Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850745 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #1660 -: Май 24, 2009, 12:00:17 am »
Всяка планета на асцендента дава допълнителна окраска. Ако пък е в различен от асцендента знак,става още по-интересно и труден за  разпознаване. Аз съм същия екземпляр.

Питам, понеже водя спор с един човек, който упорито твърди, че асцендентът ми е Скорпион, а всъщност той е Везни.

Но, в Първи дом имам Марс и Сатурн, като и двете планети са в Скорпион, но са ретроградни. Аз му казвам, че и тези планети влияят на външността и не ми пречат да съм с асцендент Везни, ама той упорито си настоява.

Човекът, с когото споря твърди, че асцендентът ми е Скорпион, защото имам по-широко лице и по-пухкави бузи и защото носът ми бил дълъг и остър.

Но и Слънце в Телец - каквото е моето, също дава по-широко лице, нали така.

Вие какво мислите по въпроса?

« Последна редакция: Май 24, 2009, 12:10:28 am от Helo »

*

Skarlet

« Отговор #1661 -: Май 24, 2009, 12:17:21 am »
Кажи му да го д.... твоя познат. Извинявай,но се ядосах,докато писах в темата за директния Сатурн и това,което изживях преди време,та съм яхнала метлата. Асцендента ти си е Везни,но и Марс и Плутон си дават допълнителна окраска на външността ти.Везните ако не са красиви,поне са чаровни.Може да имат и трапчинки/аз имам/. Марс и Плутон в 1 дом в Скорпион могат да ти дадат тъмни коси и очи, по-остър поглед,здраво тяло.Някои дори са по-ниски,а мъжете със здрави вратове.Имах един познат с асц. Скорпион,който като ме погледнеше,сякаш бях отворена книга-минаваш през мееен.  ;D Плутон в 1 дом дава много сила и магнетизъм,заедно с Марс.Не знам спортуваш ли нещо? Можеш да плуваш,например.Притежаваш много сила и енергия,интуиция.

*

Helo

« Отговор #1662 -: Май 24, 2009, 12:20:21 am »
Кажи му да го д.... твоя познат. Извинявай,но се ядосах,докато писах в темата за директния Сатурн и това,което изживях преди време,та съм яхнала метлата. Асцендента ти си е Везни,но и Марс и Плутон си дават допълнителна окраска на външността ти.Везните ако не са красиви,поне са чаровни.Може да имат и трапчинки/аз имам/. Марс и Плутон в 1 дом в Скорпион могат да ти дадат тъмни коси и очи, по-остър поглед,здраво тяло.Някои дори са по-ниски,а мъжете със здрави вратове.Имах един познат с асц. Скорпион,който като ме погледнеше,сякаш бях отворена книга-минаваш през мееен.  ;D Плутон в 1 дом дава много сила и магнетизъм,заедно с Марс.Не знам спортуваш ли нещо? Можеш да плуваш,например.Притежаваш много сила и енергия,интуиция.

Съжалявам, но се обърках. Не Плутон, а Сатурн в Скорпион ми е в Първи дом.

Марс и Сатурн в Скорпион плюс това, че са ретроградни.

*

Skarlet

« Отговор #1663 -: Май 24, 2009, 12:26:49 am »
Случва се,какво да правиш-ретро Меркурий.Сатурн в 1 дом дава по-кокалесто и слабо тяло.Дори може човек по-дълго да изглежда младолик.Но това зависи и от други неща.Така наизуст трудно се определя.Тълкуванията на планетите по домове и знаци ги има навсякъде.Ако ти е интересно,купи си книжки,но мисля че и нета има много инфо.
« Последна редакция: Май 24, 2009, 12:34:32 am от Скарлет »

*

Helo

« Отговор #1664 -: Май 24, 2009, 12:30:56 am »
Случва се,какво да правиш-ратро Меркурий.Сатурн в 1 дом дава по-кокалесто и слабо тяло.Дори може човек по-дълго да изглежда младолик.Но това зависи и от други неща.Така наизуст трудно се определя.Тълкуванията на планетите по домове и знаци ги има навсякъде.Ако ти е интересно,купи си книжки,но мисля че и нета има много инфо.

Аз съм чела от нета информация за това, ама все пак.

Ще ти покажа снимката си, ако искаш да определиш влиянието на планетите, но не копирайте поста ми, че после ще изтрия снимката. Тоз Сатурн определено ми дава младоликост.
« Последна редакция: Май 24, 2009, 12:51:17 am от Helo »

*

Skarlet

« Отговор #1665 -: Май 24, 2009, 12:32:56 am »
Ми,да,имаш си излъчването на Везни с привкус на Скорпион.А нисичка ли си? Представях си те точно такава.  ;D

*

Helo

« Отговор #1666 -: Май 24, 2009, 12:37:03 am »
Ми,да,имаш си излъчването на Везни с привкус на Скорпион.А нисичка ли си? Представях си те точно такава.  ;D

Значи съм с асцендент Везни, ама и Скорпионско влияние от планетите в Първи дом?  ;D

И аз това разправям на моя познат, ама той е много упорит.
Затова исках да попитам и други хора, които се интересуват от астрология.
« Последна редакция: Май 24, 2009, 12:52:36 am от Helo »

*

Skarlet

« Отговор #1667 -: Май 24, 2009, 12:39:06 am »
Да,това значи точно.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1668 -: Май 24, 2009, 09:23:47 am »
леле мале снощи отново сънувах катаклизми и чудесии. събудих се към 2 и трудно успях да заспя  :(  много често сънувам огромни вълни, които заливат града /знаете, че живея на морето/... снощи пак беше така: аз и щерката сме на плаж и сме във водата на малки надуваеми дюшечета. лежим си и се кефим на водата и слънцето и в един момент огромни вълни тръгват някъде зад нас, заобикалят ни и заливат всичко живо. успяхме някак да излезем от морето и хукнахме по някъв баир нагоре. като поглеждам надолу - вълни, земетресения, пушек... бррр пак настръхвам като се сетя  :( 

не го пускам в съновника, щото не ми трябва тълкуване... просто ми е интересно дали и вие сънувате такива неща - бедствия и т.н.  :(  доста книги съм прочела на разни теми и навсякъде има едно и също нещо - с приближаването на 2012 все повече хора ще започнат да сънуват тези промени, които ще станат тогава... а сега и се сещам една реплика на Скарлетка от преди доста време: "според мен в доста карти има индикации за катаклизми и ми се струва, че може би ще има някакъв голям катаклизъм" - май не го цитирам правилно и точно, но в общи линии е това. Скарлетка кат се събуди ще ме поправи ако греша  :P

*

Skarlet

« Отговор #1669 -: Май 24, 2009, 10:01:02 am »
Айде,не се втелявай толкоз! Ако всеки кошмар,който сънуваме се сбъдва,досега да ни няма.Аз не си спомням какво съм казала точно,но не мисля,че тия катаклизми ще бъдат сега.Може  следващите поколения да го преживеят.Това не може никой със сигурност да го каже.Сега е Новолуние и е нормално да сънуваш повече,а пък страховете ти проектират подобни сънища.Дишай спокойно.

*

Skarlet

« Отговор #1670 -: Май 24, 2009, 10:02:42 am »
И Скарлетка днес ще си развали лунната диета май.Отивам да празнувам ден ден на чист въздух и барбекю на съпруга.Честит ви празник на бългаската писменост и култура!  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1671 -: Май 24, 2009, 01:35:46 pm »
Някои от сънищата са предсказателни,но това не означава,че ще се сбъдне точно това,което сме сънували.Просто случката,усещането,което ни създава,хората и предметите,които виждаме,ги разглеждаме като символи и се опитваме да ги разшифроваме.Това го казвам във връзка със съня за природното бедствие или апокалипсиса.
Преди,доста често сънувах и аз подобни сънища.За мен лично,по-късно се оказаха предвестник на лоши събития,които в действителността се стовариха върху мен и ги изживях като лично бедствие.По подобен начин- море,вълни,черни облаци,студ,който съм усещала чак до треперене.Важен е финала на съня.
Друг път съм сънувала слънчево време,спокойно море,как изкачвам височина и стигам до горе.Тогава са ми се случвали доста положителни и неочаквани за мен събития.
Според мен това,което си сънувала едва ли е свързано с 2012 година. ;)

*

veshti4ka

« Отговор #1672 -: Май 24, 2009, 01:46:10 pm »
Мия, разбирам отношението ти към това което съм писала, но има различни видове сънища. този описания сън, е... хъммм как да го кажа... не е свързан с личната ми вибрация. не зная дали изобщо ме разбираш какво искам да кажа. всеки човек си е отделна духовна същност и когато се научиш да разчиташ тайните знаци на собствената си интуиция тогава може би ще разбереш какво имам в предвид. специално този сън и другите, които са били със същият оттенък не касаят личната ми вибрация, което ще рече че не касаят мен. не забравяй /ако си го прочела цялото/, че аз бях наблюдател там,а не участник. това не е свързано с мен и личният ми живот. затова и се стресирам от такива неща, защото ако касаят мен определено получават голяма доза "майната им"  ;D  и определено трусовете в личният ми живот ги подминавам и ги преживявам много по-лесно отколкото други неща  ;)  затова и не публикувам в подфорум "сънища" щото съм достатъчно зряла същност за да успявам да си ги тълкувам сама..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1673 -: Май 24, 2009, 01:50:10 pm »
Между другото преди доста сънувах.Имала съм сънища,чийто символи са се сбъдвали с поразителна точност.Дори по едно време умишлено си ги записвах и следях след време какво ще се случи.Имам няколко,които помня и може би никога няма да забравя,защото са свързани със незабравими събития,случили се в живота ми след това.Те са били толкова истински,толкова цветни,изпълвали са ме с блаженство-църкви,светци,цветя,природа.Сещам се за тях до ден-днешен със задоволство.
А майка ми е сънувала покойната баба Ванга и е говорила за мен,но за съжаление не е успяла да я изслуша докрай,защото точното тогава гледаше болна баба ми и тя я е събудила.Какво ли е искала още да и каже,до ден днешен се питаме... ???

« Последна редакция: Май 24, 2009, 05:02:05 pm от Мia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1674 -: Май 24, 2009, 02:12:32 pm »
Мия, разбирам отношението ти към това което съм писала, но има различни видове сънища. този описания сън, е... хъммм как да го кажа... не е свързан с личната ми вибрация. не зная дали изобщо ме разбираш какво искам да кажа. всеки човек си е отделна духовна същност и когато се научиш да разчиташ тайните знаци на собствената си интуиция тогава може би ще разбереш какво имам в предвид. специално този сън и другите, които са били със същият оттенък не касаят личната ми вибрация, което ще рече че не касаят мен. не забравяй /ако си го прочела цялото/, че аз бях наблюдател там,а не участник. това не е свързано с мен и личният ми живот. затова и се стресирам от такива неща, защото ако касаят мен определено получават голяма доза "майната им"  ;D  и определено трусовете в личният ми живот ги подминавам и ги преживявам много по-лесно отколкото други неща  ;)  затова и не публикувам в подфорум "сънища" щото съм достатъчно зряла същност за да успявам да си ги тълкувам сама..
Не,миличка,не ме разбирай погрешно,в никакъв случай не искам да споря с теб.Просто ми се струва,че го тълкуваш доста глобално,а за мен сънищата са нещо лично.Дали си участник или не,ти си свидетел и няма как да не го съпреживееш събитието,каквото и да е то-хубаво или лошо.
Така,че отново се връщам на първоначалната си теза,че този сън е свързан с теб,независимо каква роля заемаш в него.Може и в действителността да го преживееш като свидетел.Това го казвам от моя личен опит и наблюдения.
Другият вариант е,както казваш ти-като човек с отделна духовна същност,да имаш някакви по-развити от другите хора способности,за да го разглеждаш този твой сън толкова мащабно и отнасящ се за всички хора по Земята.
В момента просто коментираме ситуацията,разбираш ме,нали... :)
Относно апокалисиса въобще не ме интересува и е последното нещо,за което мога да мисля и да се обременявам допълнително. ;D ;D ;D
За него се говори откакто свят светува... ;)
« Последна редакция: Май 24, 2009, 04:49:39 pm от Мia21 »

« Отговор #1675 -: Май 24, 2009, 03:16:14 pm »
Дайте го хороскопа на това море да го видим! :))

*

veshti4ka

« Отговор #1676 -: Май 24, 2009, 03:23:24 pm »
че откъде да ти го изкопам хороскопа на Черно море бре  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1677 -: Май 24, 2009, 03:49:45 pm »
За протокола-аз също живея на морето.Дори го гледам от терасата ми. ;D ;D ;D
Но хороскоп не мога да дам. ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1678 -: Май 24, 2009, 04:05:47 pm »
Така,че отново се връщам на първоначалната си теза,че този сън е свързан с теб,независимо каква роля заемаш в него.Това го казвам от моя личен опит и наблюдения.
Другият вариант е,както казваш ти-като човек с отделна духовна същност,да имаш някакви по-развити от другите хора способности,за да го разглеждаш този твой сън толкова мащабно и отнасящ се за всички хора по Земята.
В момента просто коментираме ситуацията,разбираш ме,нали... :)
Относно апокалисиса въобще не ме интересува и е последното нещо,за което мога да мисля и да се обременявам допълнително. ;D ;D ;D
За него се говори откакто свят светува... ;)

уф явно не разбираш за какво говоря... а и нямам толкова много време да се впускам в обяснения. едва ли имам по-развити способности от другите - поне не съм ги забелязала или пък усетила  ;D ;D ;D  просто имам по-различно мислене и по-различен поглед върху нещата.  а относно апокалипсис или катаклизми и аз не се тровя изобщо - каквото е писано ще стане и който иска ще го разбере... само искам едно да запомниш: СЛУЧАЙНИ НЕЩА НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА И НЯМА ДА ИМА!

аз приключих по тази тема  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #1679 -: Май 24, 2009, 04:12:13 pm »

уф явно не разбираш за какво говоря... а и нямам толкова много време да се впускам в обяснения. едва ли имам по-развити способности от другите - поне не съм ги забелязала или пък усетила  ;D ;D ;D  просто имам по-различно мислене и по-различен поглед върху нещата.  а относно апокалипсис или катаклизми и аз не се тровя изобщо - каквото е писано ще стане и който иска ще го разбере... само искам едно да запомниш: СЛУЧАЙНИ НЕЩА НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА И НЯМА ДА ИМА!

аз приключих по тази тема  :P

Богато въображение и фантазия ...имаш най-вероятно :)