави мацки, а вие искате ли натали на хубави мъжленца а  ;D ;D ;D ;D ;D

напишете ми само именцата им и да видя дали ги има в съкровищницата  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1031 -: Март 10, 2009, 08:20:23 am »
Откриха безсмъртно същество на Земята

Единственото безсмъртно същество на Земята, вероятно е медузата Turritopsis nutricula, която в диаметър е само 4-5 мм – уникално животно, което е в състояние да се подмладява, съобщават руски медии.

Обикновено медузите загиват след размножаването си, но Turritopsis може да се „връща“ от възрастния стадий на развитие към „детския“ стадий на полип. Теоретически, този цикъл може да се повтаря до безкрайност, което превръща това удивително същество потенциално безсмъртно. Тази разновидност на медузите е била открита в топли тропически води, но учените подозират, че видът съществува и в други региони. На биолозите са известни и „безсмъртни“ клетки, способни при благоприятни условия да се делят безкраен брой пъти. Към тях се отнасят, например, стволовите клетки.

*

veshti4ka

« Отговор #1032 -: Март 10, 2009, 08:37:18 am »
хааааа прилича на човече с шапка  ;D

*

Helo

« Отговор #1033 -: Март 11, 2009, 01:33:43 pm »
Квадратурата Меркурий-Нептун за психични отклонения ли говори?  ::)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1034 -: Март 11, 2009, 02:13:46 pm »

Още и някоя година и ще ти кажа.  :P  Имам си я в натала. Наскоро бях споделила, че откакто ми я задейства Уран, лудницата е пълна. Тъй, че нищо чудно.  ::) 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1035 -: Март 11, 2009, 02:58:35 pm »
 дава доста  развинтена фантазия, послъгване,  и в зависимост от дома и някои дарби- често пъти съм виждала  квадратура ( опозиция по- рядко) нептун- мекр  с лечителски способности на ръцете  особено
мерк е  странан планета - тя е  "вестоносеца на боговете" спрямо митологията, а нептун отговаря за невидимия  фин свят и двете можете да ги срещнете при  любовни отношения независимо от имперсоналността им по отношение на страстите
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Skarlet

« Отговор #1036 -: Март 11, 2009, 03:34:48 pm »

В здравословно отношение тази квадратура може да говори за психични проблеми,но е по-важно кои домове управляват двете планети,защото ако не засягат асцендента,6 и 12 домове,ще се прояви другаде.Може да донесе музикални и творчески дарби.Може да донесе и заблуди,страхове.Ако някоя от планетите управля 5 или 7 дом може да има любовни измами или неразбиратерства с партньорите или децата.Но много зависи от цялостната карта.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1037 -: Март 12, 2009, 09:04:34 pm »
Хей, колеги!
Най-сетне да изляза от сянката!
Току що приключих с превода на едни софтуъри. Чувството на лекота, което ме обзе, е НЕВЕРОЯТНО!
Тия 40 страници направо ми изпиха кръвта. Днес, към края на превода и оформлението, бе най-критичният ден. Пих успокоителни, зелен чай, ментов чай, после кафета, получавах сърцебиене, отварях прозореца на стаята да чувам хорски гласове (не бях излизала от 3 или 4 дни навън, освен за малко по работа или с кучетата), излизах на терасата да поема дълбоко въздух... Днес разбрах какво усещат хората, които искат да сложат край на живота си. Без майтап! Не мога да повярам, че приключих с този превод!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #1038 -: Март 12, 2009, 09:16:13 pm »
Лили, спокойно бе жена! не е редно заради едната работа да си прахосваш нервите - едва ли някой ще ти ги изплати!
като ходиш да разхождаш малките диванета си вземи чай от маточина /най-добре насипна изсушена билка, а не на пакетчета щото в тях може и сушен райграс да има  :-X /- ще те успокои и ще те вкара в пътя  :-* !!!

« Отговор #1039 -: Март 12, 2009, 11:18:19 pm »
Не знам дали заради ретро Венерата, но днес адреналинките танцуваха чарстон на черно-бял екран.  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.