Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849640 Прегледи
*

malina

Re:"Говорилня"
« Отговор #2120 -: Юли 14, 2009, 10:49:36 am »
хахах., направо си представям как всички тибетски Буда тръгват да си вадят официални разрешителни за прераждане ...   ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2121 -: Юли 14, 2009, 12:59:50 pm »
Много добре казано - тоя свят верно е балон.И отдавна вече издиша.

*

kaily

• 5145
« Отговор #2122 -: Юли 14, 2009, 01:09:29 pm »
Само че линкЪ го нема, фокус май си го е изтрил.   :-\

*

kaily

• 5145
« Отговор #2123 -: Юли 14, 2009, 01:36:05 pm »
Мдам, помня аз, че чувах нещо подобно преди време. Новината е от 2007.  :P
Ерго от 2 години тибетците се не прераждат.  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2124 -: Юли 14, 2009, 02:13:02 pm »
Бе не знам дали Будите се прераждат незаконно,ма аз си краднах една будичка от поздравите към Скарлет и я инкарнирах в подписа си. Добре че съм оправна(нахална) Маймуна   :P

*

Инти

• 2068
« Отговор #2125 -: Юли 14, 2009, 03:09:56 pm »
Шта дръпна за опашлето, крадлива мамунке !

Будата е много красива, ама и се е сплескал вида. В сайта имаше много красиви буди, и аз се зачудих дали да не си сложа някои от тях в подписа, ама не щях да те копирам, че много Дзен щеше да стане във форума.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2126 -: Юли 14, 2009, 04:04:48 pm »
Уголемих и ширината и вече не е толкова стеснена,макар че така е по-широка от останалите,но за централна позиция може  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #2127 -: Юли 19, 2009, 11:57:11 am »
Върти ми се такъв въпрос от известно време - като влязохме в ЕС, сега чужбината там чужбина ли е?
Примерно съвсем например - Гърция е по-близо до нас от нашето си море.
А вече сме едно.
Та кратките пътувания по трети не са ли по-кратки до Аспровалта, щото е два пъти по-късо разстоянието от София, отколкото Ахелой.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2128 -: Юли 19, 2009, 12:05:09 pm »
Идеята на 9 дом-чужбината е че навлизаш в територии с чужда култура,а не колко е далеч или близък пътя  ;)
Докато по 3 дом са пътуванията в познати/близки среди,където в комуникацията/бита няма бариера,е не е само това разбира се.

Просто едно типче ти давам  ;)

Аз пък друго забелязах-до оня ден бях с Лунар в който Луна,Слънце и Меркурий ми бяха в 9 дом.
Точно когато Луната беше в Телец и 9 ми дом-пътувах.Ходих до Странджата,ама цял ден от сутрин до вечер съм пътувал из дивото и си го смятам за 9 дом-щото аз като отида там,ми е просто друг свят.Не селата,а природата.А така или иначе стигнахме и до границата на БГ.Иначе стана внезапно с приятели точно на Меркурий тригон Уран от 11 към 3 дом  ;)

Иначе на мен морето ми е до г*за и примерно Турция и Гърция са ми по-близо от столицата  ;D

*

malina

« Отговор #2129 -: Юли 19, 2009, 12:57:32 pm »

Не че нещо, ама журналистите обикновено доста изкривяват нещата, така че аз лична се отнасям много подозрително към всякакви "сензации"

То че е сензация - сензация., но в случая журналистите дори твърде лаконично са отразили събитието.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=168800&comments=1
http://www.dveri.bg/content/view/4729/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2130 -: Юли 20, 2009, 12:20:44 pm »
Идеята на 9 дом-чужбината е че навлизаш в територии с чужда култура,а не колко е далеч или близък пътя  ;)
Докато по 3 дом са пътуванията в познати/близки среди,където в комуникацията/бита няма бариера,е не е само това разбира се.

забелязала съм, че и близките ми пътувани минават през 9 дом, а се случвало и задгранични  да се изразяват по 3  ( това за което се сещам  беше неочаквано - танз  юпитер  и търху него транз луна в 3 - даде интерсно пътуване до необичайно място замествах колега по- то1но поредица от колеги, които нямаше да ходят) двата транзита бяха в моя 3 дом;за интересно намирами факта,че "предположих "пътуване  относно транзита, но  дестинацият не я ::)

връзката е стова,че натално  юпитер  ми е в 9 с управител луна
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #2131 -: Юли 20, 2009, 12:41:27 pm »
Подкрепям изцяло твърдението. Аз винаги разглеждам осите свързано и далечни пътувания могат да се осъществят при активиран 3-ти дом. Особено, ако господарят на 9-ти дом е в 3-ти дом, както е в моя случай.

*

Nebesna

« Отговор #2132 -: Юли 20, 2009, 12:44:43 pm »
Върти ми се такъв въпрос от известно време - като влязохме в ЕС, сега чужбината там чужбина ли е?

Верно, Кайли! Ами то вече в рамките на Евросъюза не се говори за внос-износ, а за свободна търговия. Вероятно, ще трябва да преразгледаме и представата си за пътуванията.

*

Helo

« Отговор #2133 -: Юли 20, 2009, 01:07:54 pm »
Подкрепям изцяло твърдението. Аз винаги разглеждам осите свързано и далечни пътувания могат да се осъществят при активиран 3-ти дом. Особено, ако господарят на 9-ти дом е в 3-ти дом, както е в моя случай.

А ако Юпитер в Козирог ми е в 3-ти дом, това говори ли за пътувания?

И ако Луната в Стрелец разположена в края на 2-ри, но се води като сложена в 3-ти дом е там?

*

Nebesna

« Отговор #2134 -: Юли 20, 2009, 01:20:11 pm »

И ако Луната в Стрелец разположена в края на 2-ри, но се води като сложена в 3-ти дом е там?

Хело, ти кажи как се проявява при тебе! Стига само си питала! Време е да споделиш свои наблюдения вече. Ако Луната е в 3-ти дом, трябва да обичаш да си непрекъснато в движение. А Юпитер в 3-ти дом ще благоприятства близките пътувания. При теб как е? ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #2135 -: Юли 20, 2009, 01:25:23 pm »

Хело, ти кажи как се проявява при тебе! Стига само си питала! Време е да споделиш свои наблюдения вече. Ако Луната е в 3-ти дом, трябва да обичаш да си непрекъснато в движение. А Юпитер в 3-ти дом ще благоприятства близките пътувания. При теб как е? ;D
Имам Юпитер в 3 дом.Незнам какво значи да ги благоприятства (ако бяха в чужбина със сигурност щях да знам ;)).
Досадни са ми пътуванията до близки (родители, роднини) места. :) :)

*

Nebesna

« Отговор #2136 -: Юли 20, 2009, 01:27:02 pm »
Луната ми е опозе на Венера в Близнаци, Венера е част от тау-квадрат с Марс в Риби и Нептун в Стрелец - Марс, връх на тау-квадрата. Диспозиторът на Луната - Юпитер е в тау-квадрат със Сатурн в Рак и Плутон във Везни, като Сатурн е връх на тау-квадрата.   

Ами вероятно, прецакването идва от лоша преценка за точния момент, в който би трябвало да действаш - Марс в квадрат с Нептун. Юпитер в квадрат със Сатурн, също не е много далновиден аспект. Перфекционизмът си е перфекционизъм, но той те кара да работиш с детайлите, не ти дава далновидност и широкомащабно мислене. Широкото мислене е по Юпитер, не по Меркурий, а твоя Юпитер е в тао-квадрат с два малефика - Сатурн и Плутон, които се свързват със сили извън нашия контрол.

*

Nebesna

« Отговор #2137 -: Юли 20, 2009, 01:30:39 pm »
Имам Юпитер в 3 дом.Незнам какво значи да ги благоприятства (ако бяха в чужбина със сигурност щях да знам ;)).
Досадни са ми пътуванията до близки (родители, роднини) места. :) :)

Що роднини, тук влизат и съседни държави, например. Аз съм от Варна, Букурещ е по-близо до нас, отколкото софия, например. По трети дом са и командировките. А, за да ти е досадно, сигурно имаш негативни аспекти към Юпитер, примерно с Луна.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2138 -: Юли 20, 2009, 01:39:01 pm »
На какво може да се дължи усещането на човек, че някой отстрани гледа да му направи нещо лошо и да го прецака ? Правили са го, не е останало само на усещания.  

Ако се абстрахираме от астрологията, едната причина е "Правили са го, не е останало само на усещания". Ако искаш, дай си картата, ще е интересно да я разгледаме.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Helo

« Отговор #2139 -: Юли 20, 2009, 01:40:02 pm »

Е па тоя въпрос го обсъдихме. Аз съм такава - обичам да питам. Търся някой, който да ми отговаря.  ;D  ;D

Близките ми пътувания наистина са благоприятствани, макар и до едно и също място засега. Ама може и да не е все до едно и също място в бъдеще. Като малка пътувах всяко лято до село - не знам това дали се брои.  ;D  ;D  :P Пътувам в България. Но 6 часа път не са малко.
Юпитер в 3-ти дом наистина ми действа по очаквания начин.

Засега не съм ходила в чужбина, но с моите интереси планирам един ден да ходя в Южна и други райони на Америка, за да разгледам останките от древните пирамиди там - на маите, инките и останалите. Може и на други подобни места да ходя, пак с научно-изследователска цел. Що ли не съм много отпускарски настроена в това отношение.  ;D

Но ще ми трябва предварителна подготовка. Да начертая план на всички места, които искам да посетя, за да не пропусна някое и да имам достатъчно време, за да разгледам пирамидите отвън и отвъртре.

Сега след като затъмнението ми попада в 9-ти дом и ти ми каза, че не сключва неблагоприятни аспекти с рожденните ми планети кой знае...

Ама не знам дали обичам да съм непрекъснато в движение. Аз като Телец обичам уседналия начин на живот. Моят дом е моята крепост.  ;D  ;D  ;D Ама си мисля, че само трябва подходящ човек, който да ме накара да се раздвижа повече.