Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850881 Прегледи
Re: "Говорилня"
« Отговор #1220 -: Април 01, 2009, 07:54:41 pm »
До сега не съм виждала човек със Сатурн на АС или Козирог на АС да младее. На мен докато бях студентка новодошлите хора в живота ми ме питаха - "ти кой клас си?" , а съм средно статичстически ръст /168 см и тогава 52-3 кг/ Сега съм на 35 и ми дават 25  :P Е, да то аз съм Везни, а те нямат възраст  :P  :P  :P
« Последна редакция: Април 01, 2009, 08:00:20 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #1221 -: Април 01, 2009, 07:59:13 pm »
Аурорче бре кви 168кг бе душо :o :o :o :o :o :o   ти на туй ли му викаш средностатистическо а хахахахааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

п.с. разбрах че става въпрос за ръст де ама ми е смешно кат бързаме кви щуротии пишем  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1222 -: Април 01, 2009, 08:01:48 pm »
До сега не съм виждала човек със Сатурн на АС или Козирог на АС да младее.

Аз ще ти покажа............като се запознаем. ;D
Все пак важен е и гена и начина на живот, дори облеклото.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #1223 -: Април 01, 2009, 08:02:20 pm »
Аурорче бре кви 168кг бе душо :o :o :o :o :o :o   ти на туй ли му викаш средностатистическо а хахахахааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

п.с. разбрах че става въпрос за ръст де ама ми е смешно кат бързаме кви щуротии пишем  ;D ;D ;D ;D ;D

умрях от смях! ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1224 -: Април 01, 2009, 08:16:11 pm »
ааааааааа тъй ли била работата - ха наздраве и от мен тогава  ;D ;D ;D

и да се похваля кво правих досега  ;D ;D ;D ;D  - домашни солетки  :P ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1225 -: Април 01, 2009, 08:52:14 pm »
Ох, Вещичке, недей в такъв едър план бе, душо. Ще ти схрускам солетките.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #1226 -: Април 01, 2009, 08:55:32 pm »
мииииииииииииииииии Лили, те малките диванета вече оплюскаха абсолютно всичко  >:( :( :'(   взеха чинията в тяхната стая и не знам дали е останало нещо за мен  :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1227 -: Април 01, 2009, 08:56:43 pm »
Така ли? Само тази снимка ли остана за спомен?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1228 -: Април 01, 2009, 09:04:11 pm »
сатурн мила ,за него си чела....,като остаряваш изглеждаш все по-млада и по-млада...

И при мен е така.Като бях на 18год ме мислеха за 25 год,а сега почти на 30,никой не ми дава повече от 25г ::) ::) ::).Погледнато така съм много благодарна на Сатурн.
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

veshti4ka

« Отговор #1229 -: Април 01, 2009, 09:05:44 pm »
е поне има спомен  ;D ;D ;D ;D ;D ;D   между другото смятам да променя оригиналната рецепта, щото така не ми се нрави  ;D ;D ;D ;D

абе що не направим една тема за рачешките луници и да пускаме рецепти и да се обменя опит на едно от любимите полета на действие на Луната в рак - кухнята  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1230 -: Април 01, 2009, 09:13:48 pm »
абе що не направим една тема за рачешките луници и да пускаме рецепти и да се обменя опит на едно от любимите полета на действие на Луната в рак - кухнята

Хахаха, ще ви споделям с какво обичам да си мажа филийките  ;D
(поради хронична липса на време, а напоследък и желание за готвене).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #1231 -: Април 01, 2009, 09:16:17 pm »
ееееееее стига деееееееееее - обзалагам се, че като се фанеш готвиш перфектно  :P  не мож се излага Луната ти все пак... а друг е въпроса, че нямаш време и те мързи  ;D

и мен ме мързи много, но понякога се впускам в кухнята с часове  ;D

*

Skarlet

« Отговор #1232 -: Април 01, 2009, 10:19:15 pm »
абе що не направим една тема за рачешките луници и да пускаме рецепти и да се обменя опит на едно от любимите полета на действие на Луната в рак - кухнята  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D  Стига с тези Раци,че ще ги сънувам вече.

*

Helo

« Отговор #1233 -: Април 01, 2009, 10:23:32 pm »
А Луната в Стрелец умее ли да готви или придпочита да яде?  ;D  ::)  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1234 -: Април 01, 2009, 10:44:49 pm »

;D ;D ;D ;D ;D  Стига с тези Раци,че ще ги сънувам вече.

Скарлеткааааааааа, варени рачета в биричка с изстудена биричка... мммм и аз ги сънувам да ти кажа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #1235 -: Април 01, 2009, 11:05:28 pm »
Скарлеткааааааааа, варени рачета в биричка с изстудена биричка... мммм и аз ги сънувам да ти кажа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  Като дойда,ще ти направя салатка от рачета със студена биричка.Ииииии......там,край морето,там,край морето,ти ми каза две слова,там,край морето....... :D :D :D :P :P :P

*

Helo

« Отговор #1236 -: Април 02, 2009, 12:33:09 am »
Ще ти го пратя като лична бележка, днес след 22 ч., че пак ще меобвинят за off topic, защото това е говорилнята, не е за сериозни хороскопи. :)

Чудя се дали ще ми изпратиш нещо или те мързи?  ;D  ;)  ;D

*

crazy_666_999

« Отговор #1237 -: Април 02, 2009, 11:42:19 pm »
Преди няколко седмици сънувах сестра ми,която е бременна в момента.В съня ми тя отиваше към болницата имаше някакъв голям проблем с бебето.Майка ми я попита защо не ни е казала а тя отвърна че не иска да ни притеснява.И днес и звъним и тя казва че в болницата и открили че има резус фактор :'( :(Меко казано е че съм отчаяна :(И ядосана на некомпетентността на бг. лекарите.Не зная как така и дават шибаните дипломи като е очевадно колко некадърни са >:(Още след като роди първия ми племенник е трябвало да и бият ваксина а глупаците не са направили нищо и сега не искат да се наемат.Как може да има такива олигофрени не знам >:(

*

Nebesna

« Отговор #1238 -: Април 02, 2009, 11:50:50 pm »
Преди няколко седмици сънувах сестра ми,която е бременна в момента.В съня ми тя отиваше към болницата имаше някакъв голям проблем с бебето.Майка ми я попита защо не ни е казала а тя отвърна че не иска да ни притеснява.И днес и звъним и тя казва че в болницата и открили че има резус фактор :'( :(Меко казано е че съм отчаяна :(И ядосана на некомпетентността на бг. лекарите.Не зная как така и дават шибаните дипломи като е очевадно колко некадърни са >:(Още след като роди първия ми племенник е трябвало да и бият ваксина а глупаците не са направили нищо и сега не искат да се наемат.Как може да има такива олигофрени не знам >:(

Чакай малко, сега! Тука нещо не си разбрала. Около 90% от населението има Резус фактор в кръвта си. Тези, които нямат, се наричат Резус - отрицателни. Ако сестра ти има Резус фактор, какъв е проблема?

Ето как стоят нещата.
Майка - положителна; бебе-положително - няма проблем
Майка положителна - бебе отрицателно - няма проблем
Майка отрицателна - бебе положително. Организмът на майката започва да произвежда антитела срещу Резус-факторав кръвта на бебето, защото го възприема като чужд белтък и започва да го отхвърля. В такива случаи до 24 ч. след раждането трябва да се смени кръвта на бебето и ако е възможномайката да не забременява втори път.

Проблемът е, ако тя няма R-factor, а бебето - има (унаследен от бащата). За пръв път чувам да има вааксина срещу това.

« Отговор #1239 -: Април 02, 2009, 11:56:34 pm »
Да, има такава инжекция. Бие се до 72 часа след раждането. И забременява и ражда като пушка отново!