НЕ СЪМ СЪГЛАСНА , ЧЕ ДУХА Е ЗА БИТКИ И СИНИНИ ,за борби.уроците са за това , да се усвояват и то по най-успешния начин.не върви да говориш за астрология и КЕНЕФ , малко в повече от грубо звучи....не говорим за венера,марс ,луна,слънце ,говоря за точните транзити на планетите ,които наричам тежкари.
а по въпроса за духовното израстване ,ще ти кажа ,че ДУХОВНО ИЗРАСТНАЛИЯ ЧОВЕК И ДУША НЕ ПАРАДИРА С ТОВА , езотериката не е за всеки-тя не е посредственна и е много ,ама много многолика.всеки има своят път и своя начин на усвояване на кармичните си ЗАДАЧИ и уроци.всеки има и своя избор.
точно това е един урок -да имаш тр.марс в съвпад с уран като пример и да вървиш с/у се бе си и другия с които ще осъществиш сблъсака. ;Dтова е инат , а не урок.планетата,която ни учи и ни дава свойте уроци е сатурн , там са търпението и смирението....и това не от достолепните 44год. , не от опита , а от уроците.предполага се , че живелите повече от нас имат не само по-голям опит ,но и са имали времето да усвоят повече уроци.
за какво ползваш астрологията , ако не е тайна?
и защо следва да си гледаш картата всеки ден ,след като знаеш , че уран ,плутон , нептун се движат бавно и плавно през картата ти.....,и ако има съвпад има сблъсък на интереси.....
много са малко истинските ясновидци и хора на които ИМ Е ДАДЕНО ДА ПОСОЧВАТ ПЪТЯ.
А ЧЕ НАУКАТА Е НАРКОТИК ЗАВИСИМОСТ И КАКТО ИСКАШ ТАКА ДА Я НАРЕЧЕШ Е ТВОЕ МНЕНИЕ!ТЯ Е НАУКА ОТ КОЯТО ТРЪГВАТ МНОГО ДРУГИ И СЛЕДВА ДА СЕ УЧИ ПОСТОЯННО.ТЯ СЪЩО ЕВОЛЮИРА ,КАКТО И КОСМОСА.....

на 44 аз искам да кажа ,че не мога да се ЗАБЛУЖДАВАМ , че болката ,която съм можела да избегна е била духовно израстване....можеше да бъде израстване без тези излишни неща...,просто и аз като теб бях самонадеяна и си мислех ,че всичко дето хвърчи се ядеее,да ама не!