Напълно защитавам тезата на Вещичка,а и Синухе, ще го потвърди също, че сме способни да сънуваме и да извличаме астрално информация било тя глобална, била и неглобална. Нищо фантазьорско няма в това, колкото повече съзнанието се извисява, толкова способността му се префиннва и съответно ние получаваме чрез картини в сънищата си ясна информация, дали касае тази реалност или паралелна реалност, обаче е друг въпрос, при всички случаи сме способни като Духовните личности, да бъдем дарявани с информация, не касеща се лично за нас.
При силен Нептун в хороскопа, тези способности по-лесно се отключват. Вещичка има Слънце квадрат Нептун, плюс това е зодия Риби , аз също имам доста вода в натала си, включително Слънце съвпад Нептун, дори и един паралел може да окаже силно влияние, да успяваме да се включим към информационното поле , което има записана вече информация за много събития касаещи човечеството.
Като стана въпрос, дори и аз имах един странен сън, не ставаше въпрос за Апокалипсиса, а за период на пълен глад в света, но аз попаднах на едно място, където растяха големи плодове, много над нормалния размер, който познаваме, и хората започнаха да се стичат за да си вземат храна, дори в съня си чух псевдонима на Небесна, а тя е Водолей, знака който отговоря за грижата на човечеството,на големите групи, т.е. има хора , които било интелектуално, било чрез други неща, са способни да предават на света, това което са натрупали като талант , да проявяват загриженост, и няма как този сън да е плод само на подсъзнанието ми или каквото и да било друго, просто защото не съм го мислила, дори и мисъл не ми беше минавала в тази насока.