На мен пък тази ретро Венера такъв номер ми изигра,че вчера ми идеше да се гръмна.Но бързо ми минава,пък и вече съм голямо момиче.Цяла седмица разнасях компютрите един по един на компютърния специалист,защото имах проблем с интернета.Първият ден,като го занесох единия,се оказа,че всичко му е наред.Вечерта го върнахме.Като го включихме,изгърмя и изгоря нещо вътре.На другия ден пак го закарахме-сменихме изгорялата част.Котарака ми поизял част от кабела,пак не щя да направи връзка.На третия ден занесохме и кабела,направиха нов.Вечерта пак не можа да включи нета.Оказа се,че с блутута сме вкарали вирус.Компютъра беше тотално "разстроен".В събота го върнахме в базата за ундурнайсти път.Дори нашия специалист не можа да му оправи настройките,та извика негов приятел да го оправи.Едва вчера вече го взех работещ.За времето,в което моя комп беше на ремонт,работих на компа на децата.Работа цяла седмица труд.Имам срокове,които обичам да изпълнявам.Но не би-компютърния техник решил да го преинсталира,никой не ми каза нищо,не ме попита нищо......и работата ми за цялата седмица отиде на вятъра.Плаках,плаках,вдигнах кръвното,писах снощи до 1 часа,за да мога да си спазя поне днешния срок.....и кво от това?Нищо не мога да променя.И да рива,и да не рива,файда няма.Ще наваксвам тепърва.Е....ла съм му м...та.