Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847725 Прегледи
Re: "Говорилня"
« Отговор #1040 -: Март 13, 2009, 09:08:06 am »
Хей, колеги!
Най-сетне да изляза от сянката

а аз се чудих къде зачезна.... :)
дишай свободно, пролет иде и живота е прекрасен,  :)
а любимците са верни приятелчета, аз моя кокер го гледах  15 години :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1041 -: Март 13, 2009, 05:03:55 pm »
Специален поздрав за приятелите от Астросайт.    :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1042 -: Март 13, 2009, 05:33:46 pm »
Специален поздрав за приятелите от Астросайт.    :)
това е един от най-красивите подаръци ,които съм получила в последно време!благодаря ти!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #1043 -: Март 13, 2009, 05:41:39 pm »
Хей, колеги!
Най-сетне да изляза от сянката!
Току що приключих с превода на едни софтуъри. Чувството на лекота, което ме обзе, е НЕВЕРОЯТНО!
Тия 40 страници направо ми изпиха кръвта. Днес, към края на превода и оформлението, бе най-критичният ден. Пих успокоителни, зелен чай, ментов чай, после кафета, получавах сърцебиене, отварях прозореца на стаята да чувам хорски гласове (не бях излизала от 3 или 4 дни навън, освен за малко по работа или с кучетата), излизах на терасата да поема дълбоко въздух... Днес разбрах какво усещат хората, които искат да сложат край на живота си. Без майтап! Не мога да повярам, че приключих с този превод!

И аз имах "самоубийствени" мисли, преди 8 месеца и ако не бях се върнала на старата работа, сигурно щях да се самоунищожа. Сега вече знам, че съм си по-мила. Такъв героизъм в мирно време не си заслужава за никакви пари.

*

Skarlet

« Отговор #1044 -: Март 15, 2009, 05:02:14 pm »
На мен пък тази ретро Венера такъв номер ми изигра,че вчера ми идеше да се гръмна.Но бързо ми минава,пък и вече съм голямо момиче.Цяла седмица разнасях компютрите един по един на компютърния специалист,защото имах проблем с интернета.Първият ден,като го занесох единия,се оказа,че всичко му е наред.Вечерта го върнахме.Като го включихме,изгърмя и изгоря нещо вътре.На другия ден пак го закарахме-сменихме изгорялата част.Котарака ми поизял част от кабела,пак не щя да направи връзка.На третия ден занесохме и кабела,направиха нов.Вечерта пак не можа да включи нета.Оказа се,че с блутута сме вкарали вирус.Компютъра беше тотално "разстроен".В събота го върнахме в базата за ундурнайсти път.Дори нашия специалист не можа да му оправи настройките,та извика негов приятел да го оправи.Едва вчера вече го взех работещ.За времето,в което моя комп беше на ремонт,работих на компа на децата.Работа цяла седмица труд.Имам срокове,които обичам да изпълнявам.Но не би-компютърния техник решил да го преинсталира,никой не ми каза нищо,не ме попита нищо......и работата ми за цялата седмица отиде на вятъра.Плаках,плаках,вдигнах кръвното,писах снощи до 1 часа,за да мога да си спазя поне днешния срок.....и кво от това?Нищо не мога да променя.И да рива,и да не рива,файда няма.Ще наваксвам тепърва.Е....ла съм му м...та. :'(

*

Nebesna

« Отговор #1045 -: Март 15, 2009, 05:28:57 pm »
Скарлет, съжалявам за твоите премеждия. Обаче що си мислиш, че е от ретро Венерата. Тези дни Слънцето в Риби беше в точен съвпад с Уран и задвижи мунданната опозиция Сатурн-Уран. Аз съм забелязала, че всеки път, когато Слънцето или луната правят неблагоприятни аспекти с Уран, имам проблем с комютърните технологии.

*

Инти

• 2068
« Отговор #1046 -: Март 15, 2009, 05:40:32 pm »
Наскоро в темата за  ретро Венера постнах инфо, и там пише че може да ги забърка такива, че да е по-зле и от Ретро Меркурий, ти все пак погледни последния или Уран да не са ти засегнати някъде.

« Отговор #1047 -: Март 15, 2009, 05:41:45 pm »
А нощес съседите над мен, които иначе не са особено шумни, решиха да пеят караоке и като започнаха в 23,30 та изкараха до 3,00 ч. Няма лошо, но аз бях в събота на работа и умирах за малко сън. Имах чувството, че вътрешностите ми подскачаха.  :'(  :'(  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #1048 -: Март 15, 2009, 07:48:21 pm »
Скарлет, съжалявам за твоите премеждия. Обаче що си мислиш, че е от ретро Венерата. Тези дни Слънцето в Риби беше в точен съвпад с Уран и задвижи мунданната опозиция Сатурн-Уран. Аз съм забелязала, че всеки път, когато Слънцето или луната правят неблагоприятни аспекти с Уран, имам проблем с комютърните технологии.
  Освен,че Венера ми транзитира през 6 дом,няма нито един точен аспект-отминал съвпад с Луната/упр. на МЦ/ и предстоящи квадратури към стелиума ми в Рак/но те са на 21,26 и 29 градуса в Рак/.Аууууу,сега ми светна-единствения точен аспект е със Сатурн в Козирог. ::) Иначе прави тригон към Урана ми.Мина ми вече.По-добре,че засегна работата ми,а не здравето.Въпреки,че така се тресох снощи,че нямаше начин да не вдигна кръвното.При мен хипертонията си е заложена наследствено-Уран ми е на 19 градуса в Лъв и се свързва с хипертония.Майка ми също беше хипертоничка и с исхемична болест.Но и живота ми не е от спокойните. ;D

« Отговор #1049 -: Март 15, 2009, 08:13:16 pm »
Тази вечер от 20 ч по Нова е финалът на "Мис България 2009". Не знам дали е на живо, но с тя ретро Венера май пак ще ни е крива.  :D

два часа по-късно...

Ох, не ми харесва тази, който уж зрителите избраха. Повече ми хареса Елица от Две могили нищо, че ушите й баха като на Чибурашка. Много по-изящно създание изглеждаше!
« Последна редакция: Март 15, 2009, 11:14:15 pm от Aurora Borealis »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1050 -: Март 15, 2009, 11:23:57 pm »
два часа по-късно...
Ох, не ми харесва тази, който уж зрителите избраха.

Всъщност знаеш ли какво щях да напиша първосигнално "по овенски", след като ти съобщи за конкурса и ретро Венера? Но се въздържах, нали трябва да сме по-тактични.  :-[ Та щях да пиша, че сигурно ще изберат най-грозната.  ;D Или, ако трябва да го перифразираме, че първенството на избраната миска "по красота" може да бъде поставено под въпрос...  :D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1051 -: Март 15, 2009, 11:39:12 pm »
Ето ги хубавиците.  ;D http://www.radiojoy.net/index.php?option=com_morfeoshow&task=view&gallery=2&Itemid=78

и победителката Антония Петрова от Перник http://blitz.bg/news/article/39896

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1052 -: Март 15, 2009, 11:41:37 pm »
Я да видим...
Не съм гледала конкурса...
Рядко включвам телевизора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1053 -: Март 15, 2009, 11:45:34 pm »
Видях ги.
В интерес на истината, никоя от тях не ми харесва. Нямат финес никакъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #1054 -: Март 20, 2009, 07:24:19 pm »
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

Аз нямам стих за Пролетта,
защото щом е пролет,
живея смело - не творя.
Душата ми е полет.

Забравя моята ръка
за листа и молива,
открила бисерна река
в коси на самодива –
красива, с рокля от цветя,
ухаеща на роза,
зовяща всички сетива
да я превърна в проза,
в сказание за чудеса;
за радост и тревога;
за ласките на любовта;
за слънчевия огън
от сливането на тела
и допира на устни,
събудени за топлина
и раждащи изкуство,
по-съвършено от стиха,
от музика по-чисто.

Аз нямам стих за пролетта,
защото Я обичам.

*

Skarlet

« Отговор #1055 -: Март 20, 2009, 07:43:01 pm »
Видях ги.
В интерес на истината, никоя от тях не ми харесва. Нямат финес никакъв.

Аз не ги виждам много хубаво,малко са размазани на снимките,но и аз първосигнално си задържах погледа върху Габриела от Варна.Не мога да дам мнение,защото не съм гледала конкурса,но мисля,че хубавите момичета просто не участват в конкурсите.

Честита пролет и от мен!    ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1056 -: Март 20, 2009, 09:36:33 pm »
Конкурсите за красота са нещо много интересно, защото критерия за красота е променливо понятие. Аз го гледах от самото начало и наистина имаш мого по-хубави лицаот Антония, забележете лица....Но според мен избраната вече миска има най- стегнато тяло и се движеше най- добре.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1057 -: Март 20, 2009, 09:39:37 pm »
ми така като правят конкурс за красота на ретро Венера Овен
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #1058 -: Март 20, 2009, 10:32:46 pm »
ми така като правят конкурс за красота на ретро Венера Овен

хахаааааааааааааа освен рогати грозила - друго немаааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  абе тоя дзвер дето са го избрали - от кой зоопарк са го забърсали  :o :o :o  днес я видях за сефте и тая вечер кошмари ще сънувам  >:(

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1059 -: Март 20, 2009, 10:45:34 pm »
А бе не е лошо мимичето, но ми се вижда нещо енергийно изсмукана. Уморена е, нали знаете коя жена е хубава ? Свежата  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!