Мтъй, уточнявам не съм нито Лили, нито Небесна. Просто отговарям на мамма мия, че нещо припряна ми се видя.

Пък и си го имам нагледно в картата.
За аспекта - аз много мисля, проучвам, правя изводи преди да кажа нещо гласно, категорично. Двамата са в Меркуриеви знаци все пак.

Лошата му страна се "изявява" когато се налага да се защитя, когато ме засегнат, когато насреща ми стои сърдита чиновничка, когато виждам явна несправедливост никога не си мълча и т.н.
В определени ситуации тотално се преобразявам и повеждам войната, това е положението, обичам откритите сблъсъци, мразя лигавщините и лицемерните истории, сплетните ... е тогава как се разлютявам честно.

Та в такива моменти много рядко мога дори да нагрубя някой, но винаги съм откровена до болка, на мнозина хич не им се нрави.
Колкото до избора на ник със сигурност не е от аспекта, сама го каза. Обаче аз си имам и квадрат на Меркурий с Нептун, който ми е близо до Асц.
"Слънчев дъжд" е един вид противоречие за мен ... да се усмихваш дори, когато вали, затова си го избрах навремето, много ми допада... както Слънцето често ни гали с лъчите, докато ръси топъл дъждец, абе трябва да го усетиш с душата си.
Аз така си избирам ник, много смисъл е вложен там, да ме питаш що не мога ти отговоря.