Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848861 Прегледи
*

veshti4ka

Re:"Говорилня"
« Отговор #1680 -: Май 24, 2009, 04:20:14 pm »
Богато въображение и фантазия ...имаш най-вероятно :)

щом така смяташ  ;D  коя съм аз, че да споря  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1681 -: Май 24, 2009, 04:30:40 pm »
леле мале снощи отново сънувах катаклизми и чудесии. събудих се към 2 и трудно успях да заспя  :(  много често сънувам огромни вълни, които заливат града /знаете, че живея на морето/... снощи пак беше така: аз и щерката сме на плаж и сме във водата на малки надуваеми дюшечета. лежим си и се кефим на водата и слънцето и в един момент огромни вълни тръгват някъде зад нас, заобикалят ни и заливат всичко живо. успяхме някак да излезем от морето и хукнахме по някъв баир нагоре. като поглеждам надолу - вълни, земетресения, пушек... бррр пак настръхвам като се сетя  :( 

не го пускам в съновника, щото не ми трябва тълкуване... просто ми е интересно дали и вие сънувате такива неща - бедствия и т.н.  :(  доста книги съм прочела на разни теми и навсякъде има едно и също нещо - с приближаването на 2012 все повече хора ще започнат да сънуват тези промени, които ще станат тогава... а сега и се сещам една реплика на Скарлетка от преди доста време: "според мен в доста карти има индикации за катаклизми и ми се струва, че може би ще има някакъв голям катаклизъм" - май не го цитирам правилно и точно, но в общи линии е това. Скарлетка кат се събуди ще ме поправи ако греша  :P

Не ги разбирам аз тези работи... :)
Освен ако този сън не го е сънувал Далай Лама,за да има чак такава предсказателна стойност за всички.Явно се опираш на това,което си чела в книгите и си цитирала по-горе.Ама то колкото хора,толкова и мнения.Никой не знае какво ни чака,само можем да гадаем.По-склонна съм да го повярвам,ако по-някакъв начин е отразено в хороскопите на голям кръг от хора,ама че аз и ти сме сънували някакъв сън,едва ли... :)
Този сън съм го сънувала преди десет години,баба ми също,сигурно внуците ми и правнуците ми също ще го сънуват.
Само оня от горе знае кога ще се случи,а че все някога ще се случи,го знаем прекрасно всички.
Ама хайде спираме,че и на мен ми доскуча тази тема.То е ясно,че не можем да стигнем до консенсус по този въпрос. :)

*

Nebesna

« Отговор #1682 -: Май 24, 2009, 04:49:19 pm »
Вещичке, с транзитен Нептун на Асцендента, мило, е напълно нормално да сънуваш подобни наводнения. Когато бях на 12 години и на мен тр. Нептун ми беше на асцендента и непрекъснато сънувах водни сънища, къде приятни, къде не. Сънищата ми повече от всякога бяха свързани с морето и водата.

За прогнозиране на наводнения в астрологията, се проследява движението на транзитния Нептун в мунданната карта. Нептун влиза на трон в Риби в средата на 2011г. Нептун ще стои в Риби дълго време. Възможно е да прииждат реки и да има наводнения в нашата страна (все пак ние сме страна, богата на реки). При новолуние, правещо акпект с тр. Нептун и засягащо чувствителна точка от картата на някоя държава е възможно да има и цунами - явление, което не е характерно обаче за района на Черно море.

*

veshti4ka

« Отговор #1683 -: Май 24, 2009, 04:59:03 pm »
Вещичке, с транзитен Нептун на Асцендента, мило, е напълно нормално да сънуваш подобни наводнения. Когато бях на 12 години и на мен тр. Нептун ми беше на асцендента и непрекъснато сънувах водни сънища, къде приятни, къде не. Сънищата ми повече от всякога бяха свързани с морето и водата.

За прогнозиране на наводнения в астрологията, се проследява движението на транзитния Нептун в мунданната карта. Нептун влиза на трон в Риби в средата на 2011г. Нептун ще стои в Риби дълго време. Възможно е да прииждат реки и да има наводнения в нашата страна (все пак ние сме страна, богата на реки). При новолуние, правещо акпект с тр. Нептун и засягащо чувствителна точка от картата на някоя държава е възможно да има и цунами - явление, което не е характерно обаче за района на Черно море.

бе не е от това бре. ти кво си мислиш, че не съм го отчела ли. този сън в различни вариации го сънувам от около 5 години насам и никога не е касаел мен  ;)  затова тази потаряемост я приемам за нещо друго, а не фактор от личният ми живот...

за Нептун кво да ти кажа, докато се мандахерцаше из 12я ми дом единственото което ме касаеше, беше че де що чешма имаше из къщи се развали или протече  ;D ;D ;D  малии колко благословии отнесе тогава тоя Нептун, не е истина  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1684 -: Май 24, 2009, 05:10:28 pm »
абе Док къде е  :o  дан са е оженил а  :P ;D

*

Nebesna

« Отговор #1685 -: Май 24, 2009, 06:07:22 pm »

бе не е от това бре. ти кво си мислиш, че не съм го отчела ли. този сън в различни вариации го сънувам от около 5 години насам и никога не е касаел мен  ;)  затова тази потаряемост я приемам за нещо друго, а не фактор от личният ми живот...

Тъй кат` та слушам, май ще си сред богоизбраните да оцелеят! ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #1686 -: Май 24, 2009, 06:35:25 pm »
Напълно защитавам тезата на Вещичка,а и Синухе, ще го потвърди също,  че сме способни да сънуваме и да извличаме астрално информация било тя глобална, била и неглобална. Нищо фантазьорско няма в това, колкото повече съзнанието се извисява, толкова способността му се префиннва и съответно ние получаваме чрез картини в сънищата си ясна информация, дали касае тази реалност или паралелна реалност, обаче е друг въпрос, при всички случаи сме способни като Духовните личности, да бъдем дарявани с информация, не касеща се лично за нас.

При силен Нептун в хороскопа, тези способности по-лесно се отключват. Вещичка има Слънце квадрат Нептун, плюс това е зодия Риби , аз също имам доста вода в натала си, включително Слънце съвпад Нептун, дори и един паралел може да окаже силно влияние, да успяваме да се включим към информационното поле , което има записана вече информация за много събития касаещи човечеството.

Като стана въпрос, дори и аз имах един странен сън, не ставаше въпрос за Апокалипсиса, а за период на пълен глад в света, но аз попаднах на едно място, където растяха големи плодове, много над нормалния размер, който познаваме, и хората започнаха да се стичат за да си вземат храна, дори в съня си чух псевдонима на Небесна, а тя е Водолей, знака който отговоря за грижата на човечеството,на големите групи, т.е. има хора , които било интелектуално, било чрез други неща, са способни да предават на света, това което са натрупали като талант , да проявяват загриженост, и няма как този сън да е плод  само на подсъзнанието ми или каквото и да било друго, просто защото не съм го мислила, дори и мисъл не ми беше минавала в тази насока.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1687 -: Май 24, 2009, 06:38:09 pm »
И аз съм сънувал сънища с наводнения,катаклизми,общи не лично засягащи...а и вероятно още много хора.Може и да са образи от колективното подсъзнание,където се отпечатват различни визии (вкл и страхове) за бъдещето или това да са реални или символични фрагменти от него,които предстоят.Пък вече каквото стане или не стане  ::)
В интерес на истината често съм сънувал Бургас не залят целият,а само леко наводнен до към средата на морската градина (особено в по-долната част около лудницата  ;D ),но не да виждам вълната, а само последиците.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1688 -: Май 24, 2009, 06:56:32 pm »
И аз сънувам подобни странности. При мен Нептун е на IC и е в съвпад с Луна.

Имах сън, при който се намирах на някакъв остров. Светът беше празен, може би в потоп, а водата, с високо ниво - отровна, което си личеше и по цвета й.

В други моменти съм сънувал нашествие на други цивилизации и най-интересното - война в някакъв космически тунел, което доведе до разпад на Вселената, обаче останахме да съществуваме в нещо като безвремие, за което езикът като че ли не стига. (Ако не се лъжа, бях споделил за това в друга тема.) Друг интересен момент беше, когато сънувах Ибраил. После потърсих в интернет за такова място. Оказа се, че наистина е имало Ибраил - днешна Браила се е зовала тъй.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1689 -: Май 24, 2009, 07:01:35 pm »
И на моя Нептун какво му има,че не мога да сънувам мащабно?Е то верно,че ми е в квадратура с Луната,ама ми се кипри до Северния възел,та знам ли.Тези кошмари,къде ги сънувах все мои ли са?! ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1690 -: Май 24, 2009, 07:02:48 pm »

Точно па Бургас не може да си го сънувал... ;D Не съм нито до лудницата,нито в нея,а доста по-отстрани.Нема такова нещо.Толкова е спокойно и слънчево морето,че не можеш да си представиш. ;D ;D ;D

Не съм казвал че съм го сънувал сега ,а по принцип.Нито пък че скоро ще се случва нещо  ???
Оня ден си направих първият плаж ,знам че всичко е наред  ;D

И аз сънувам подобни странности. При мен Нептун е на IC

И моят Нептун е в 4ти  :) И сънувам много сънища всеки ден,много от които са предсказателни или ми дават някаква важна информация като цяло.

*

Skarlet

« Отговор #1691 -: Май 24, 2009, 07:06:33 pm »
Точно па Бургас не може да си го сънувал... ;D Не съм нито до лудницата,нито в нея,а доста по-отстрани.Нема такова нещо.Толкова е спокойно и слънчево морето,че не можеш да си представиш. ;D ;D ;D

Извинявай,че се намесвам,но защо не може да сънува Бургас?  ;D И винаги ли е слънчево морето,я помисли. Аз не живея там,но съм го виждала по време на буря.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1692 -: Май 24, 2009, 07:09:43 pm »

Извинявай,че се намесвам,но защо не може да сънува Бургас?  ;D И винаги ли е слънчево морето,я помисли. Аз не живея там,но съм го виждала по време на буря.

Е,не че не може... ;)Просто не ми се иска,защото живея тук. ;D
Стиска ли ми да го видя това нещо да се случва. :o

*

veshti4ka

« Отговор #1693 -: Май 24, 2009, 07:14:33 pm »

е, да си додем на думата ;)  спора си мисля, че точно от това е продиктуван  :P

*

Skarlet

« Отговор #1694 -: Май 24, 2009, 07:18:10 pm »
Злато,къв спор,кви 5 лева?  ;D ;D Аз просто питах защо той да не може да сънува Бургас? Представи си како Пено,че  той също може да живее там.Той също спомена,че живее на морето. Ха....

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1695 -: Май 24, 2009, 07:20:42 pm »
Ми че аз съм казвал,че съм от Бургас  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1696 -: Май 24, 2009, 07:21:10 pm »
Злато,къв спор,кви 5 лева?  ;D ;D Аз просто питах защо той да не може да сънува Бургас? Представи си како Пено,че  той също може да живее там.Той също спомена,че живее на морето. Ха....

бе душо, не за теб бе  ;D  спора който завихриха по-горе по повод моя сън  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1697 -: Май 24, 2009, 07:25:03 pm »

е, да си додем на думата ;)  спора си мисля, че точно от това е продиктуван  :P

Не... :)Просто не вярвам,че ти можеш да сънуваш нещо,което е свързано пряко или косвено с мен.Как да ти обясня,някой си там сънувал,че ме очаква потоп.Звучи ми малко несериозно... :P :P :P
Съжалявам,че използвам най-елементарния начин,за да ти обясня какво чувство предизвикваш в мен с това си твое тълкуване на съня ти. :)
Извинявам се още веднъж,но това е моята истина.
Аз по принцип съм Тома Неверни,така че не ми обръщай голямо внимание. ;D

*

Skarlet

« Отговор #1698 -: Май 24, 2009, 07:27:17 pm »
Вие пък какво сте заспорили на Новолуние в Близнаци? Единия си говори,другия не слуша и после обратно..... ;D Всеки си има собствено мнение.Нито обичам да налагам моето на другите,нито пък ще приема нечие мнение,ако не ме влече. За кво си късате нервите? Вчера влизам в един форум и чета един отговор към една уважавана от мен потребителка - " Много поздрави на еди коя си /починала астроложка/...." Ми,какво да ти кажа....няма да се изказвам.

*

Skarlet

« Отговор #1699 -: Май 24, 2009, 07:29:18 pm »

Не... :)Просто не вярвам,че ти можеш да сънуваш нещо,което е свързано пряко или косвено с мен.
  Ма,вие двете май наистина си говорите на чужди езици?  ;D Аз никъде не прочетох в съня,че е сънувала нещо,свързано с теб.