Подкрепям изцяло твърдението. Аз винаги разглеждам осите свързано и далечни пътувания могат да се осъществят при активиран 3-ти дом. Особено, ако господарят на 9-ти дом е в 3-ти дом, както е в моя случай.
А ако Юпитер в Козирог ми е в 3-ти дом, това говори ли за пътувания?
И ако Луната в Стрелец разположена в края на 2-ри, но се води като сложена в 3-ти дом е там?
Хело, ти кажи как се проявява при тебе! Стига само си питала! Време е да споделиш свои наблюдения вече. Ако Луната е в 3-ти дом, трябва да обичаш да си непрекъснато в движение. А Юпитер в 3-ти дом ще благоприятства близките пътувания. При теб как е? 
Е па тоя въпрос го обсъдихме. Аз съм такава - обичам да питам. Търся някой, който да ми отговаря.

Близките ми пътувания наистина са благоприятствани, макар и до едно и също място засега. Ама може и да не е все до едно и също място в бъдеще. Като малка пътувах всяко лято до село - не знам това дали се брои.

Пътувам в България. Но 6 часа път не са малко.
Юпитер в 3-ти дом наистина ми действа по очаквания начин.
Засега не съм ходила в чужбина, но с моите интереси планирам един ден да ходя в Южна и други райони на Америка, за да разгледам останките от древните пирамиди там - на маите, инките и останалите. Може и на други подобни места да ходя, пак с научно-изследователска цел. Що ли не съм много отпускарски настроена в това отношение.

Но ще ми трябва предварителна подготовка. Да начертая план на всички места, които искам да посетя, за да не пропусна някое и да имам достатъчно време, за да разгледам пирамидите отвън и отвъртре.
Сега след като затъмнението ми попада в 9-ти дом и ти ми каза, че не сключва неблагоприятни аспекти с рожденните ми планети кой знае...
Ама не знам дали обичам да съм непрекъснато в движение. Аз като Телец обичам уседналия начин на живот. Моят дом е моята крепост.

Ама си мисля, че само трябва подходящ човек, който да ме накара да се раздвижа повече.