Мия, разбирам отношението ти към това което съм писала, но има различни видове сънища. този описания сън, е... хъммм как да го кажа... не е свързан с личната ми вибрация. не зная дали изобщо ме разбираш какво искам да кажа. всеки човек си е отделна духовна същност и когато се научиш да разчиташ тайните знаци на собствената си интуиция тогава може би ще разбереш какво имам в предвид. специално този сън и другите, които са били със същият оттенък не касаят личната ми вибрация, което ще рече че не касаят мен. не забравяй /ако си го прочела цялото/, че аз бях наблюдател там,а не участник. това не е свързано с мен и личният ми живот. затова и се стресирам от такива неща, защото ако касаят мен определено получават голяма доза "майната им"
и определено трусовете в личният ми живот ги подминавам и ги преживявам много по-лесно отколкото други неща
затова и не публикувам в подфорум "сънища" щото съм достатъчно зряла същност за да успявам да си ги тълкувам сама..
Не,миличка,не ме разбирай погрешно,в никакъв случай не искам да споря с теб.Просто ми се струва,че го тълкуваш доста глобално,а за мен сънищата са нещо лично.Дали си участник или не,ти си свидетел и няма как да не го съпреживееш събитието,каквото и да е то-хубаво или лошо.
Така,че отново се връщам на първоначалната си теза,че този сън е свързан с теб,независимо каква роля заемаш в него.Може и в действителността да го преживееш като свидетел.Това го казвам от моя личен опит и наблюдения.
Другият вариант е,както казваш ти-като човек с отделна духовна същност,да имаш някакви по-развити от другите хора способности,за да го разглеждаш този твой сън толкова мащабно и отнасящ се за всички хора по Земята.
В момента просто коментираме ситуацията,разбираш ме,нали...

Относно апокалисиса въобще не ме интересува и е последното нещо,за което мога да мисля и да се обременявам допълнително.

За него се говори откакто свят светува...