Кой ли е измислил астрологията и как ли тези знания са се появили за пръв път тук, на Земята! Сигурно някой е получил просветление и после знанието се е разпространило.
За съвпада на Нептун с Луната се казва, че давал нещо като екстрасенски способности. Какво ще кажете по този въпрос?
Цитат на: Helo в Юли 08, 2009, 09:42:08 pmЗа съвпада на Нептун с Луната се казва, че давал нещо като екстрасенски способности. Какво ще кажете по този въпрос? Може и да има такива хора с този съвпад,но не е задължително всеки с такъв съвпад да е екстрасенс.Аз познавам няколко души със съвпад Луна/Нептун, но не са екстрасенси.
Обикновено имат,но много зависи от положението на Луната по знак,дом и останалите аспекти.Пък и не е само Луната в този хороскоп.Има и неподвижни звезди в съвпад с лични планети,даващи гадателски способности.
Но нямах предвид, че могат да предсказват бъдещето, а че от време на време получават нещо като моментно просветление и интуицията им е силна. Прочетох, че могат да работят добре със символи и образи. Даже прочетох, че не трябва да използват това постоянно, а само като вдъхновение или подкрепа в областите на изкуството или други, защото, ако се отдадат изцяло на това ще открият, че информацията често е недостоверна.Не говорех за гадателски способности, както ти споменаваш.
Щото нали съм АС в Лъв, та не ме сдържа да се похваля . Купих си телевизор
Значи е нещо старо, което се върти из пространството отново. Изпуснала съм Марса